Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 yaklaşık günde 12 saat falan pc başındayım. Ve oturuş kollarımın duruşu falan hep aynı genelde. Geceleri bu yüzden kollarım çok ağrıyor ve baya bir çıtlıyor artık dirseklerimden. Nasıl bir yol izlemeliyim ağrı çekmemek için. Klavyeyimi değiştireyim, masayı mı değiştireyim başka birşey mi yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 /topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Otururken kollarını farklı açılarda tut, dirsek altlarına küçük yastık minder falan bişey bul koy. Arada sırada bir kaykıl şöyle sağa ve sola meyilli otur da kuyruk sokumun da ağrımasın, ağlatır valla adamı spor yapmaya üşeniyorsan tabi bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Arada kalk gez gel yapıyorum ev içinde ama o kadar çok başındayım ki iş dolayısıyla(hadi oyun oynasam neyse :P) kalkamıyorum da başından. Dert işmiş valla adamı kilo almaya zorluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ciddi tehlikeli bisey yalnız bu. arada kalkın koltuktan egzersiz yapın. ille kosuya cıkmanız gerekmez, hareket ettirin eklemlerinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 karpal tünel sendromu olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Seks yap seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yapıyorum ama yarısında bırakıp işe dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kıldönmesi olduğunda istemeden bi süre ara verirsin merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 benim bacağımda döndü kıl baba arkadaşı cerraha gitmek gibi bi hatada bulundum devlet hastanesinde, adam oldu bittiye getirerek aldı uyuşturmadan, bu kadar canım yanmamıştı bayadır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Yok kıldönmesine imkan vermiyicek şekilde yapıyorum herşeyi. Tek derdim kollarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kollarınıza çekiçle vurun. yamuk varsa düzeltin. çivi çiviyi söker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 xunn said: Seks yap seks. selee nin rölünü çalıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 xunn said: Seks yap seks. Pickles said: Yapıyorum ama yarısında bırakıp işe dönüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 arada kalk tuvalete git, otur kalk fln, markete git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 http://www.gym-center.com/alt/ofis.htm yarım saatte bir, kısa bir süre masadan kalkmak da iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bir tane powerball al, onunla molalarında oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bilek altını konulan yastık gibi şeylerden al. adı keyboard wrist pad olarak geçer, mouse pad'lerin kategorisinde bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ayağa kalk o sabah programlarında görüğün egzersialeri yap. elini kapıyo yok kolunu bükmeden omuzunu hareket ettir böle iyice gevşey zorla ittir kaktır. boynunu yavas yavas kafanı daireler cizerek hareket ettir. saldayaye otur elini saldayey koy omuzun yukarı cıkıcak sekilde konunu bükmeden omuzunla yavas yava daireler ciz bide en önemlisi el egzersizleri yap. en temelleri, ellerini pence gibi yap böle, parmak uclarını bi el icerde olucak sekide birleştirbiriyle iri iceri dgeri dısarı doğru it, ikisiylede tekrarlar. 2 saatte bir yaparsan bunları agrı magrı olmaz. ha zaten bir sakatlık başlamışsa doktora gitmen adam gibi tedavi olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Batuhan_BJK said: bilek altını konulan yastık gibi şeylerden al. adı keyboard wrist pad olarak geçer, mouse pad'lerin kategorisinde bulunur. ha bide bu, hayrından cok zararı olabilir dikkat etmek lazım. bundan cok daha önemlisi eline uygun bir mouse kullanmaya baslai bas parayı en kalitelisinden ergonomik bi mouse al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 basur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sadece 12 saat mi oturuyorsun? Cık cık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 ben seksi bile pc başında yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Microsoft bluetooth notebook mouse 5000 var.Hoş bi yapısı var. Egzersizleri yapıyorum ara ara başladım. Zaten 2-3 gündür yoğun pc başındayım yoksa normalde işim dışarda oluyor. Şu hareketler beni bi sonuca ulaştırıcak gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar