Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fast Food

reyou

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

yemeksepetinden sipariş beklerken geçen 30dakikada "lan evde yemek yapsaydım keşke" pişmanlığı yaşşıyorum ben de hep..

dürümcübey yapıyorum çiğ köfte alıyorum öyle durumlarda ben 2 lahmacun çakıyorum üstüne.
lan ucuza aldım, ayrıca bu çiğ köfteyi ben yapamazdım diyorum .
Öbür türlü başka bi yerden aldığım zaman ve böyle beklersem aynısını yaşıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

Pickles said:

Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira.

4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de.

etsiz yemek sux.
boşyere etli deme etin fiyatı ortada.
hala etli dersen etin türünü bi sorgulamak lazım :/

arnavut ciğeri falan çıkıyodu arada tabi her gün gitmiyorum bizim oraya. Ama et yemeği de vardır. E tabi ne eti o eti bu eti falandır ama 2.5 lira asdfdsf
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerek

aynalı demeyin yahu adamlar karışık yapmıyor bildiğin yüzde 98 tavuk yüzde 2 dana etti üstüne de palm yağlı iğrenç bir kaşar koyuyorlar bayat bir hamburger ekmeğinin içine al sana karışık oluyor.zamanında hep oradan yemek zorunda kaldık deve olsam hörgücüm de aynalının yaptığı karışık birikmişti herhalde.

bornova da param olunca giritli bir usta var ondan yemek yiyorum adamın yaptığı mezeler müthiş üstüne yaptığı yemeklerde enfes.
karışığa 4 4.5 vereceğime 5 6 liraya giritli ustadan nefis yemekler yerim daha sağlıklı hemde lezzetli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...