reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Onca burger, mcdonalds pizza kavgalarindan sonra artik generic bir aliskanlik sentezi yapmanin vakti geldi. sizin icin fast food haftasonlari icin bir kacamak mi? yoksa hayatin bir parcasi olmazsa olmaz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 bornovada aynalı var böyle kocaman yapıyor sucukları kaşarları koyuyor ben ona alıştım çok fena haftada bir yemem gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 hiç bir şey olmazsa olmaz değildir ben şöyle düşünüyorum.ulan sanki hayatımda hiç burger mc yemedim.bütün hamburger çeşitlerini yedik. şimdi yemesem ölür müyüm.ölmeyiz.göt göbek bağlamanın anlamı yok hamburger yuzunden :) uzun süredir bu tarz şeyler yemiyorum.kendimi sağlıklı hissediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ayda 1 belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 vallahi arada sırada yiyorum gayet de güzel oluyor arada yiyince, tadı daha da bi güzel geliyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Llama said: bornovada aynalı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 canım çekerse yerim. adana sofrası GO GO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 en güzeli arada sırada yemek. çünkü hiç yemeyip sonra saldırınca belli bi süreyle her gün yemek en zararlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 günde 2 kez. gece acıkırsam 3te oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sonra "allam neden 1000kiloyum! neden göbeğime arkadaşlarım hüsnü adını taktılar!" diye ağlıyorsunuz arkadaşım! olmuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 aç kalıyoruz öbür türlü de arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kır bi yumurta yap bi makarna zor değil aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Double king chicken olcak şimdi 5 tane yerim ayıptır söylemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 PrudenT said: kır bi yumurta yap bi makarna zor değil aga bana zor işte : bi yumurta kırana kadar yemeksepetinden söylemek daha kolayıma geliyor sonra kilo 3haneli sayılara ulaşuyor tabi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 yemeksepetinden sipariş beklerken geçen 30dakikada "lan evde yemek yapsaydım keşke" pişmanlığı yaşşıyorum ben de hep.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bir de anlamsız pahalı! Ulan 15-16 liralık menüye mis gibi ev yemeği lokantasına gider çorbanı içer mis gibi sulu yemeğini yersin. 6-7 lira da cebinde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 mauahuahua bu son denileni daha önce de yaşamıştık sanki.. şimdi rewendor gelip "nerede var ki o ev yemeği! hem de ne etinden yaptıkları belli değil!!" falan diyebilir. ötekinde bunları diyen rew diye hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Tavuğu martıdan, eti eşşekten yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 mis gibi ev yemeği içinde bi 15kaat bırakıyorsun masaya. 4tl ye 4kap yemek veren yerde var ama, yersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 2.5 tlye 10 kişilik yemek getiren firmalar var güneşlide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 oha 2,5 tl 10 kişilik yemek kişi başı mı 2,5 ? gene ucuz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira. 4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Hafta sonları elemanlarla dışarı çıkıp biyerlere gidioz e gece 1-2 gibide eve gitmeden mc yada burgerle sealliyoruz.gerçi ramazan şimdi oruç moruç rahatsiz etmesin diye yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Pickles said: Yok 10 kişinin günlük yemeği 2.5 lira. 4 çeşit yemek geliyo. Güzel hani yemekler bi de. 10 kişilik yemek 2.5 lira bayağı bir imkansız geldi bana. Ancak yıllık falan kontrat imzalarsın da çok uzun dönem için öyle mümkün olur. Yoksa zaten 10 kişiye çöp bile versen daha pahalı tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dasaaa said: mauahuahua bu son denileni daha önce de yaşamıştık sanki.. şimdi rewendor gelip "nerede var ki o ev yemeği! hem de ne etinden yaptıkları belli değil!!" falan diyebilir. ötekinde bunları diyen rew diye hatırlıyorum ben haha geldim geldim merak etme :) yok bu sefer düzgün fiyat söylemiş 10 lira civarına yersin çok rahat ev yemeğini. geçen sefer 2-3 lira diyolardı ona itirazım vardı :P 15-16 lira hakikaten fazla fastfooda da 10 12 lira arası normal. Zaten şu aralar pek yemiyorum da yiyecek olursam 3 tane çizburger alıyorum menü falan deil tekli olarak, (çok aç değilsem 2) çok ucuza geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar