Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 334 oha cidden öldürdü, ultear'a İSTOP! HAMMER TIME! mı yaptıracak kendi canı karşılığında ne? ultear neden depresyona girdi birden onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Öeh Gray'i harcadı direk. Ultear'da sonuçta iyi tarafa geçtim ayaklarındayken, geçmişteki Rogue'u öldürmeyi düşünüyordu 333. bölümde. Doğru yolu buldum diyodum, ama yanılıyomuşum depresyonuna girmiştir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 gray öldü mü ?sanmadım poluşka teyze gelip bişiler yapar en olmadı bi time warp atalar. valla bi yandan iyiki anime ara verdi diyorum su games arch sonrası bok gibi gidiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Son 2 sayıyı Tite Kubo mu yazdı? Trollenmiş gibi hissediyorum. http://i.imgur.com/kGA6QGI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 335 kanbaru'yu pain gibi mass res atmak için harcadı meh. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 abi şaka gibi ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 337 beklenmedik şekilde birden bitti grimdarc, neyse en azından duragonları dövdürmediler, böyle daha iyi oldu. kanbaru gitti olan ona oldu. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 337 bu arc acnalogia arc'ına hazırlık oldu. dragonslayer'ların ejderhalarla ilk tecrübesinin bu şekilde olması daha iyi oldu. acnalogia ve tayfası geldiğinde eksik taraflarını gidermiş şekilde savaşacaklar. ama cobra'nın hapishanede kendini hazırlaması çok zor olacaktır. savaşın karmaşasında topuklaması iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998257_10151677641224173_822001384_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ehu onu daha ilk okurken görmüştüm, süper sayfa. :p ama esas dikkat çeken nokta erza'nın konduğu yer. (:P) ve iyi oldu hatırlattığın, ova 5'i çevirmişler 576p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 ova5 i ben de eve geçince izliyim ya bugun okuyamadım manganın son sayısını daha erza'da bullseye koymuş ahha ben farketmemiştim onu ya ilk okuduğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://i.ebayimg.com/t/FAIRY-TAIL-Plush-Doll-Happy-Hiro-Mashima-FreeShipping-/00/s/NTAwWDM3Mg==/z/gOMAAOxypthRuAT-/$T2eC16Z,!)!E9s2fDPcuBRu!T9o3ww~~60_12.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bize de alaydın :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 thy 30kg veriyor, ben 70-80 kusurda filanım bisiklet sagolsun asadf neyse gelirken 127 kiloydum, şimdi 90 ım ona saysınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 #direnerza https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1009608_10151571862299580_246469444_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ahahah 338 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 338 makarov'un neden saçlarını döküldüğü belli oldu. hayırsız oğul, eski hayırsız torun ve hiperaktif bir dragonslayer'dan sonra, kalan saçlara şükretmesi gerekir. ama şimdi üçkağıtçı bir hayalette dadandı. diğerleri tamamda, ilk master'a nasıl söz geçirebilir. bu baloya crime sorciere'ın katılmaması büyük ayıp. en azından yaptıkları için, af çıkartmalıydılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 338-340 en iyi kısım kagura, erza ile milia'nın kedilerle sayfalarıydı lol, iyi güldüm. kanbaru-ul'u cidden harcadılar, tüh. cuvia sen unut, kalbi onda kaldı. v1.0'a geri dön. yalnız minerva'yı doğru yola çekmeden tamamlamış oldular, gidip tartarus'a filan katılır artık herhalde o sinirle. zerefü janai, katzerefü da! artık onu kapıştıracaklar anlaşılan. yalnız mangaka uzun tatile mi ne çıkacak böyle biriktirmiş biriktirmiş gelecek hafta da 3 bölüm. bobinleri yakmasın adamcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 lan o kadar erza çizdim kimse like atmamış bile ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Zeref'in olayı ne iş? Bir anda evil mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 zeref'in gözleri normalken iyi adam oluyor, ama rinnengan'a geçince sapıtıyor. o gözlerin ardından bir şeyler çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Fin said: lan o kadar erza çizdim kimse like atmamış bile ayıb. deviantart'a koy :love: basalım burda like yapsak ne yazar ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 341-343 önce fanservisu'nun dibine vurmuşlar bir, KİNPATSUUU~ katılsaydı komik olurdu ama lol erza'nın yeni zırhı bomba olmuş. (tu) salaklar yumruk attı lol, sonraki dayağı gösterseydi keşke biraz. :p guild'in kuruluşuna bir dipnot düştüler ama "DÖRT TANRI BUNLAR DÖVER" dedikten sonra adamı öyle zayıf bırakmazlar umarım. yalnız minerva bayağı erken dönüş yaptı, bir de yami gildo ile tahmin ettiğim gibi. ufak basit bir arc için harcatmazlar umarım. henüz doğru yola dönmedi ama ultear bile 180 derece dönüş yaptıktan sonra hala umudum var heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 344 of şöyle lapacılara "NE GÜÇLÜLER BEAH" demeleri hikayede şu noktadan sonra direkt soğutuyor. erza :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Tek yorum var: KAWAAAIIIIIIII!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar