Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Eskişehirspor - Galatasaray; 29.08.10, 22:00

xaty

Öne çıkan mesajlar

gio ve topal da son derece kritik olurlardı.

özellikle 4-3-3 diye yutturulmuş bir 4-5-1'de tamamen tek başına mücadele eden baros'a yardım edecek tek adam yokken ileri hızlı top taşıyabilen gio çok etkili olurdu hücumda.

Topal zaten kemik adam işte, koy ön liberoya top kessin takır takır. Sarpa Barışa kalmazdık.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

gio ve topal da son derece kritik olurlardı.

özellikle 4-3-3 diye yutturulmuş bir 4-5-1'de tamamen tek başına mücadele eden baros'a yardım edecek tek adam yokken ileri hızlı top taşıyabilen gio çok etkili olurdu hücumda.

Topal zaten kemik adam işte, koy ön liberoya top kessin takır takır. Sarpa Barışa kalmazdık.

Cana Topal'dan iyidir, geçen sene Eskişehir maçını o vermişti resmen iki top kaybıyla, en azından bu maç için iyi olmazdı sağlam küfür etmiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunculardan mı, takım üzerindeki olumsuz havadan mı bilmiyorum ama üç büyükler içinde en rahat Anadolu deplasmanı oynayan takım hep Galatasaray olmuştur, resmen formayı koy sahaya yensin durumu. Artık Sami Yen'den bile elini kolunu sallaya sallaya puan alıyor millet, üzüldüğüm takım reaksiyon bile gösteremiyor.

Baros'u falan düşünemiyorum, kendimi yırtsam bir tane tıksam bizimkiler nasıl olsa yiyecek gibi oynuyor.

Bu defolar geçen sene de vardı, hiç de düzelmedi ama aşmış bir hücum hattı ve kondisyon ile girdiğimiz için seneye göz boyamıştı bariz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...