Lorante Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bir yalan söylersiniz ve bu yalanlar birbirini kovalar dönüşü olmayan bir yere gider git gide iyice batarsınız. Artık yalanında sonuna gelmişsinizdir kaçabilecek bir yer yoktur ama olaylar o kadar sarpa sarmıştır ki doğrunun bile bu saatten sonra ne kadar anlamlı kaldığı pek önemli değildir. Pişmansınızdır ve karşınızda bu yalanı söylediğiniz insana bunu nasıl açıklayabilirsiniz? Not: (Aşk meşk olayları değil günlük yaşamla ilgili olayla alakalıdır konu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Erkek gibi yaptıgın hatanın cezasını cekeceksin, af beklemeyeceksin. Temize çıkacaksın, başka yolu yok bunun. Yoksa özsaygın dalışa geçecek, kabuk gibi yaşarsın o şekilde. Bir daha da kıvıran bir insan olmayacaksın. Böyle bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 üniversiteyi kazandım diyip 4 yıldır kahveye mi gidip geliyorsun nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Olay Fistanın dediği gibiyse okulu uzattım deyip 3 sene daha yırtabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 patide 22 yaşındayım diyormuş ama aslında 12 yaşındaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 bisi yapmam aksisina birakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 O kılıf bulabilme kötü birşey. Kolpa insan oluveriyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 az delikanlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Git intihar et desek düşünebilicek noktada gibi bu adam ehaueu kime ne yalan söylediysen gidip gözlerinin içine bakarak(tabi içten bi şekilde pişman olduğun durumda yoksa bi anlamı yok) her şeyi anlat çok üzgün olduğunu söyle, özür dile ve ne olursa olsun sonucuna katlan.. Hiç bişi düzelmese bile sen düzelirsin. İçin rahatlar falan, yük kalkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 doğruyu söylemeye başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 :( Ama herkes sonuçda mutlu oluyo.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bilemem tabii, senin dünyan. ama söylediklerinden, beyaz yalanların ötesine geçmişsin gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 kendine küçük doğrular söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi bi açıklama şekli yok yani, en tepkisiz hissedeceğin bi yere götüreceğin ben böyle bir hata yaptım diyeceğin, hatasız kul olmaz hatamla sev beni dicen, en azından temize çıkıcan, bir daha da böyle taraklara bez atmıcan biticek. Kısmet dicen yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 para hakkında yalan söylediysen sıçtın onun haricinde diğer yalanlar örtülebilir senin becerine kalmış vazgeçme, yalan söylemek güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ractamainus said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil. kiskanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Karakter edin kendine veya babana soyle seni islak mese odunuyla dovsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 aquila said: az delikanlı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P http://operatorchan.org/cp/src/cp2731_clap.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hatanın neresinden dönsen kar. söyle bir an önce doğruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 taaaaaaaaaa beterin beteri var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sonuna kadar inkar et !!12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben şu dibi gördüm diyenleri anlamıyorum asıl. şükredin biraz lan. neler neler var. adam dersten kalmış çok üzgünüm dibi gördüm abi diyor. tam dayaklık. bu topik için demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar