reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 lisede son arabada en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bmc'yi ayarlarım ben sana ama benim gibi neden bmc sorusuna bence bmc diye baslama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 itler almadı beni ya bu yaz. olum çok güzel cevap verdim o soruya ben dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Verdin de niye almadılar o zaman abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olm bi dönemde tüm derslerden kaldığımı gördü:D ki onu geç zaten torpil lazım ya. bizimki sallamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limitsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 En iyi üniversite demek en zeki,başarılı,potansiyelli öğrencilerle beraber aynı ortamda eğitim almak demek ve buda talep edenlere bakılırsa boğaziçi üniversitesi demek. Mühendisliğe gelince ise;İstanbul'da olmak iki üniversite okumak gibidir.uzun lafın kısası; 1-Boğaziçi 2-İtü 3-Bilkent(İstanbul dışında okuyupta başını duvarlara vurmayacağın üniversitedir.Bundan dolayı tırnak içine aldım:) 4-Koç 5-Sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limitsiz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 limitsiz said: En iyi üniversite demek en zeki,başarılı,potansiyelli öğrencilerle beraber aynı ortamda eğitim almak demek ve buda talep edenlere bakılırsa boğaziçi üniversitesi demek. Mühendisliğe gelince ise;İstanbul'da olmak iki üniversite okumak gibidir.uzun lafın kısası; 1-Boğaziçi 2-İtü 3-Bilkent(İstanbul dışında okuyupta başını duvarlara vurmayacağın üniversitedir.Bundan dolayı tırnak içine aldım:) 4-Koç 5-Sabancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 @limitsiz, dur tahmin edeyim boğaziçilisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 itüden aylar yıllar önce koç ile sabancı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Nereden geliyor koç ve sabancı itü'nün üzerine peki? Teknik okuldan bahsediyorsunuz. 200 küsür senedir teknik öğretim yapılan bir okulu geçebilmek için 10 senelik geçmişten biraz fazlası gerekiyor. mühendislikte 1-ODTÜ 2-İTÜ, boğaziçi, sabancı, koç, bilkent, bunlardan sonra da yıldız gelir. ha sabancı'dan çıkınca daha rahat iş bulabilirsiniz eğer başarılı bir öğrenci iseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 capul said: Diş Hekimliğinin bi numarası kalmadı artık zamanında çok para kazananlar oldu ama şu an mezunlar polikliniklerde günde 12 saat saçma paralara çalıştırılıyor.. Prestij desen o da yok tüm günün çingene pazarlığıyla geçiyo -kaça yaparız toktor bey 70 olsa 60 yapsanız hadi valla cebimde para yok hasta getiririm size bakın -HA.... LAN! O yüzden hiç kasma bilgisayar oku paşalar gibi mühendis ol bi de yazılım master cart curt milletin salyasını da çekmezsin.. diş hekimiyim 1 yıllık ama zenginim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 itü'nün 200 yıllık öğretmenleri mi veriyor dersleri, yoksa tarihi mi? olay başarılı öğretim üyelerini kadrolarında bulundurmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Ehehe :D Harvard-Yale-Oxford gibi okullarda kürsü başkanlığı falan yapmış hocalarımız var, okulun tarihi 10 senelik olsa ne olacak? sdfsdf Kabataş da çok süper bi lise zaten, kaç senelik tarihi var, öğretmenleri çok kaliteli çünkü tarih=kaliteli öğretmen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 istanbul university since 1453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 3 yıl tıp okudum, sonra beğenmeyip, sevmediğimden bıraktım, bu sene tekrar ÖSSye girdim, 2005ten sonra 2. kez girdim yani, derece yaptım 1600. oldum, ilk tercihime girdim. Yapacağın şey belli, ÖSS zor değil, kazanamayan adam çalışmadığından yada ailevi problemlerden kazanamıyordur, zor filan değil yani, herkes kazanabilir. Ama tabi her gün düzenli, üzerine basa basa söylüyorum düzenli belli bir süre çalışacaksın. 2 saat istediğin üniversite için yeterli olur, ama her gün 3 saat düzenli çalışır, son 3 ayda bahar psikolojisine girmeden düzenli çalışmaya devam eder ve arttırırsan çok rahat dereceye girersin. Ancak bir gün hiç çalışmayıp ertesi gün 6-7 saat çalışmak olmaz, işe yaramaz. Tabi 1-2 daha şey daha var, her gün işlediğin konuyu o gün tekrar etmek, o konuyla ilgili test çözmek, 1 hafta sonra ve 1 ay sonra tekrar gene tekrar etmek çok işine yarar. Onun dışında düzenin bozma fazla. Yatma kalkma saatlerin belli olsun, aşırı uyuma, tıbben 6.30 saat yeterli, sen 7yi veya8 saati aşma, erken yat, erken kalkmaya çalış, 12yi geçirme yatarken, kalkerkende 8i geçirme Sabahları adam gibi kahvaltı et birde. Bu ufak detaylar diğerlerine göre sana büyük bir fark kazandıracak. Üniversite sonrasında 1bin lira maaş ötesi istiyorsan ne okuyorsan oku, o konuyla alakalı pratik bir işte çalış yazları, üniversiteyi American pie Fantezisini hayata geçirecek bir yer olarak değilde, herkes yatarken senin diğerlerine çok rahat fark atabileceğin bir yarışma gibi gör. Bu konuda, kendini geliştirme açısından özeller çok daha iyi, özelliklede sabancı. Devlette olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tachikoma Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 önemli kısmı atlamışsın salak doğmayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 2 milyar yerine 5 milyarla işe başlamak ne la ? Asgari ücret yerine 2 milyarla işe başlayacaksın.Olm sen hangi gezegendensin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 İnşaatta çok para var. Bknz:müteahhit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 lise O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 sipeyskeyk said: hayır demiyorum, ama istersen vurabilirsin. Ekonomi okuyunca para kazanacak fikirleri daha kolay yaratıyorsun. Olay borsa öğreneyim de gireyim iyi para varmış değil. hem doğru hem yanlış. içinde öyle bi ışık varsa evet, doğru, ekonomi okumak seni jeoloji okumaktan çok daha fazla aydınlatacaktır:) ama garanti değil çünkü sipeys sen de onaylarsın ki senin bölümde (ekonomi okudun varsayıyorum) okuyup da mal gelip mal giden adamlar da elbet mevcuttur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Ki sipeys senin örnek verdiğin 2. duruma uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar