Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 gio ve topal da son derece kritik olurlardı. özellikle 4-3-3 diye yutturulmuş bir 4-5-1'de tamamen tek başına mücadele eden baros'a yardım edecek tek adam yokken ileri hızlı top taşıyabilen gio çok etkili olurdu hücumda. Topal zaten kemik adam işte, koy ön liberoya top kessin takır takır. Sarpa Barışa kalmazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 of eses yenilse de gece kafamız şişmese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Rewendor said: gio ve topal da son derece kritik olurlardı. özellikle 4-3-3 diye yutturulmuş bir 4-5-1'de tamamen tek başına mücadele eden baros'a yardım edecek tek adam yokken ileri hızlı top taşıyabilen gio çok etkili olurdu hücumda. Topal zaten kemik adam işte, koy ön liberoya top kessin takır takır. Sarpa Barışa kalmazdık. Cana Topal'dan iyidir, geçen sene Eskişehir maçını o vermişti resmen iki top kaybıyla, en azından bu maç için iyi olmazdı sağlam küfür etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Neden bu maci kazanacakmisiz gibi geliyor with big margin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Oyunculardan mı, takım üzerindeki olumsuz havadan mı bilmiyorum ama üç büyükler içinde en rahat Anadolu deplasmanı oynayan takım hep Galatasaray olmuştur, resmen formayı koy sahaya yensin durumu. Artık Sami Yen'den bile elini kolunu sallaya sallaya puan alıyor millet, üzüldüğüm takım reaksiyon bile gösteremiyor. Baros'u falan düşünemiyorum, kendimi yırtsam bir tane tıksam bizimkiler nasıl olsa yiyecek gibi oynuyor. Bu defolar geçen sene de vardı, hiç de düzelmedi ama aşmış bir hücum hattı ve kondisyon ile girdiğimiz için seneye göz boyamıştı bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 3-0 alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 fener bjk maclarından sonra gs artık d iken üstünde oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 GSye beraberlik yetmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bu kadro 1 golden fazla atamaz es es hafife alırsa gs yi bilemem.ama 3-1 2-1 yeniliriz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Red said: es es hafife alırsa gs yi bilemem. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 GOL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bala bak ya allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 eses kaynasın bize mümkünse hem maça oynadım hem de galibiyeti haketmiyoruz bi müddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bedne es es e oynadım daha topcular ısınmadı bile.kopar maç illaki gol yicez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 orta saha paraları getirir red (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben bi kuponda üst, bi kuponda eses oynadım. ikisinin de tutacağı garantilendi bu golle, teşekkürler gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ahaha harbi lan, üste gider, bizimkiler de tamponu dağıtır erken golden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 abi herkez es ese oynadi yani yenilin bi zahmet pls :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Abi rahat olun. Takımımın galibiyet almasıyla ilgili tahminlerim tutmadı daha önceleri ama, bu durumda bu yenilgi apaçık ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 elano abi :) arda faul yapmasa cok güzel pozisyon olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Bu aksam cok kupon yaticak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 serkan iyi ya sırıtmıyor o bölgede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Nuri Alço var anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hahaha es es yazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar