Lorante Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Bir yalan söylersiniz ve bu yalanlar birbirini kovalar dönüşü olmayan bir yere gider git gide iyice batarsınız. Artık yalanında sonuna gelmişsinizdir kaçabilecek bir yer yoktur ama olaylar o kadar sarpa sarmıştır ki doğrunun bile bu saatten sonra ne kadar anlamlı kaldığı pek önemli değildir. Pişmansınızdır ve karşınızda bu yalanı söylediğiniz insana bunu nasıl açıklayabilirsiniz? Not: (Aşk meşk olayları değil günlük yaşamla ilgili olayla alakalıdır konu)
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Erkek gibi yaptıgın hatanın cezasını cekeceksin, af beklemeyeceksin. Temize çıkacaksın, başka yolu yok bunun. Yoksa özsaygın dalışa geçecek, kabuk gibi yaşarsın o şekilde. Bir daha da kıvıran bir insan olmayacaksın. Böyle bu.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 üniversiteyi kazandım diyip 4 yıldır kahveye mi gidip geliyorsun nedir olay?
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Olay Fistanın dediği gibiyse okulu uzattım deyip 3 sene daha yırtabilirsin.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 patide 22 yaşındayım diyormuş ama aslında 12 yaşındaymış
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 O kılıf bulabilme kötü birşey. Kolpa insan oluveriyor insan.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Git intihar et desek düşünebilicek noktada gibi bu adam ehaueu kime ne yalan söylediysen gidip gözlerinin içine bakarak(tabi içten bi şekilde pişman olduğun durumda yoksa bi anlamı yok) her şeyi anlat çok üzgün olduğunu söyle, özür dile ve ne olursa olsun sonucuna katlan.. Hiç bişi düzelmese bile sen düzelirsin. İçin rahatlar falan, yük kalkar..
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 :( Ama herkes sonuçda mutlu oluyo.. 8-)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bilemem tabii, senin dünyan. ama söylediklerinden, beyaz yalanların ötesine geçmişsin gibi geldi.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abi bi açıklama şekli yok yani, en tepkisiz hissedeceğin bi yere götüreceğin ben böyle bir hata yaptım diyeceğin, hatasız kul olmaz hatamla sev beni dicen, en azından temize çıkıcan, bir daha da böyle taraklara bez atmıcan biticek. Kısmet dicen yani hehe
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 para hakkında yalan söylediysen sıçtın onun haricinde diğer yalanlar örtülebilir senin becerine kalmış vazgeçme, yalan söylemek güzeldir.
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ractamainus said: Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil. kiskanma
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Karakter edin kendine veya babana soyle seni islak mese odunuyla dovsun.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Oce4n said: Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben... Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P http://operatorchan.org/cp/src/cp2731_clap.gif
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 hatanın neresinden dönsen kar. söyle bir an önce doğruyu.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 taaaaaaaaaa beterin beteri var :P
fede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben şu dibi gördüm diyenleri anlamıyorum asıl. şükredin biraz lan. neler neler var. adam dersten kalmış çok üzgünüm dibi gördüm abi diyor. tam dayaklık. bu topik için demedim
Öne çıkan mesajlar