Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürüş simulasyonu


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

G27 direksiyon aldım ve en gerçekçi araba sürüş simulasyonunu arıyorum. gerçekçilikten kastım tabi grafik falan değil :) debriyaj sistemi, vites sistemi vs. gerçeğe uygun çalışacak, yaptığım hataların sonuçları olması gerektiği gibi olacak vs...

gogula yazdım baktım, driving simulator 2009 diye bişey çıktı. iyi midir, bilgisi olan var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şindi nfs shift denedim, güzel, zevkli, ama simulasyon şeklinde olmuyor. debriyaja basmadan 1'den direk 5 'e ordan 3'e ordan 4'e rahat rahat atabiliyorum. sadece boştan 1'e geçirtmiyor.

Live for Speed denedim, daha iyi, daha uyumlu. O güzel.

Ama bunlar hep yarış için abi. Ben açıkçası gerçek araba kullanma konusunda çok az fikir sahibiyim ve bana bir nebze olsun yardımı dokunabilecek birşeyler arıyorum.

Ha bir de seagle, alet gayet güzel ama çok hayvani bir para. g27 alacağına g25 al derim. 25'e hiç bakmadım ama arasında öyle aman aman bi fark yokmuş okuduğum kadarıyla. 25'te direksiyon dönerken hörçç diye ses çıkarıyormuş bu çıkarmıyormuş o yani. bi de direksiyon daha bi kavranabilirmiş muş falan. 200-300 lira fark var arasında, hiç değmez.

abim doğum günü hediyesi diye almış zaten valla imkanım olsaydı geri götürürdüm, ama almıyorlarmış sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

ulan milletteki abileri görünce benimkini gece zehirleyesim geliyor ya

hakikatten adam yaşamım üzerinde acayip zararlı.

arabası var, bi kez vermez.

para desen, aman benden almasın yeterli.

herhangi bi işime küçücük bi hayrı bulunmaz.

ulan yine efkarlandım.


bakma zaten benimki kendi için de istiyodu zaten de aile bireylerinin tepkisini yumuşatmak açısından doğum günüme denk getirdi dsfkgjk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

evet; ben de araba temalı oyun arıyorum hep yarış çıkıyo. şöyle şehirde, dağda kırda, otobanda gidebileceğimiz bi şeyler olsa iyi olur.


aynen işte, bir de araba fizikleri gerçeğe mümkün olduğunca yakın olacak (ve g27 destekleyecek :) ) Driving Simulator fos çıktı. Bırak g27 desteklemeyi, gazı freni bile ayarlayamıyorum o kadar aciz. Şu anda en iyisi live for speed.

şöyle midtown madness'ın realistik versiyonunu çıkarsalar ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

soulberry said:

evet; ben de araba temalı oyun arıyorum hep yarış çıkıyo. şöyle şehirde, dağda kırda, otobanda gidebileceğimiz bi şeyler olsa iyi olur.


sanırım araba bilgisayara ulaşan herkesin bir şekilde ulaşabileceği bir şey olduğundan, çıkıp gerçeğini sürdüklerinden böyle programlar yapılmıyor. oyun diyemedim. hani yarışsız sürüş simülasyonu zor gibi. olsa denerdim o ayrı:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

shift simimsi ama sim değil.
rfactor lfs wtcc nascar bunlar sim

öyle kırda gezeyim için ben test drive unlimited oynuyordum, gün batımında miami'de gezmek güzel oluyordu bayağı.

onun dışında tüm kamyon oyunları büyük fail. nedendir bilinmez bi tane adam gibi yapamadılar daha, en sonunda oturcam ben yapcam o olcak.

18wheels'ler fln aşırı dandikler, ne grafik var ne de tır sürdüğünü hissedebiliyorsun, koca eyalete gidiyorsun 10dakkada boydan boya geçiyorsun eyaleti, realistic adına bişi yok.

oysa yolları birebire yakın, tırlardaki tüm fonksiyonların olduğu bir oyun yapsalar sapık gibi oynarım ben. Ki benim gibi tır fantazisi olan adam da çoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...