Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead State - Indie Zombie RPG

axedice

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 9 ay sonra ...
Yeni KS update geldi, ilk gameplay vidyosu da çıktı ortaya.

http://www.kickstarter.com/projects/70755535/dead-state-the-zombie-survival-rpg/posts/428649?ref=email&show_token=facf7a1ea598dd16

http://www.youtube.com/watch?v=iUytozV39zI

Torque unitye göre baya eski bi motor ama indie bi oyun için hiç fena değil grafikler. Noise olsun shelter gereksinimleri olsun oyunun temel mekanikleri gayet iyi, oynanış da temiz görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

tek tek görüyoruz böyle grafiğe tapanları!

Sam, böyle şeyler demeye hiç gerek yok. Keyifle Dwarf Fortress oynayan bir insanım ben, öyle hiçbir oyundan "OUTSTANDING!!" grafikler falan beklemiyorum; lakin bu adamların yaptıgı iş resmen özensiz ve bariz kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Özensiz değil, eski ve "ucuz" teknoloji. Torque'un özensiz halini de gördük age of decadence ın ilk zamanlarında, şu grafikler için baya bi emek var. KS a girişmeden önce uiden temel tasarıma herşey ortada olduğundan unity vb. daha yeni bi motora çeviremediler.
Sosyal ağlarda paylaş

age of decadence ile epey haşır neşirim, türkçe çeviri projesini başlatmıştım, sonra yalan oldu anakartım yanınca, o ayrı. demem odur ki AoD'un şu anki grafikleri gayet makul ve yeterli bir durumda, ve dedigine katılıyorum, eski halleri çok kötüydü. bu ise iron tower'ın en azından emek verdigini gösteriyor. dead state bu haliyle release olursa gerçekten üzücü olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
steam coming soon listesinde, 7 şubat early access tarihi olarak verilmiş. demo için demişler gerçi.
said:
Dead State: The First Seven Days is an early preview of the first week of Dead State's gameplay - an opportunity to prepare your strategy for the full game. You'll meet some of your initial allies, explore a dozen or so locations, and settle into your base of operations, the Shelter. There are several solid hours of gameplay in the Early Access alone, and it barely scratches the surface of what the full game will provide.

yalnız öeh 4 yıl filan sürecek ya. kickstarter'da 2 yıla ekşirken gözönünde bulundurun bu hikayeleri heh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...