Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Viktor said: escinsel haklari turk liberallerinin turnusol kagididir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ahahahaha tesbit sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sanırım sunu demeliyiz hepimiz travestiyiz.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.kaosgl.org/icerik/kanser_olan_transeksuel_arkadasimiza_el_uzatin buraya da bir göz atabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hah ikincisinde adam gibi bilgi verilmiş. kimlik kartı falan olayının ne olduğu açıklanmış said: İnci Bayraktar’a yardımcı olmaya çalışan Lambdaistanbul Aktivisti Belgin Çelik ise duyarsızlıktan yakındı ve kurumların umursamaz tavrına işaret etti. Çelik, ‘Kaymakamlık yeşilkartın normal şartlarda bile çıkmasının 3 ayı bulacağını söylüyor. Zaten Nüfus cüzdanı da kayıp. Feriköy’de ikameti var, fakat oradaki muhtar da ikametgah kağıdını kimlik olmadan vermiyor. İnci yürüyemiyor bile. Nüfus cüzdanı yok. Taksim İlkyardım hastanesi başhekimi yatırabileceklerini söyledi. Diğer arkadaşımız İnci’yi hastaneye getirdiğinde, bu sefer de aşağıdakiler, başhekimi dinlemek zorunda değiliz diyerek, hastaneye yatırmadı. Şişli Etfal hastanesi de kabul etmiyor. Çarşamba günü arkadaşlarla aramızda topladığımız paralarla yaptırdığımız kan tahlilleri sonuçları belli olacak. O zaman net teşhis de konulacak. Ama daha EMAR çekilmesi lazım. Sırf kan tahlilleri 300 TL’den fazla tuttu. EMAR çektirmek için nereden para bulacağız? Kalacak yeri bile zor ayarladık.’ diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 abi durum çok kötü eyvallah da travesti olması ile hiç bi alakası yok gibi duruyo hâla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: biz yönetim olarak insanların kendileri için aldıkları kararların (din, cinsel tercih vs.) tercih olduğuna karar kıldık.. olurda lab.da deneyler yapıp gaylik virüsünü falan bulursanız da onun yeri bilim teknik olur. Yanlis karar kilmissiniz. Dogustan etiketlenen ve cocukluktan itibaren indoktrine edilen dini dogmalarin oldugu bir dunyada ancak dinsizlik tercih olur. Escinsellik de ayni oranla cevresel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 said: escinsel haklari turk liberallerinin turnusol kagididir viktor reis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 adamınbiri said: abi durum çok kötü eyvallah da travesti olması ile hiç bi alakası yok gibi duruyo hâla +1 öle yani. paperwork engeli. buradan aldığımız ders, "nüfus kağıdınıza dikkat edin, kaybolursa hemen çıkartın ki sorun yaşamayın." evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 e niye ozaman adamın travesti olmasını özellikle belirtiyolar onu anlamadım ben hastanedekiler bu ne lan böyle travesti almayız biz hastane dememiş ki nüfus cüzdanı yok kim bu neyin nesi parasını kim ödiycek diye almamış millet manyamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 öyle bir "almama" yapamaz , hakkı yok olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 e o zaman ihtiyaçları olan şey bir avukat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 nüfus cüzdanı daha çok işine yarar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 açıkcası bende eşcinsel olmasıyla olayın bir bağlantısını çözemedim. Eşcinsel olmasaydı da sokakta yaşayan ve kimliğini kaybetmiş fakir biri olsaydı aynı muameleyi görücekti. Burda tartışılması gereken kişinin eşcinsel olduğu için başına böyle kötü birşey gelmiş olmasından çok türkiye de ki sağlık sisteminin kötü olması bence. Ama yine de hastane insafsızmış, acilden almaları gerekirdi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Cons said: abdülheyin bir cevabı vardı bunun için eahauasdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hala bişiler eksik gibi.. kanser ne kanseri, kim koydu tanıyı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fagz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okþan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tunch (tu) bizi ancak bizden biri anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Masticore said: Cons said: abdülheyin bir cevabı vardı bunun için eahauasdu om atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 dasaaa said: hala bişiler eksik gibi.. kanser ne kanseri, kim koydu tanıyı vs? orda sanırım ad aktarması yapmış eski raketlerden o der gibi açlıktan dolayı meydana gelen sorunlara kanser demiş diye düşündüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Ne belirsizligi ariyosunuz ki halen? Apacik ortada iste, travesti oldugu icin hastalik kapmis, bakan kisi varsa eger bi zaman sonra sokaga atmis, kimligi calinmis yada kaybolmus, hastaneler de kimligi yok bahanesiyle travesti oldugu icin kabul etmemistir. Tiknaz biyikli angut bi görevlinin "yok kardesim giremez, kimligi yohsa giremmez" lafi kulaklarimda cinladi bile. Durumu herhangi bi hasta evsizden cok daha zor, yardimci olmaya calisanlar da zaten escinsel kuruluslara üye kisiler. Kim bilir kac kisi görmüstür de "aman birak travesti o müstahak" diyip yardim etmemistir. Dogdugunuz memleketin insanini taniyamamissiniz. Rage fazla kacti sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Az bile o rage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Frengi kapmış //Edit: Değiştirelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 en azından biraz saygılı olalım, gerçekten acı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Anlamadigim olay sokaklarda binlerce cocuk var boyle, onunden gecip gidiyoruz bi halt etmeden, neden boyle sevgi kelebegi olduki herkes birden? Tamam Olan biten kotude yeni birsey degilki bu. Devamli gormezden gelinen, konusmaya gelince celallenilen, yardima gelince bi halt edilmeyen bir konu bu. Bu kadar rahatsiz oluyorsaniz yardim edin evsizlere kimsesizlere, oyle cik cik ne bicim milletiz ayip lan falan demeyle olmuyor bu isler yani. Hayir travesti olmasin demiyorum, okulunu bitirsin, sonra hobi olarak yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar