Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filipinler'de Trajikomik Rehine Kurtarma Operasyonu(!)

idilik

Öne çıkan mesajlar

NTV ve bir çok yabancı kanalda naklen veriliyor şu an. Son derece başarısız, tam anlamıyla şapşalca bir harekat gerçekleşmekte. Gülmekle ağlamak arasında kalıyor insan. İnanılmaz. Sanırım tarihe geçer '0' profesyonellik açısından. İçeride 14 rehine turist olmasa, tam eğlenceye açılacak türden bir operasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi'den bir kaç alıntı:

'' polis balyozla otobüsün kapısını kırmaya çalışırken balyoz kapının kırık camından içeri girdi. ardından polis panikle balyozu içeriden aldı. böyle bir operasyon bu işte. rehin alan kişi şu ana kadar kimseyi öldürmediyse daha da öldürmez zaten. izlediğim bütün operasyonlar filmlerden ibaret ama bu kadar kötü olmamalı bir operasyon. filipin polisi sanırım rehin alan kişinin sabrını deniyor.''

''filipin polisi şimdiye dek, otobüsün lastiklerini patlatma, farlarını kırma, camlarını indirme ve otobüsün bilimum yerlerine balyozla girme? şeklinde bir üslupda ilerliyor.''

''dünyanın en trajikomik rehine operasyonu olarak tarihe geçecek sanırım.
edit : aha halat koptu. içerdekiler kalp krizinden gidicekler bu gidişle.''
Sosyal ağlarda paylaş

LuNiZ said:

buda operasyon

burda napıyorlar ben anlamadım.
2 dakika boyunca yan pencereyi ve ön pencereyi kırmakla uğraşacaklarına kapıları kırıp içeri girseler ya?
pencerelere vururken içerdeki rehineler ölüp gitmesin?

Tenekeadam said:

adamlar harbi beceriksiz. Paintball yapsak sahaya gömeriz bu swatı.

otobüse giremiyor olmalarıyla iyi nişan almayı niye eş tuttun ki?
dikkat et paintball silahlarıyla madara edebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sabah kalktım actım tv yi habertürk te rastladım oha noluyo lan dedim bi anda

baya izledim ben olanları,rehin alan eski polismis isinden uzaklastırılınca böyle bi eyleme basvurmus,25 kisilik cinli turistleri rehin almıs,eleman kapmıs m-16 yı önden hastaları,kadınları,yetimleri,dul ve emekli olan 10 kisiyi bırakmıs,sonrası fiyasko zaten.

tek söylenecek sey su aslında ''bi an arka sokakları izliyo gibi oldum abi'' :/
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada evet otobüsün camları standartlara uymuyor, yangın çıksa denize falan uçsa gene ölürdü içerideki herkes.
Ön camın lamine olması normal ama yan camların kırılıp masraf çıkarmasın mantığı ile lamine yapılması bütün sorunu oluşturuyor, sadece tempered olması lazım, çekici alıp vurunca camın tamamı aşağı inmesi gerekiyor neyle vurduğun farketmez.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...