Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AL: Fenerbahçe - PAOK / 26.08.2010 / 21.45 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

gs ve fenerliler depresyona girmiş.

anadolu takımları inanılmaz transferler yapıyorlar, onların ypatığı transferin yarısını siz kendisine iki büyük diyen kamil takımlar yapamıyorsunuz.

takımınız kötü gidince türk futbolu düşüşte oluyor. komiksiniz hakikaten. transfer politikası olarak bir fenerbahçe var ki komikliğin ötesine geçemiyor artık. başında hırsından köpüren bir başkan, diğer takımlar kime el atsa almaya çalışıyor, türkiyeden ne kadar adam varsa toparlamak derdine düşmüş. mehmet topuz' u elimizden aldığınız güne gerçekten dua ediyorum artık. buyrun mehmet topuz size.

diğer tarafta galatasaray, transfer işini başarıyla yürüten bir adamı afaroz ediyor, yerine milyon senedir yöneticilik yapıp hiç birşey öğrenememiş bir adamla transfer yapmaya çalışıyor. ne kadar sakat eskimiş pörsümüş oyuncu varsa toparlıyor. sonra türk futbolu düşüşte oluyor. ulan ardayı hiç sevmem şımarığın teki ama en son alf söyleyebilecek insanlar siz galatasaraylılarsınız o adama. ne oldu ardanıza? türkiyenin en büyük yeteneğine? sergenin çeyreği olamadan parayı görünce söndü gitti. türkiye' den geçen sezon ayrılması gerekirken hala takımda kaldı futbol hayatını da bitirdi kendini de tüketti.

boşu boşuna türk futbolu düşüşte demeyin. takımlarınız çok kötü ve gerçekten toparlnabilmeniz için uzun bir zamana ihtiyacınız var. yani öyle ligde şampiyon olarak örtbas edilebilecek bir durum değil bu. yazık yani düşünebilen taraftara da yazık da işte yapacak birşey yok. bir de futbolu fenerbahçeden ibaret zannediyorsunuz ya en çok ona gülüyorum. hemde ağzımla değil.
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

gs ve fenerliler depresyona girmiş.

anadolu takımları inanılmaz transferler yapıyorlar, onların ypatığı transferin yarısını siz kendisine iki büyük diyen kamil takımlar yapamıyorsunuz.

takımınız kötü gidince türk futbolu düşüşte oluyor. komiksiniz hakikaten.

Pardonda..
kiminle düşüşe geçti dicez Türk Futbolu.. ?
Ankaragücü ve Kasımpaşa mı ?

edit : imla
Sosyal ağlarda paylaş

abi kaliteli transferler yaparsın, lige tat katarsın kabul ama sonuç nasıl ona bak? sonuçta türkiyede yıllardan beri 3-4 büyükler kültürü vardır ve bunların zamanındaki başarıları bellidir. sen o yıllardan beri adam gibi başarı elde edemediysen, düşüştesin demektir.
ankaragücü döşedi mis gibi adamları geçen yıl. ne oldu? geremiyi aldılar ooo dedik. adamı şimdi larissa'ya yolladılar.
rothen'i kiraladı, adamın esamesi okunmadı. örnekler bol yani.
keza masquerade'nin dediği de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden 3büyüklerle anadolu kulüpleri arasında bayaa büyük güç farkları olurdu.Şimdi bakıyorum da ne bileyim bi eses deplasmanından,bursayı zaten saymıyorum bile artık,kayseri,ankaragücü deplasmanlarından falan 3 puanla dönmek çok zorlaştı.

Aradaki farklar azalmaya başladı.Bunun 2 nedeni var tabi.

1.Anadolu kulüplerinin gelirleri arttı transferler daha iyi yapılmaya başlandı.
2.3büyükler bu artan gelirleri falan iyi değerlendiremedi yanlış politikalar izlendi..
Sosyal ağlarda paylaş

abi gelir arttı diyorsunuz da, genel olarak gelir açısından hala 4 büyükler katlıyor anadolu kulüplerini (trabzonspor dışında). Senin bir oyuncuna ödediğin paralarla adamlar canavar gibi kadro kuruyorlarsa burada sorunu yönetimlerde aramak gerekir. geçen senenin bursaspor unun harcadığı paraya bakarsın, yılmaz vural lı kasımpaşa nın harcadığına bakarsın, ibb' nin harcadığına bakarsın. sonra bu kulüplerin reklam, havuz, stad vs gelirlerine bakarsın. 4 büyüklerle karşılaştırınca kabak gibi ortada yani her şey. büyükler asla iyi yönetilmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben de şikayetçi değilim, aksine havuzun daha adil dağıtılması gerektiğini düşünüyorum. zaten büyüklere parayı versen de saçmalıyorlar, sağa sola saçıyorlar paraları. ver anadolu kulüplerine adamlar en azından harcamasını biliyor (bazıları en azından). ayrıca anadolu kulüplerinin zaten adam gibi stad, reklam gelirleri de yok. adamlar bu halleriyle büyüklere kafa tutuyorlar ya, helal olsun...

Sosyal ağlarda paylaş

paok taraftarının meşalelerle nasıl 40 50 metrelik füze atışı yaptığını çözemedim. sapan mı kullanıyorlar napıyorlarsa net 9 10 kere tribünleri meşaleyle hedef aldılar. açılan pkk bayrağına bir şey demeye gerek yok.

hoş maç öncesi istanbul, fatih sultan mehmet, rumca küfürlü tezahüratlar yeterince çıldırttı kızanları.
imla.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...