Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Travestileri nasıl bilirdiniz?

tunch

Öne çıkan mesajlar

hah ikincisinde adam gibi bilgi verilmiş. kimlik kartı falan olayının ne olduğu açıklanmış

said:
İnci Bayraktar’a yardımcı olmaya çalışan Lambdaistanbul Aktivisti Belgin Çelik ise duyarsızlıktan yakındı ve kurumların umursamaz tavrına işaret etti. Çelik, ‘Kaymakamlık yeşilkartın normal şartlarda bile çıkmasının 3 ayı bulacağını söylüyor. Zaten Nüfus cüzdanı da kayıp. Feriköy’de ikameti var, fakat oradaki muhtar da ikametgah kağıdını kimlik olmadan vermiyor. İnci yürüyemiyor bile. Nüfus cüzdanı yok. Taksim İlkyardım hastanesi başhekimi yatırabileceklerini söyledi. Diğer arkadaşımız İnci’yi hastaneye getirdiğinde, bu sefer de aşağıdakiler, başhekimi dinlemek zorunda değiliz diyerek, hastaneye yatırmadı. Şişli Etfal hastanesi de kabul etmiyor. Çarşamba günü arkadaşlarla aramızda topladığımız paralarla yaptırdığımız kan tahlilleri sonuçları belli olacak. O zaman net teşhis de konulacak. Ama daha EMAR çekilmesi lazım. Sırf kan tahlilleri 300 TL’den fazla tuttu. EMAR çektirmek için nereden para bulacağız? Kalacak yeri bile zor ayarladık.’ diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

biz yönetim olarak insanların kendileri için aldıkları kararların (din, cinsel tercih vs.) tercih olduğuna karar kıldık..

olurda lab.da deneyler yapıp gaylik virüsünü falan bulursanız da onun yeri bilim teknik olur.

Yanlis karar kilmissiniz. Dogustan etiketlenen ve cocukluktan itibaren indoktrine edilen dini dogmalarin oldugu bir dunyada ancak dinsizlik tercih olur. Escinsellik de ayni oranla cevresel.
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası bende eşcinsel olmasıyla olayın bir bağlantısını çözemedim. Eşcinsel olmasaydı da sokakta yaşayan ve kimliğini kaybetmiş fakir biri olsaydı aynı muameleyi görücekti.

Burda tartışılması gereken kişinin eşcinsel olduğu için başına böyle kötü birşey gelmiş olmasından çok türkiye de ki sağlık sisteminin kötü olması bence. Ama yine de hastane insafsızmış, acilden almaları gerekirdi diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne belirsizligi ariyosunuz ki halen?

Apacik ortada iste, travesti oldugu icin hastalik kapmis, bakan kisi varsa eger bi zaman sonra sokaga atmis, kimligi calinmis yada kaybolmus, hastaneler de kimligi yok bahanesiyle travesti oldugu icin kabul etmemistir. Tiknaz biyikli angut bi görevlinin "yok kardesim giremez, kimligi yohsa giremmez" lafi kulaklarimda cinladi bile. Durumu herhangi bi hasta evsizden cok daha zor, yardimci olmaya calisanlar da zaten escinsel kuruluslara üye kisiler. Kim bilir kac kisi görmüstür de "aman birak travesti o müstahak" diyip yardim etmemistir. Dogdugunuz memleketin insanini taniyamamissiniz.

Rage fazla kacti sanirim...
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamadigim olay sokaklarda binlerce cocuk var boyle, onunden gecip gidiyoruz bi halt etmeden, neden boyle sevgi kelebegi olduki herkes birden? Tamam Olan biten kotude yeni birsey degilki bu. Devamli gormezden gelinen, konusmaya gelince celallenilen, yardima gelince bi halt edilmeyen bir konu bu.
Bu kadar rahatsiz oluyorsaniz yardim edin evsizlere kimsesizlere, oyle cik cik ne bicim milletiz ayip lan falan demeyle olmuyor bu isler yani.

Hayir travesti olmasin demiyorum, okulunu bitirsin, sonra hobi olarak yapsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...