Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylül Ayı Masaüstü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eralp haklı, bazılarınızda gerçekten zeka geriliği var.

Cystein(Jahrein) mesela.

ortada birşey yokken OOOOOOOOOOOO MANYAKLAFMANYALKLAF diye önüne mama konmuş köpek gibi seviniyorsunuz.(alıntıdır.)

adam beğenmiyorum böyle resimleri demiş konan bir resme yorum yapmış, zekasızın biri saçmalamış sırf olay yaratmak için, siz de atlayıp OOOOO CRIT moduna girmişsiniz.

insanı durduk yere sinir ediyorsunuz inciye çevirdiniz hakikaten burayı
Mesaj tarihi:
Eralp said:

Herhangi bir açıklama getirebilir misin cidden merak ediyorum,

Rant(Ağız kalabalığı anlamında)mühteva eden bi yorum olduğunu düşündüğüm için öyle yazdım.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk'in de derdi ne anlamadım, şurada insanları olay çıkarmakla suçlayıp ondan sonra milleti "zekasız" "incici" falan diye tahrik etmek de bambaşkaymış.

sonuç olarak uzatmayacagım daha, hem topic bozulmasın. zekasız falan oldugumu düşünen başka çeşitli ulvi arkadaşlar olursa PM daima hazır.

eralp, senden de özür dilerim. aslında sen de haklısın, benim oraya senin o yorumu yazıp yazmama hakkını belirleme gibi bir olayım olamaz, kusra bakma. baya uykusuzdum gittim uyudum geldim eheh.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

eralp haklı, bazılarınızda gerçekten zeka geriliği var.

Cystein(Jahrein) mesela.

ortada birşey yokken OOOOOOOOOOOO MANYAKLAFMANYALKLAF diye önüne mama konmuş köpek gibi seviniyorsunuz.(alıntıdır.)

adam beğenmiyorum böyle resimleri demiş konan bir resme yorum yapmış, zekasızın biri saçmalamış sırf olay yaratmak için, siz de atlayıp OOOOO CRIT moduna girmişsiniz.

insanı durduk yere sinir ediyorsunuz inciye çevirdiniz hakikaten burayı

FromTheHell said:

sipeyskek boş pls

sipeys tartışmayı bilmiyorum yazdığını tam okumadım bile, sadece bu cevaba koptum onu belirtmek istedim.
  • Yeni Oluştur...