Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 lvl 35-45 ranger itemleri varsa takas yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Vendordan ne karşılığı ne alabileceğiniz için http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Vendor_Recipes Elinizdeki uniqueleri atmayın mesela, aynısından 1 normal 1 rare 1 magicle birlikte verince 5 tane orb of chance veriyor. Aynısından kasıt aynı base item ama, hepsinin yüzük olması yetmiyor hepsinin coral ring olması lazım vs. Ya da yüzükler ve amulet dahil tam bir rare seti id edip vendora verirseniz 1 chaos orb veriyor, id etmeden verirseniz 2 tane veriyor falan. Yukarıdaki linkte çoğu yazıyor bunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bu nedir yahu. Map'i özellikle çok çirkin yaptık. Düzeltmek istersen bunu bul,al mı demek said: Cartographer's Chisel x1 map (20% quality) x1 maps (combined quality of at least 40%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Flassh said: @bingil gemler kaçtan gidiyor? shock novayı 1 chaosa sattım %12 power siphon var kaca satıcağımı bilemedim. geme eklenen her % quality fiyatına ne kadar etki ediyor? ayrıca elemental hit ve light arrow arıyorum bunlara ne kadar vereyim max? şöyle bir şey varda doğrumu bilmiyorum http://www.poeex.info/ gemler questten alınanlar ve sadece drop olanlar ilk önce ikiye ayrılıyor. ondan sonra drop olanlar common ve rare diye ikiye ayrılıyor. buna dair bir liste var mı hiçbir yerde bilmiyorum zamanla trade'i izlerken fark ediyorsunuz zaten. essential gemleri qualityleri oyunlardaki en değerli şeylerden biri. örn : cleave, heavy strike, ice spear etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 @Masticore onlar endgame sistemi olan mapler. item olarak map dusuyor, leveli ozellikleri var, o maplere giriyorsun endgame`de. o maplerin quality / zorluk seviyesini arttirarak loot kalitesini arttirmak icin. normal haritalar degil yani hehe nasil bir nefret etmissen normal mapten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/44201 şu builde göre gidiyorum beyler iyimidir sizce? level 19 oldum örümceklerden dayakyiyorum gerçi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 area efekt arttıran int support gemi 2 alc 1 chaosa sattım. piyasadan bi haber olunca item satarken içime kurt düşüyor ya. şunların bir değer listesi falan olsa hiç fena olmıcak :( 1alc a light arrow aldım, bunda kazık yedim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 OAK'a geldim. öldürünce ya da yardım edince ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 direk gold olmaması ticareti güzelleştirmiş anlaşılan eheh tabi ilerde taşlar yerine oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 item trade icin d2jsp; http://forums.d2jsp.org/forum.php?f=107&t=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Bence ilerde gold eklenmeli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 playerlar x için 10 chaos/alc/etc istiyosa in game vendor koysunlar 15 e o satsın. hiç uğraşmam player tradele valla sırf eziyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 EEEE sıktı ama 3. kez waterfall cave level 2yi temizliyorum server göçüp duruyor yeter ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hiç girip de sinir bozmayın, stabilleşsin serverlar girersiniz. gold asla gelmez oyuna boşuna beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 hakkettten yere alt f4 çaktım ben, pyramidden stairse geçtim hop dc. küfür etmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 en son 8mb lık bir update yapıldı ondan beridir ben sıkıntı yaşamıyorum ki zaten belirtmişler dc yiyorsanız bi kapatıp açın kendine gelsin karakter sonra normale döner diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi CI diye bir skill var ya hp'ni 1 yapıyor ama chaos damage e immune oluyorsun burdan onu kullanan kimse var mı, yardımcı olabilir mi? shadowum ben onu kullanmak istiyorum da aklım çok karışık ya shield falan yeter mi nası yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 ES tank yapan kimse için HP'nin en ufak bir değeri yoktur. ES bitmişse ölmüşsün demektir. Chaos dmg'a immune olmak demek istediğin kadar blood rage ile dolaşabilirsin demek. İmba ötesi bir durum eğer ES tank isen. http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Blood_Rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Şimdi 2 sorum var, birincisi shield'e hangi lvldan sonra abanabilirim, şuan lvl 41'im pek olası gözükmüyor. CI'yı üst lvllara mı bırakmak lazım? blood rage'de low hpde atack speed veriyor ya, 1 hp ile 100% hpde olacağım o zaman verecek mi atack speed yoksa 100%sün mü diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 forumda okuduğum 1 hp %100 olduğu için low hp bonuslar çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 life leech + frenzy için yine yapılabilir esasında, atack speed de olsa über olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 benim ilk karakterim öyleydi fakat aşırım duruma bağlı, ters bir duruma düştüğün anda bütün buildin fail ediyor ve oyun oynanmaz bir hale geliyor. hiçbir zaman buildin tek bir condition'a bağlı olmamalı. benimki 100% life leech on hit'e bağımlıydı. bloodrage'den low hp bonus almazsın ama 5x frenzy charge hiçbir şeye benzemez ve hiçbir giderin yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 şu skill gemlerini kaçtan satalım. misal cold trap-punishment-lighting strike gibi.benim aklımda 8-10 orb of alteration gibi fiyat var ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 orb of alteration'a verme abi, chance, fusing falan al onların yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 45 oldum ilerleyemiyorum şu an item düşmüyor hiç bir şekilde çünkü, moblar öküz gibi güçlü, lightning topları atan mobların odasına girip 5 saniye hayatta kalmak imkansız %65 lr ile cap 75 zaten bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar