mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 abi karnıma ağrılar girdi kitlendim kaldım televizyon başında hahahaha. dünyayı kültür şokuna uğratıp öldürmeyi düşünüyoruz herhalde hahahaha. müslüm baba: efendim mehmet ali. mehmet ali: teşekkür ederiz müslüm baba: anlamadım m.a: teşekkür ederiz sivaslı cindy: thank you m.b: ben teşekkür ederim HAHAHAHAHA. müslüm baba başka diyarlarda kafa 1 milyon. ingilizce anlıyor anca. ayrıca sivaslı cindy nedir lan. adam gibi biri yok muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Fazil azcik egoisttir, azcik artizdir ama birakinda olsun okadar, dunya capinda herif lan, dunyanin egitimini almis adam, evinde durmuyo, bizi temsil ediyo dunyanin 8435 kosesinde konserlerde. Hani tavirlarini bende sevmemde muslum gurses nedir abi. Gitsin adanada halk konseri versin millet kendini jiletlesin falan. Basketbol acilisinda oturup bach concerto calmicakti neticede adam, turk marsini turk ensturmanlariyla calinacak sekilde bi cesitleme yapip calcakti, muslum gursesten eminim cok daha iyi olurdu.Sahsen ben böyle biseyi muslum gursese tercih ederdim.Hani turkiye turk falan bahsediyoken, turk marsida cok mantiksiz bi olay degil, bi cok acilista bu tarz seylerle oluyo gunumuzde. Fazilin 5n 1k'da söyledigi bicok sey dogruydu, heleki klasik muzik hakkinda ve akp hukumetinin muzikle ilgili yaptiklari hakkinda. Ha karakter olarak bende sevmiyorum, egoist bi adam, artiz, kaprisli falan ama, herif yalan yanlis bisey söylemiyo neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 bir troyalı ağlıyor gözleri yaşlı troyalılar şuanda horon tepiyor, halay çekiyor, kafkas dansı falan yapıyor. çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Açılış törenine gittim, bok gibiydi abi, resmen boşa para harcamışlar. Boşa yani. Şunu okudum, hakkaten böyle: "çok merak ediyorum bu açılış töreninin organizasyonu için yapılmış toplantı kaç dakika sürdü. tahminimce 15 dakikadan fazla olmaz, badem bıyıklının teki bulduğu "parlak fikrin" verdiği heyecan ve çakmak çakmak gözleriyle; "-mehteran çıkarıyoruz, arkada bi senfonik orkestra, türk marşıyla başlayalım avrupa marşıyla bitiririz mozaik filan, semazeni atlamayın, sonra iki şarkı türkü.. toplantı bitmiştir, dağılıyoruz." demiştir herhalde." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 lol.. abi zaten bu olay 25sene önce alınmış bir karar değil miydi? "her organizasyonda bu mozaiki belirtecez!" saman kağıdı üzerine teksir makinesi ile basılmıştır hatta o metin. ispirto ispirto kokar öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 pardon biz mi teşekkür ediyoduk? - bu nedir abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Sirk - Fatih Erkoç - Sezen Aksu güzeldi o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sirk baya baya iyiydi. geri kalanı izlemedim bile ztn. bu arada milletimizde çok fazla gerizekalı insan var ben bunu anladım bu organizasyonda. hayvan gibi hoperlorlerden sirk gosterisinde flashlı resim çekmeyin gostericilerin sağlığını tehlikeye atarsınız dediler. hala daha flashla foto çekiolar. uyarıncada aptal aptal suratına bakıyolar. sora bide kadının kocası gelio "NOLUO BİLADER BİŞİ Mİ VAR" dio sende delirmemeye çalışıyosun... bide tabi maç sonunda gosterilerde kullanılan topların seyircilere dağıtılması sırasında çıkan izdaham var tabi. ULAN HAYVAN HERİF 5 TANE TOPU EVİNE GOTURUP NAPICAN diyesim var. lan bi tane al git. 21312 tane topu napıcan. lan toplar ztn dandik otesi. çocuğa versen bu ne lan bole der bırakır gider... iyi boşaldım guzel geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 cidden berbatmis acilis. ne bi konsept var ne bisey. lise müsameresi gibi sirayla cikip dans edip sarki söyleyip gittiler. isiklandirma icin köprü iskeleler kurmuslar sahneyi kücültmüs. sanki insaat alani gibi sahne. bi adam cikti iste tr olarak cok gururluyuz sunlari basardik bunlari yaptik felan sanki türk halkina seslemek icin orda. en komigi organizasyon icin maskot yapildi hic görünmedi maskot yada logo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Korax said: Fazil azcik egoisttir, azcik artizdir ama birakinda olsun okadar, dunya capinda herif lan, dunyanin egitimini almis adam, evinde durmuyo, bizi temsil ediyo dunyanin 8435 kosesinde konserlerde. Hani tavirlarini bende sevmemde muslum gurses nedir abi. Gitsin adanada halk konseri versin millet kendini jiletlesin falan. Basketbol acilisinda oturup bach concerto calmicakti neticede adam, turk marsini turk ensturmanlariyla calinacak sekilde bi cesitleme yapip calcakti, muslum gursesten eminim cok daha iyi olurdu.Sahsen ben böyle biseyi muslum gursese tercih ederdim.Hani turkiye turk falan bahsediyoken, turk marsida cok mantiksiz bi olay degil, bi cok acilista bu tarz seylerle oluyo gunumuzde. Fazilin 5n 1k'da söyledigi bicok sey dogruydu, heleki klasik muzik hakkinda ve akp hukumetinin muzikle ilgili yaptiklari hakkinda. Ha karakter olarak bende sevmiyorum, egoist bi adam, artiz, kaprisli falan ama, herif yalan yanlis bisey söylemiyo neticede. abi adam egoist fln değil bildigin kişiliksizin önde gideni. Mümkünse dünyada da tanıtmasın bizi, ona gelene kadar çok daha adam akıllı müzisyenler var bizi temsil edecek. orhan pamukta tanıttı bizi işte dünyaya, Dünyanın eğtimini almakla iyi piyano çalmakla iyi müzisyen olunmuyor mevlananın sözü var tam fazıl için İnsanda yok ise "edep" neylesin medrese mektep! okusa alim olsa.. yine merkep.. yine merkep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Selam, senko said: İnsanda yok ise "edep" neylesin medrese mektep! okusa alim olsa.. yine merkep.. yine merkep Gerçekten harika bir söylem :) Birçok mevzuda özet niteliğinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fazıl say çalmayı bilmiyo zaten, playback yapıyor, konserinde cep telefonu çalınca da bir havalara giriyor felan, artiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 senko said: abi adam egoist fln değil bildigin kişiliksizin önde gideni. Mümkünse dünyada da tanıtmasın bizi, ona gelene kadar çok daha adam akıllı müzisyenler var bizi temsil edecek. orhan pamukta tanıttı bizi işte dünyaya, Dünyanın eğtimini almakla iyi piyano çalmakla iyi müzisyen olunmuyor mevlananın sözü var tam fazıl için İnsanda yok ise "edep" neylesin medrese mektep! okusa alim olsa.. yine merkep.. yine merkep Ehuhe tamam lan, adamin savunulacak bitarafida yok ya gerci :D Yok ama allah var, harbi iyi muzisyen, fakat aslinda bazi yerlerde hep bi "benim dedigim gibi olacak, ben dogruyum gerisi yanlis, böyle dusunende maldir ayrica" gibi bi mantalitesi var adamin. Bizim abilerin zamanindan mezun buda. Bölumde bizim abiler king falan oynarken gelirdi odaya, "naberg lagn" diye burnundan konusa konusa. "Iyi lan gel king atalim" deyincede "kingin ben ta anasini avradini sulalesininde ebesininde" falan diye sövup giderdi. Edepsiz, eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 senko said: abi adam egoist fln değil bildigin kişiliksizin önde gideni. Mümkünse dünyada da tanıtmasın bizi, ona gelene kadar çok daha adam akıllı müzisyenler var bizi temsil edecek. orhan pamukta tanıttı bizi işte dünyaya, Dünyanın eğtimini almakla iyi piyano çalmakla iyi müzisyen olunmuyor mevlananın sözü var tam fazıl için İnsanda yok ise "edep" neylesin medrese mektep! okusa alim olsa.. yine merkep.. yine merkep bir sanatçının kişilik zaafiyetleri olabilir, ki burada hiç kimsenin say'ın karakter analizini yapıp, onu 'kişiliksiz' ilan edebilecek gerekli veriye sahip olduğunu düşünmüyorum. kaldı ki kişiliksizin önde gideni olabilir, ama bu onun türkiye ve dünyanın sayılı ve en saygın müzisyenlerinden biri olduğu gerçeğini hiç bir şekilde değiştirmez. bir insanın kişiliğinden yola çıkarak sanatını küçümsemek ise ancak, mevlana'nın sözünü ettiği türdeki ademoğullarına özgüdür. beğenilerinize hitabeden ve sanatçı! olduğunu düşündüğünüz kişilerin de bu kadar derinlemesine! kişilik analizlerini yapıyor musunuz? ama eminim onları hoş görüyorsunuzdur. onlara yakışıyordur çünkü her türlü vıcık vıcıklık. insanın varlık nedenini ve anlamını da bir düşünün derim temel gereksinimler dışındaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 fazıl say hakkında bir müzisyen olan Korax'ın düşünceleri de, sanatsal müzik konusunda fazla bilgisi olmayıp ta say'ın sanatını, sanatçı kişiliğini değerlendirmeye kalkışan kişiler için rehber niteliğinde bence. tabi say'ı herhangi bir kişilik olarak sevip sevmemek, Korax ve diğer herkesin kendi bileceği iş. Korax said: Fazil azcik egoisttir, azcik artizdir ama birakinda olsun okadar, dunya capinda herif lan, dunyanin egitimini almis adam, evinde durmuyo, bizi temsil ediyo dunyanin 8435 kosesinde konserlerde. Hani tavirlarini bende sevmemde muslum gurses nedir abi. Gitsin adanada halk konseri versin millet kendini jiletlesin falan. Basketbol acilisinda oturup bach concerto calmicakti neticede adam, turk marsini turk ensturmanlariyla calinacak sekilde bi cesitleme yapip calcakti, muslum gursesten eminim cok daha iyi olurdu.Sahsen ben böyle biseyi muslum gursese tercih ederdim.Hani turkiye turk falan bahsediyoken, turk marsida cok mantiksiz bi olay degil, bi cok acilista bu tarz seylerle oluyo gunumuzde. Fazilin 5n 1k'da söyledigi bicok sey dogruydu, heleki klasik muzik hakkinda ve akp hukumetinin muzikle ilgili yaptiklari hakkinda. Ha karakter olarak bende sevmiyorum, egoist bi adam, artiz, kaprisli falan ama, herif yalan yanlis bisey söylemiyo neticede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Yav kisilik olarak bende seviyorum diyemem zaten fazil say'i, ama dedigim gibi, yigidi öldur hakkini yeme, adam inanilmaz bi muzisyen. Hepsini gectim adamin trilyon tane eseri var, duzenlemesi var, calisiyo abi adam. Dunyanin heryerinde konsere gidiyo, adam senenin 200 bilmemkac gunu konserde,turnede. Dunya bizim adimizi bu adamin saatlerini, gunlerini harcadigi eserlerle duyuyo. Ki klasik muzik camiasinda(bende oradan yetisme oldugumdan, fakat okulu bitirdikten sonra alakam kalmamasina ragmen) eserleri gercekten basarili. Gercekten bi orkestrasyon yaparken, 10 saniyelik calacak olan bi melodiyi yazmak 2-3 saatini aliyo insanin. Kolay bisey degil 50 tane ensturmani dusunup, nerede nasil tinlayacagini bilerekten belirli armoni kurallari icerisinde o notalari yazmak. Zaten marifet olanda onu öylece kurallara göre yazabiliyo olmak degil(ki öyle olsa kompozisyon bölumunden mezun olan herkes dahi olurdu), önemli olan ortaya basarili bi eser cikarabilmek. Herif programda da diyo zaten "e bakkal isletmiyoruz bizde" diye. Calisiyo abi adam, saatlerini gunlerini harciyo, besteler yapiyo, duzenlemeler yapiyo. Herifin zaten hayati bu isin egitimiyle gecti, absolit vs. Populer kulturu cok agir elestiriyo ki bence bayada bi hakli. Duz bi mantikla karsilastirirsak, bugun tv'de gordugumuz hangi unlu oturup fazil say'in bi bestesinin uzerinde calistigi kadar calisiyo emek harciyo? Peki hangisi bu isi yaparken hadi fazil say kadar demeyelimde, 10/1'i kadar muzik bilgisine sahip? Hicbiri neredeyse, sözleri bul, melodi yazdir, aranjöre ver duzenlesin, kayitlar mix mastering tamamdir al sana album sonra satislar olsun, vur patlasin cal oynasin. Iki sektörude iyi bildigim icin bu karsilastirmayi biraz daha farkli bi acidan yapabildigime inaniyorum, birinin egitimini aldim, digerinin icerisinde buyudum. Agir bi dille elestiriyo, agzi edepsizde olabilir, ama adamin olayi attention whore'lukla alakasi yok.Bugun tv'lerden nihat doganlar, ajdarlar, seda sayanlar, demet akalinlar inmiyo, e onlar ne ozaman? Populer kulturun bi parcasi olmadan tv'ye ciktiginda ve hukumet muzikle ilgili tutumundan,gundemdeki olaylara kadar agir bi dille elestirince "tv'ye cikip aciklama yapmasin lean ozaman, attention whore bu adam" mi oluyo? Bence alakasi yok, agzi edepsiz olabilir, ama emin olun surada siz nekadar hukumetin tutumundan ve gidisattan memnun degilseniz bu adamda oyuzden memnun degil. Derdi sirf iptal edilen konserleri degil, adam zaten dunyayi geziyo konser konser, cokta onemli degil yani 2 konserinin iptal edilmesi. Ama gidisattan memnun degil, emin olun dusunceleri su forumdaki bi cok adam ile aynidir, ama ifade edisi yanlis olabilir onuda savunmuyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bugün mozart, beethoven felan olsa onlara da attention whore diycektik. hele verdi diye birisi vardı, terbiyesizin önde gideniydi. evin içinde don giy bari çıplak dolaşma diyordum dinlemiyordu. aynı eve çıktığıma pişman ettirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 şimdi bilinen bir gerçek var. bu kaliteli sanatçıların çoğu kafadan arıza tipler. türkiye bu gerçekle ilk kez bu kadar çarpıcı bir şekilde tanıştığı için biraz sorun oldu. adamın müziğini dinle, dediklerini dinleme. keşke diğer konulardaki fikirleri de müziği gibi dikkate değer olsaydı; ama değil. sorun yok. insanlar elemanın dediklerini ciddiye almadığında herşey normal haline gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fazıl say bugün 5n1k daydı. öyle itici konuşuyo ki ağzına ağzına vurasım geldi. onun dışında fikirlerine değer verilmesini gerektirecek kadar aklı başında değil. müziğini bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 said: Marşı çeşitlemeleri olacaktı. Haber geldi; 'Olmuyor' denildi. Federasyonu uyarmıştım, 'AKP'li zihniyet beni istemez' diye. Nitekim öyle oldu, Müslüm Baba'nın basketi... 'Ne mutlu AKP'liyim diyene. Benimse hiçbir sorunum yok. Bütün dünyada yılda verdiğim 120 konser ve her yıl bestelediğim 3-4 eser siparişi ile hakikaten yok. Ya gerçekten başarılı bir sanatçı olabilir fakat böyle bir yorum nedir ya? Ona bakarsan Serdar Ortaç senede ondan daha çok konser verip daha çok "şarkı" yazmıştır. İlk okul çocuğu gibi Fazıl Say sadece sidik yarıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 böyle olduktan sonra başarının benim gözümde bir anlamı yok zaten. Mesela orhan pamukta başarılı bir yazar nobel bile almış ama gram değeri yok gözümde adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Bahsettiğiniz adamladan biri NOBEL almış bir edebiyatçı,diğeri de yaşayan en başarılı Türk müzisyenidir. Konuşmalarını, tavırlarını seversiniz sevmezsiniz ama sırf sevmediğiniz için yetiştirebildiğimiz ender evrensel şahıslara ''Nobel'i zaten nasıl aldığını biliyoruz, ilkokul çocuğu gibi sidik yarıştırıyor''dediğinizde komik oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fazıl say bilmiyo yeaa konserinde uyumuştum zaten ehe ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fazil sc2 oynasa ne APM yapar lan adsffads, makina kaldirmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 5n1k daki konuşmaları hakkaten çocukçaydı Fazıl Say'ın ama aksi olsa zaten şaşırırdım bir insan hem bu kadar büyük bir müzisyen hem sosyal açıdan fazlasıyla gelişmiş bir insan olamaz ki, öyle olsa peygamberliğini ilan eder sdf. Neyse sonuç olarak mantıklı konşsun konuşmasın Fazıl Say a destek çıkmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar