Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 benim kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 20 sene sonra forumun yarisi olmus diger yarisida ununu elemis elegini asmis olur. Paticik yeni nesil apacilere kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_noopy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 20 sene sonra nedankoya yük olmayı bırakır heralde site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Pek bir şey değişmez bence. 90lıları dışlama genelde yaz aylarında oluyor, kışın giren 90lı tutunabiliyor. Yaşlanan bizler daha az girmeye başlarız ama. Bir düşündüm de, forumda geçirdiğim 9 yıl boyunca konuştuğum şeylerde çok az değişiklik var. Sadece Linux, anime-manga gibi yeni konular eklemişim ilgi alanlarıma, entel bir tartışma çıkınca daha sert, kesin yazmaya başlamışım. Dinlediğim müzik aynı, sevdiğim kitaplar, filmler aynı; zaten sık sık da onları konuşuyorum. 20 yıl sonra bizim zamanımızda Planescape vardı, Wheel of Time vardı diye konuşmaya devam ederim sanırım. Şimdiden yeni üye olan liselilere Planescape oynayın diye mahalle baskısı yapıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 1 - 2 seneye kalmaz kapanır bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Gezdim-Tozdum patlama yapar bence, nerede rezidans alabilirim? Yatla tatile çıkacağım hangi koyları gezebilirim falan. Yani ben böyle şeyler konuşacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 "Benim oğlanın kız arkadasına aşık oldum, ne yapmalıyım?" Yeni Kişisel topiği formatı. cevap da gayet klasik, "otsbir abi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Flassh said: benim kızı.. senin kızı akşam simidi gibi yiyolar olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 final zamanları kahveye ve redbulla dayandığınız için 20 sene sonra en iyi mezarlık nerede onu konuşursunuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 "benim kızı akşam simidi yapmışlar döveyim mi yoksa sadece konuşayım mı?" bence en muhtemel kişisel başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 karı kızın yaşı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya da "I'm getting divorced is it awesome?" ya da "sabancı üni mezunları" konusu açılır 20 sene sonra da "<3 ^_^ sabancı //-_- ~~|üni|~~ mezunları [o] (((o)" haline gelir başlık sonra onu konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 "şimdiki nesil çok şanslı" konuşulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bence albümde çocuklarımızın çükünü yarıştırırız. asdfsadf bu milletten anca bu çıkar :D kız çocukları bilemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 herkes yas 55 teknolojiyi halen takip ediyorum triplerine girceginden, donanim-yazilim ve internet bolumleri akabilir gene orta yas doneminde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turnbased Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 neyse ya, bana ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar