Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Tr futbolunun kara gecesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lan cnbcede willow vardı, maç izlicem diye onu kaçırdım, keşke filmi izleseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 utancımız büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 abooo cok pis karisicak gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 valla gidip karşılamayı düşünüyorum takımı ciddi ciddi. allahın belaları bir de yönetimden bir şerefsiz çıkmış maçtan önce medya önünde turu geçmeye gücümüz yeterli diyor. keitayı satıp serdar özkanı geitren yönetimde defolup gitsin arkadaş. 300-500 ün hesabını yapıp uğur uçarı satan yahudi kılıklı yönetimdeki şerefsizler o 3 yıllık kombineleride nerelerine sokarlar kendileri iyi bilir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 zaaa geçmiş olsun bizde elendik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Meira yı satıp uefa maçında harry kewell ı stoper olarak çıkartan zihniyet işte bu zihniyet. o zaman karşı çıksaydınız buralara gelmezdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Ya yok , bunun üstüne teknik direktör kovmaya kalkarlarsa def olsunlar. adam yok adam, kadro yok ve içerden Terim gelsin diye maçı satanlar var resmen. Terim gelirse ilk maça gidip istifaya davet etmeyen ne olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Zegna said: Tr futbolunun kara gecesi resmen. Nie len biz yendik işte, döşedik 4 tane =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 arkadaşlar, ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA deyip gideceğim. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/5552/sp3226082010235830.jpg :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 aquila said: lan cnbcede willow vardı, maç izlicem diye onu kaçırdım, keşke filmi izleseydim. gece tekrarı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 lan bari gol atmasaydık 2-2 olmasaydı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 taraftar takımı havaalanında karşılasın ve arda yı tekme tokat dövsün istiyorum. fenerlilerin rüştü ye yaptığı gibi zamanında hahaha. bi taraftar "ARE YOU PLAYER ARE YOU PLAYER?!?!" diye bağırsın üzerine yürüsün futbolcuların ahah. http://www.youtube.com/watch?v=frhvKbRByiY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 futboldan soğudum bu gece. futbolu bırakıp ata sporu cirite dönelim biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ARE YU PİLEYIR??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Hakan Baltayı kafa göz kırsınlar hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Umut Sarikaya tipi mutsuzluk tanimlari: Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 mani said: "ARE YOU PLAYER ARE YOU PLAYER?!?!" ahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Darksun said: Zegna said: Tr futbolunun kara gecesi resmen. Nie len biz yendik işte, döşedik 4 tane =P takımda 15 tane yabancı var türk futbolu sayılmıyo sizinki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 karpaty'den gol haberi mi var esprisi yapıldı mı zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Bittus said: futboldan soğudum bu gece. futbolu bırakıp ata sporu cirite dönelim biz. Q7 var Guti var, bir tane de forvet gelecek gruplara kaldık ya :P buyrun gelin, kombine satışlarımız devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 bize tek teselli fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 allah hepsinin belasını versin diyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar