Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast Food

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

yemeksepetinden sipariş beklerken geçen 30dakikada "lan evde yemek yapsaydım keşke" pişmanlığı yaşşıyorum ben de hep..

dürümcübey yapıyorum çiğ köfte alıyorum öyle durumlarda ben 2 lahmacun çakıyorum üstüne.
lan ucuza aldım, ayrıca bu çiğ köfteyi ben yapamazdım diyorum .
Öbür türlü başka bi yerden aldığım zaman ve böyle beklersem aynısını yaşıyorum.
Mesaj tarihi:
Pickles said:

Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira.

4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de.

etsiz yemek sux.
boşyere etli deme etin fiyatı ortada.
hala etli dersen etin türünü bi sorgulamak lazım :/
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

Pickles said:

Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira.

4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de.

etsiz yemek sux.
boşyere etli deme etin fiyatı ortada.
hala etli dersen etin türünü bi sorgulamak lazım :/

arnavut ciğeri falan çıkıyodu arada tabi her gün gitmiyorum bizim oraya. Ama et yemeği de vardır. E tabi ne eti o eti bu eti falandır ama 2.5 lira asdfdsf
Mesaj tarihi:
2 günde bir arbys yiyordum ama yaz başından beri sebze-meyve detoks modunda takılıyordum. bugün bir yiyeyim dedim. o yedikten sonraki mide fesatı, halsizlik, psikolojik çöküntüyü hatırladım. daha da yemem.
Mesaj tarihi:
Llama said:

bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerek

aynalı demeyin yahu adamlar karışık yapmıyor bildiğin yüzde 98 tavuk yüzde 2 dana etti üstüne de palm yağlı iğrenç bir kaşar koyuyorlar bayat bir hamburger ekmeğinin içine al sana karışık oluyor.zamanında hep oradan yemek zorunda kaldık deve olsam hörgücüm de aynalının yaptığı karışık birikmişti herhalde.

bornova da param olunca giritli bir usta var ondan yemek yiyorum adamın yaptığı mezeler müthiş üstüne yaptığı yemeklerde enfes.
karışığa 4 4.5 vereceğime 5 6 liraya giritli ustadan nefis yemekler yerim daha sağlıklı hemde lezzetli.
Mesaj tarihi:
1 ay önce falan haftada 1 yiyorum derdim de şu sıra yemiyorum ya. Ki o kadar severim yani.
Ama farkettim ki fast food yedikten sonraki bikaç gün boyunca her türlü iş çok çabuk yoruyo insanı. Napıyosa artık o yemek.
Mesaj tarihi:
über bir kumpirci buldum, hafta 3-4 ordan yiyiyorum

olmadı evde makarna yapıyorum

sabahları corn flakes+süt

bazen ikea donmuş somon: ekmeği ısıtıp üstüne krem peynir+domates+soğan+somon

onun dışında da full fast food
Mesaj tarihi:
zaman oldu 6 ay boyunca tost yemek zorunda kaldım. o yüzden mümkün olduğunca sıcak ve ev yemeği yemeğe çalışıyorum, çünkü o günler geri dönüyor :(
Mesaj tarihi:
Llama said:

bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerek
aynalı fast food değil, fastin f'i yok 1buçuk saatte geliyor bi karışık resmen
Mesaj tarihi:
Ya bi de sindirim esnasında midemin içini görmediğim için bi sorun yok. Kaldı ki etli normal bi ev yemeği yerken de aşağı yukarı bunun gibi bi şey çıkcak ortaya.
Gogo McDonalds
  • Yeni Oluştur...