Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Terim etkisi geçeli çok oldu ama takımdan. Terim'in etkisi sürüyor olsa her şeyden önce İ.Toraman hayttta kapısından içeri giremezdi milli takımın. Hatta terim de tekrar çağırıldığını duyunca zehir zemberek açıklamalar yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 noldu ki onların arasında böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 toroman milli takıma çağrılmadığında orda burda bağırıp çağırmıştı.terimde bidahada almam lan o zaman demişti. aynı şekilde ayhan ve 1 oyuncu daha vardı bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yalnız onurun kalede artık banko olması lzm.volkandan çok daha iyi bir kaleci.hakanı 8 e katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Esnaf said: toroman milli takıma çağrılmadığında orda burda bağırıp çağırmıştı.terimde bidahada almam lan o zaman demişti. aynı şekilde ayhan ve 1 oyuncu daha vardı bu şekilde. ayhan olayı ayrı. bunlar halil yıldıray ve toramandı, halil özür diledi geri alındı diğerleri geri adım atmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya tüm kadroyu geçtimde kazım kazım ve gökhan zan ı neden çağırmış acaba çok merak ediyorum :P.kazım gene neyse artistlik felan yapmasa iyi kötü oynar ama gökhan zan 3-4 yıldır 11 de oynadığı maç yok neden bu ısrar anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 valla bizim eskişehir maçının son 10 dk'sında çok güzel oynadı ama, hatta neden ilk 11 deil ki bu adam dedim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Red said: yalnız onurun kalede artık banko olması lzm.volkandan çok daha iyi bir kaleci.hakanı 8 e katlar yetenek acısından tabii ki okadar fark yok ama insan olarak uefanın sitesinden caveman die lakap alan bi adamı milli takımda görmek istemiyorum gslıların begenmedigi ufuk aykut gecsin kaleye volkan gecmesin o cek macını 3-2 den sonra kaybetmeliydik tuncay gol yemeliydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Rewendor said: valla bizim eskişehir maçının son 10 dk'sında çok güzel oynadı ama, hatta neden ilk 11 deil ki bu adam dedim ben :Pehehe doğrudur o maç totem yapmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gökhan Gönül - Sakatlığı geçmedi Sabri - Sakatlığı geçmedi, maç eksiği var Gökhan Zan - 10 dakika oynadı en son Köybaşı - Maç eksiğini geçtim, futbol bilgisi eksiği var Hakan Balta - Performansı taban yaptı Hamit - Bu sezon maça çıkmadı Selçuk - Selçuk Kazım - Takım bulması isteniyor Marco- Bu sezon maça çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 BulletRide said: Selçuk - Selçuk ahaha doğru :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 İ.Üzülmez şuan en formda olan sol bek ligdeki.İsmail'den daha çok katkısı olur.İsmail'in kendini geliştirmesi gereken büyük eksiklikleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 BulletRide said: Gökhan Gönül - Sakatlığı geçmedi Gökhan Gönül zaten aylardır milli maç öncesi sakatlanıp fizyoterapide geçiriyor kampı. Kendi takımında haftalar boyunca iğnelerle oynayan bir adam yani bir de, meh. Bizim Sabri de milli takımdan sakat dönüyor, iyileşir iyileşmez milli ara geliyor yine orada forma giyiyor. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 umarım servet oynamaz defansta. ibo - ömer iidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Servet düşüşte ya.. Ağır kalıyo artık. Euro2008 civarı fena değildi gerçekten ama şimdi bi düşüş var performansında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yauv bizim oyuncular nie stabil deil hababam durumları degişiyor söle 4-5 sene kemik gibi olan oyuncumuz olsun dişimi kırcam ben bi ergünü hatırlarım bide yıllardır deli ibo gerisi ya sakatlanır ya formdan duser cıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 BulletRide said: Hamit maç oynamadı bu sene, Topuz da Fener'in en iyilerinden şu an. Bence de mantıklı ben de diyorum niye ezbere konuşuyor bu. meğer maçlarımızı izlemiyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bu arada belçika maçı biletleri çıktı satışa bugün. kale arkaları 10 maraton 20 fenerium 30 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Valla kadroda yenilik yokki birşeyler ümit edeyim. Terim niye gittiki ben anlamadım valla. Tamam tüm kadroyu sil baştan yarat demiyoruzda bu ne şimdi eski kadro tamamen aynı. Oldu olacak taktik vs'de aynı olsunda haybeye elin yabancısına para verelim. Gökhan zan namı diyar 'cam adam' hala milli takımda, oynamamasına rağmen. Nihat felaket oynamasına rağmen (yada hiç oynamamasına diyelim) hala milli takımda. Kazım desen aynı, oynamayan bir yığın adam çağrılıp duruyor, oynayan ve gelmesini beklediğimiz adamlar çağrılmıyor. Şu 2 maçta takılırsak allah cezasını versin önce oğuz'un sonra Hiddink'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Muhtemel 11: Onur Sarbi Servet Ömer Balta Hamit Marco Emre Arda Nihat Tuncay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Onur G.Gönül İ.Toraman Egemen H.Balta Necip Emre V.Şen Nihat Arda Semih Forvete adam bulamadıgımdan Semih yazdım..Sercanın son vuruşları çok kötü,kesinlikle tek forvet oynamaz.Necip yerine Trabzondaki Selçuk da olabilirdi.Diğerleri iyidir bence Maça gelince,bi zahmet yensinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi nihat nedir pepeleksel halısaha macında bile oynamasın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 hamitsiz milli takım kuranları anlamıyorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Volkan G.Gönül İ.Toraman İlhan Eker Caner Selçuk Emre Okan Alkan Özer Hurmacı Uğur Boral Semih çok daha başarılı ve yerinde bir kadro olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Arkasokak said: Volkan G.Gönül İ.Toraman İlhan Eker Caner Selçuk Emre Okan Alkan Özer Hurmacı Uğur Boral Semih çok daha başarılı ve yerinde bir kadro olur. Hani ben de Fenerbahçeli'yim de, bu kadar da olmaz ya, ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar