Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vendordan ne karşılığı ne alabileceğiniz için

http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Vendor_Recipes

Elinizdeki uniqueleri atmayın mesela, aynısından 1 normal 1 rare 1 magicle birlikte verince 5 tane orb of chance veriyor. Aynısından kasıt aynı base item ama, hepsinin yüzük olması yetmiyor hepsinin coral ring olması lazım vs.

Ya da yüzükler ve amulet dahil tam bir rare seti id edip vendora verirseniz 1 chaos orb veriyor, id etmeden verirseniz 2 tane veriyor falan. Yukarıdaki linkte çoğu yazıyor bunların.
Mesaj tarihi:
Flassh said:

@bingil
gemler kaçtan gidiyor? shock novayı 1 chaosa sattım
%12 power siphon var kaca satıcağımı bilemedim. geme eklenen her % quality fiyatına ne kadar etki ediyor?

ayrıca elemental hit ve light arrow arıyorum bunlara ne kadar vereyim max?

şöyle bir şey varda doğrumu bilmiyorum
http://www.poeex.info/

gemler questten alınanlar ve sadece drop olanlar ilk önce ikiye ayrılıyor. ondan sonra drop olanlar common ve rare diye ikiye ayrılıyor. buna dair bir liste var mı hiçbir yerde bilmiyorum zamanla trade'i izlerken fark ediyorsunuz zaten.

essential gemleri qualityleri oyunlardaki en değerli şeylerden biri. örn : cleave, heavy strike, ice spear etc.
Mesaj tarihi:
@Masticore onlar endgame sistemi olan mapler. item olarak map dusuyor, leveli ozellikleri var, o maplere giriyorsun endgame`de. o maplerin quality / zorluk seviyesini arttirarak loot kalitesini arttirmak icin. normal haritalar degil yani hehe nasil bir nefret etmissen normal mapten :D
Mesaj tarihi:
area efekt arttıran int support gemi 2 alc 1 chaosa sattım.
piyasadan bi haber olunca item satarken içime kurt düşüyor ya. şunların bir değer listesi falan olsa hiç fena olmıcak :(

1alc a light arrow aldım, bunda kazık yedim sanırım.
Mesaj tarihi:
abi

CI diye bir skill var ya hp'ni 1 yapıyor ama chaos damage e immune oluyorsun

burdan onu kullanan kimse var mı, yardımcı olabilir mi? shadowum ben onu kullanmak istiyorum da aklım çok karışık ya shield falan yeter mi nası yapmak lazım.
Mesaj tarihi:
ES tank yapan kimse için HP'nin en ufak bir değeri yoktur. ES bitmişse ölmüşsün demektir. Chaos dmg'a immune olmak demek istediğin kadar blood rage ile dolaşabilirsin demek. İmba ötesi bir durum eğer ES tank isen.

http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Blood_Rage
Mesaj tarihi:
Şimdi 2 sorum var,

birincisi shield'e hangi lvldan sonra abanabilirim, şuan lvl 41'im pek olası gözükmüyor. CI'yı üst lvllara mı bırakmak lazım?

blood rage'de low hpde atack speed veriyor ya, 1 hp ile 100% hpde olacağım o zaman verecek mi atack speed yoksa 100%sün mü diyecek?
Mesaj tarihi:
benim ilk karakterim öyleydi fakat aşırım duruma bağlı, ters bir duruma düştüğün anda bütün buildin fail ediyor ve oyun oynanmaz bir hale geliyor. hiçbir zaman buildin tek bir condition'a bağlı olmamalı. benimki 100% life leech on hit'e bağımlıydı.

bloodrage'den low hp bonus almazsın ama 5x frenzy charge hiçbir şeye benzemez ve hiçbir giderin yok yani.
Mesaj tarihi:
45 oldum ilerleyemiyorum şu an
item düşmüyor hiç bir şekilde çünkü, moblar öküz gibi güçlü, lightning topları atan mobların odasına girip 5 saniye hayatta kalmak imkansız %65 lr ile
cap 75 zaten bu ne lan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...