Spyro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 complete pack diye bir sey goremedim ben.. tek tek aldim dlc'leri ? regiondan falan mi acaba.. bi de bu development kit'i de indirdim ama nerden aciliyo bulamadim walla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 oğlum oyun çok güzel, ama gelgelelim çok az oynayan var=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 spyro ile sypro nun ayni topige mesaj atmasi yasaklansin, beynim yoruldu gene heue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 viktor söylemese farketmiycektim. bari madalyalar farklı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Viktor said: spyro ile sypro nun ayni topige mesaj atmasi yasaklansin, beynim yoruldu gene heue imzada anti-ms ya da linux'la ilgili bişi varsa kesin sypro'dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mesaj sayimiz bile yakin sayilir ki 5k madalyasina daha cook var heh.. bu arada gercekten development kit'i acamadim.. hayir, harita yapacagimdan diil de bir bakayim diyorum =P.. steam icinden acilmiyor sanirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yeni farkettim 2 farklı kişi olduğunu lol Magicka gibi olacak bunun sonuda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oyun baya baya iyi. dün 7,30 dan 1 e kadar oynamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ikiz styla adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 varsa oyunu olan bu aksam beraber oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ekleyin steamden glatheros. cilginlar gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Oyun acaip bisi cidden yalniz cok renk cumbusu var belli sureden sonra gozeler perte cikiyor benim :) LvL 17 oldum millette neler var bende daha 50k para oldu adamlar nereden buluyor onlari yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 lvl17 fazla dusuk bir lvl. insane oyunlara gir bazen yardimci oluyorlar lvl atlamana. Itemlere sulanmazsan kimse birsey demez. birde tower dikmeyeceksin, sadece repair ve upgrade yapicaksin oyle oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oynamak isteyen var mı bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 1 saat kadar INSANE takildim lvl 33 oldum 30k para varken 390k oldu :) ama monk icin neye point vermeli onu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Monk icin bence o auralar ve radiuslari icin area effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tower str ve radius. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ya upgrade nereden nasıl yapılıyor bulamıyorum. bu verilen websitesine girdim steam accle, fakat hiç itemım yok görünüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 mousun orta tusuna basicaksin sonra hero'ya geliceksin ordan verebiliyorsun upgrade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ilk defa dun aksam oynayabildim.. eglenceliymis baya.. online oynamanin zevki ayridir tabi.. degisik modlar da var pvp icin falan.. beraber oynamak isteyen eklesin.. cok vaktim yok bu ara ama aksamlari online oluyorum bazen.. steam ID Sipro edik: yanlis ID yazmisim =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Spyro said: edik: yanlis ID yazmisim =P.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 YAPMAYIN ABI. ANLAYAMIYORUZ OKUDUĞUMUZU :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Up up. Kimler oynuyor şimdi ? Edit : Ben chaz harir aldık dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 public oyunlar baya kotu ya. lan ne kadar az adam var diyordum herkes private aciyormus. 15k users diyodu 30 tane public game vardi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar