balon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dasaaa said: yemeksepetinden sipariş beklerken geçen 30dakikada "lan evde yemek yapsaydım keşke" pişmanlığı yaşşıyorum ben de hep.. dürümcübey yapıyorum çiğ köfte alıyorum öyle durumlarda ben 2 lahmacun çakıyorum üstüne. lan ucuza aldım, ayrıca bu çiğ köfteyi ben yapamazdım diyorum . Öbür türlü başka bi yerden aldığım zaman ve böyle beklersem aynısını yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Pickles said: Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira. 4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de. etsiz yemek sux. boşyere etli deme etin fiyatı ortada. hala etli dersen etin türünü bi sorgulamak lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 marmaris büfeden kepekli tost + karışık sıkma meyve suyu tertemiz oluyor greyfurt nar havuc elma falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sulu, kuru yemek muhabbetine de hastayim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tam 3 aydır yemedim, daha çok yiyesim var ama neyse artık. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Oce4n said: Pickles said: Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira. 4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de. etsiz yemek sux. boşyere etli deme etin fiyatı ortada. hala etli dersen etin türünü bi sorgulamak lazım :/ arnavut ciğeri falan çıkıyodu arada tabi her gün gitmiyorum bizim oraya. Ama et yemeği de vardır. E tabi ne eti o eti bu eti falandır ama 2.5 lira asdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 moriQ said: Llama said: bornovada aynalı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 2 günde bir arbys yiyordum ama yaz başından beri sebze-meyve detoks modunda takılıyordum. bugün bir yiyeyim dedim. o yedikten sonraki mide fesatı, halsizlik, psikolojik çöküntüyü hatırladım. daha da yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Llama said: bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerek aynalı demeyin yahu adamlar karışık yapmıyor bildiğin yüzde 98 tavuk yüzde 2 dana etti üstüne de palm yağlı iğrenç bir kaşar koyuyorlar bayat bir hamburger ekmeğinin içine al sana karışık oluyor.zamanında hep oradan yemek zorunda kaldık deve olsam hörgücüm de aynalının yaptığı karışık birikmişti herhalde. bornova da param olunca giritli bir usta var ondan yemek yiyorum adamın yaptığı mezeler müthiş üstüne yaptığı yemeklerde enfes. karışığa 4 4.5 vereceğime 5 6 liraya giritli ustadan nefis yemekler yerim daha sağlıklı hemde lezzetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kendimi Mcdonalds yada burgerda ultra rahatsız hissediyorum kroyum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 az önce mcten sipariş verdim, ve sanırım 2 haftadır filan fastfoodadn başka bişey yemiyorum. yoo yiyorum aslında, ama ev yemeği değil gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 1 ay önce falan haftada 1 yiyorum derdim de şu sıra yemiyorum ya. Ki o kadar severim yani. Ama farkettim ki fast food yedikten sonraki bikaç gün boyunca her türlü iş çok çabuk yoruyo insanı. Napıyosa artık o yemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 über bir kumpirci buldum, hafta 3-4 ordan yiyiyorum olmadı evde makarna yapıyorum sabahları corn flakes+süt bazen ikea donmuş somon: ekmeği ısıtıp üstüne krem peynir+domates+soğan+somon onun dışında da full fast food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 son 1 ayda bi kere yedim çünkü anne yemeği (tu) normalde ayda 20 filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravensight Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 nası 1 kere yedin lan her gece tantuni yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 zaman oldu 6 ay boyunca tost yemek zorunda kaldım. o yüzden mümkün olduğunca sıcak ve ev yemeği yemeğe çalışıyorum, çünkü o günler geri dönüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Off bol acılı kuru fasulye yanına pilav üstü az kuru...manyak bi kombinasyon.Yanına da cacık veya yoğurt.Gece gece ağzım sulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Llama said: bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerekaynalı fast food değil, fastin f'i yok 1buçuk saatte geliyor bi karışık resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 o fast fooddan sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dominosda çalıştığım için günde 2 öğün yiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=NddZ5ftQb0Q&feature=player_embedded cizburgerin midemizde eridikten sonraki hali.. aklima su sigara deneyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 böoooouhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 EE ağızdaki mekanik+kimyasal sindirim? Adamlar direk hamburgeri alıp HCl nin içine attı, öyle iş mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Ya bi de sindirim esnasında midemin içini görmediğim için bi sorun yok. Kaldı ki etli normal bi ev yemeği yerken de aşağı yukarı bunun gibi bi şey çıkcak ortaya. Gogo McDonalds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Mide kanseri INC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar