Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AŞÖ: Kazakistan-Türkiye 03.09.2010 saat 19.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

toroman milli takıma çağrılmadığında orda burda bağırıp çağırmıştı.terimde bidahada almam lan o zaman demişti.
aynı şekilde ayhan ve 1 oyuncu daha vardı bu şekilde.

ayhan olayı ayrı. bunlar halil yıldıray ve toramandı, halil özür diledi geri alındı diğerleri geri adım atmadılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız onurun kalede artık banko olması lzm.volkandan çok daha iyi bir kaleci.hakanı 8 e katlar

yetenek acısından tabii ki okadar fark yok ama insan olarak uefanın sitesinden caveman die lakap alan bi adamı milli takımda görmek istemiyorum gslıların begenmedigi ufuk aykut gecsin kaleye volkan gecmesin
o cek macını 3-2 den sonra kaybetmeliydik tuncay gol yemeliydik
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Gönül - Sakatlığı geçmedi
Sabri - Sakatlığı geçmedi, maç eksiği var
Gökhan Zan - 10 dakika oynadı en son
Köybaşı - Maç eksiğini geçtim, futbol bilgisi eksiği var
Hakan Balta - Performansı taban yaptı
Hamit - Bu sezon maça çıkmadı
Selçuk - Selçuk
Kazım - Takım bulması isteniyor
Marco- Bu sezon maça çıkmadı
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Gökhan Gönül - Sakatlığı geçmedi

Gökhan Gönül zaten aylardır milli maç öncesi sakatlanıp fizyoterapide geçiriyor kampı. Kendi takımında haftalar boyunca iğnelerle oynayan bir adam yani bir de, meh.

Bizim Sabri de milli takımdan sakat dönüyor, iyileşir iyileşmez milli ara geliyor yine orada forma giyiyor. İlginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kadroda yenilik yokki birşeyler ümit edeyim. Terim niye gittiki ben anlamadım valla. Tamam tüm kadroyu sil baştan yarat demiyoruzda bu ne şimdi eski kadro tamamen aynı. Oldu olacak taktik vs'de aynı olsunda haybeye elin yabancısına para verelim.

Gökhan zan namı diyar 'cam adam' hala milli takımda, oynamamasına rağmen. Nihat felaket oynamasına rağmen (yada hiç oynamamasına diyelim) hala milli takımda. Kazım desen aynı, oynamayan bir yığın adam çağrılıp duruyor, oynayan ve gelmesini beklediğimiz adamlar çağrılmıyor. Şu 2 maçta takılırsak allah cezasını versin önce oğuz'un sonra Hiddink'in.
Sosyal ağlarda paylaş

Onur

G.Gönül İ.Toraman Egemen H.Balta

Necip Emre

V.Şen Nihat Arda

Semih

Forvete adam bulamadıgımdan Semih yazdım..Sercanın son vuruşları çok kötü,kesinlikle tek forvet oynamaz.Necip yerine Trabzondaki Selçuk da olabilirdi.Diğerleri iyidir bence

Maça gelince,bi zahmet yensinler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...