Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyice batmak.

Lorante

Öne çıkan mesajlar

Bir yalan söylersiniz ve bu yalanlar birbirini kovalar dönüşü olmayan bir yere gider git gide iyice batarsınız.

Artık yalanında sonuna gelmişsinizdir kaçabilecek bir yer yoktur ama olaylar o kadar sarpa sarmıştır ki doğrunun bile bu saatten sonra ne kadar anlamlı kaldığı pek önemli değildir.

Pişmansınızdır ve karşınızda bu yalanı söylediğiniz insana bunu nasıl açıklayabilirsiniz?

Not: (Aşk meşk olayları değil günlük yaşamla ilgili olayla alakalıdır konu)
Sosyal ağlarda paylaş

Git intihar et desek düşünebilicek noktada gibi bu adam ehaueu kime ne yalan söylediysen gidip gözlerinin içine bakarak(tabi içten bi şekilde pişman olduğun durumda yoksa bi anlamı yok) her şeyi anlat çok üzgün olduğunu söyle, özür dile ve ne olursa olsun sonucuna katlan.. Hiç bişi düzelmese bile sen düzelirsin. İçin rahatlar falan, yük kalkar..
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben...

Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P

bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

Oce4n said:

Söylediğim yalanlar o kadar kalitelidir ki yeni bi dünya oluşuyor nerdeyse... Film olcak derecede kurgulu yalanlar sallayabiliyorum ben...

Bişiy açıklama zorunluğum kalmıyor yani sonuç olarak. Herşeye bi kılıf bulacak seviyeye geldim ^_^ :P

bu mesaj, sonuna ^_^ ve :P gelecek kadar sevimli değil.

kiskanma
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

http://operatorchan.org/cp/src/cp2731_clap.gif
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...