bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 HC communitysi bariz daha iyi. Çok fazla smug var ama çoğunluk daha olgun ve yardımlaşmayı seven insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Grast said: -Yedek item'larını bulunduruosun. Eğer diyelimki öldün zaten bi çok insan sana yardım etmek için uğraşıyor (arkadaş edindiğini veya edineceğini varsayıyorum) hc'de ölünce karakter gitmiyor yani, itemlar gidiyor sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 gidiyor karakter, orada demek istedigi; arkadaslarin acacagin yeni karaktere olabildigince destek oluyorlar tekrar gelisebilmen icin. hardcore karakter olunce hardcore serverinden baska servere tasiniyor istersen orada normal devam ediyorsun ama hardcore serverinden siliniyor tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hc`da karakter olunce gitmiyor. normal`e dusuyor. uzerindeki itemlarla birlikte. stash`deki itemlar hc`de kaliyor. soyle dusunun. hc serveri ve normal serveri birbirinden ayri(chat serverlari da dahil olmak uzere). eger bir karakter hc serverinda olurse, normal serverina transfer ediliyor bir daha geri donmemek uzere. FAKAT hc stash`i her zaman hc`de kaliyor. stashdeki itemlar normal`e aktarilmiyor. sadece uzerindeki itemlar ve cantandakiler. ps. stashler shared. haliyle yani hc karakter acarsan ardindan onceki hc karakterin stashindeki itemlara access i oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 23 Ocakta open beta oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 oow cok guzel gozukuyo oyun. d3 kadar sig degil heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 open beta gelseden oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sevabina 10$ 25$ falan bagislamak istedim oyuna ya. D3 u ciddi anlamda challenge ediyo da f2p olmasi gelecekte p2w olmasina sebep olur her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 25$ attim helalinden hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 adamlar p2w yapmayacaklarına çok eminler, kapatırız p2w yapmayız modundalar göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ilginctir ki antialias veya 16x AF, bir sure oynadiktan sonra ekran kartinini unresponding durumuna getiriyo, mecbur resetliyorum. stabilite testlerine hicbir sikinti yasamazken oyunda AA AF de boyle bir sorun yasamak ilginc geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 3 kartta oynadım ben gt 680, hd 6670, gtx 570m hiçbirinde sorun çıkarmadı forumlarda belki bir bilgi olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 6850 bendeki de zaten. Yani cok ilginc cat diye goruntuyu kesiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Şimdi baktım temmuz döneminde ATI kartlarında bir şeyler olmuş gibi, http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/39946/page/2 eski bir driver kullanıyor olamazsın di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 varience shadowing den kaynaklaniyo sanirim. onu kapatip herseyi acinca duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 hani ocakta cıkıyordu open beta key de yok bekliyoruz öleee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 20 si galiba 9 gün kaldı counter var oyuna girerken sayıo son wipe demiş bide. My body is ready dicem ama öle bi oyun değil yine farm yine grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 grafikleri çok kötü değil mi ya? bi de böyle karakterin ağzına kadar sokmuşlar gibi kamerayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 diablodan daha iyi sanirim. oyunun baslarinda biraz heyecan eksikligi var. belki benden kaynaklaniyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bi de karmasik geldi pasif sistem gem ler itemlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yok abi o heyecan eksikliği attackspeedler felan çok yavaş başlio ondan sistem ona göre ilerde epey düzelio o bakımdan o cümbüş havasıdna ki hack n slash tadını yakalıo oyun gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Rhom said: grafikleri çok kötü değil mi ya? bi de böyle karakterin ağzına kadar sokmuşlar gibi kamerayı f2p bi oyuna gore fazla iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 ilerde oyun çok hızlanıyor ve ciddi seviye zor oyun. skill, gem, pasif buildiniz aşırı önem kazanıyor. kilitleniyorsunuz. 2. zorluktan sonra ölünce exp kaybediyorsunuz. 5-10-15% diye gidiyor. merciless'da 3 defa öldünüz mü 2-3 saatiniz gidebiliyor. önceki sayfalara bakarsan sistemlerle ilgili benim genel bilgi paylaşımım oldu yardımcı olur diye düşünüyorum. beta 20'sinde. act 3 de geliyor. ps. grafiklere ss veya videolardan bakmayın. grafikleri son derece güzel oyunun. yani olacağı budur çünkü end-game'de aoe'nin boku çıkıyor. fps katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Pasif sistem çok basit aslında. Pasif skillerin çoğu stat veren skiller. +x vita, +x armor rating falan filan gibi. Pasif skillerde "ability" sayılabilcek uç noktalara gitmeye çalışcaz işte. Çok hoşuma gitti. Abilityi almak için uğraşıyomuşsun gibi. Ne biliyim. Life vere vere shieldi life gibi kullanmanı sağlayan ability gibi. (Tamamen örnekti.) Itemlar hakkatten karışık ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 witch zevkli gelci, shadow aglatiyo baslarda sanirim da sonradan acilacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar