idilik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 NTV ve bir çok yabancı kanalda naklen veriliyor şu an. Son derece başarısız, tam anlamıyla şapşalca bir harekat gerçekleşmekte. Gülmekle ağlamak arasında kalıyor insan. İnanılmaz. Sanırım tarihe geçer '0' profesyonellik açısından. İçeride 14 rehine turist olmasa, tam eğlenceye açılacak türden bir operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bariz yetemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 asıl aksiyonu kaçırdım ben ya, açtığımda durulmuştu ortalık :( aha salladılar saldırganı ön kapıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben adamın dışarıya saydırdığı anı gördüm "ahanda otobüsü taramalıyla tarıyorlar!" dedim meğersem içeriden dışarıyaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bAŞARISIZ DERKEN REHİNELER ÖLDÜRÜLDÜ MÜ NE OLDU NESİ BAŞARISIZ ANLatın plz. Caps için pardon açık kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 polisler balyozla arka camı kırmaya çalışıp fail oldu. otobüsün kapıya ip bağlayıp başka bi arabayla çekip kırmaya çalıştılar ip koptu. 2 polis camdan içeri girmeye çalıştı adam içerden ateş edip polislerin girmesini engelledi. baya rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ekşi'den bir kaç alıntı: '' polis balyozla otobüsün kapısını kırmaya çalışırken balyoz kapının kırık camından içeri girdi. ardından polis panikle balyozu içeriden aldı. böyle bir operasyon bu işte. rehin alan kişi şu ana kadar kimseyi öldürmediyse daha da öldürmez zaten. izlediğim bütün operasyonlar filmlerden ibaret ama bu kadar kötü olmamalı bir operasyon. filipin polisi sanırım rehin alan kişinin sabrını deniyor.'' ''filipin polisi şimdiye dek, otobüsün lastiklerini patlatma, farlarını kırma, camlarını indirme ve otobüsün bilimum yerlerine balyozla girme? şeklinde bir üslupda ilerliyor.'' ''dünyanın en trajikomik rehine operasyonu olarak tarihe geçecek sanırım. edit : aha halat koptu. içerdekiler kalp krizinden gidicekler bu gidişle.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ntv'nin allah belasını versinler adamlar reklam koydu canlı habere, reklamdan çıktı adam ön kapıda duruyor, adamlar reklam esnasında izlememiş eeaaöö noldu diyorlar, yapacağınız habere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben direk cnn den izledim de gerizekalılar nerede duruyorlardıysa "sanırım şu oldu bu oldu" diyorlardı.. kapıdan ceset sarkıyor hâlâ cam kırıldı galiba".. kapıdan ceset sarktığını polis şefi elini kolunu sallayınca belirttiler AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben sıkılıp kapamıştım, adamlar harbi beceriksiz. Paintball yapsak sahaya gömeriz bu swatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 buda operasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=TlikFd6K-3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 @Viktor, yea okuyom ben yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 LuNiZ said: buda operasyon burda napıyorlar ben anlamadım. 2 dakika boyunca yan pencereyi ve ön pencereyi kırmakla uğraşacaklarına kapıları kırıp içeri girseler ya? pencerelere vururken içerdeki rehineler ölüp gitmesin? Tenekeadam said: adamlar harbi beceriksiz. Paintball yapsak sahaya gömeriz bu swatı. otobüse giremiyor olmalarıyla iyi nişan almayı niye eş tuttun ki? dikkat et paintball silahlarıyla madara edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi sabah kalktım actım tv yi habertürk te rastladım oha noluyo lan dedim bi anda baya izledim ben olanları,rehin alan eski polismis isinden uzaklastırılınca böyle bi eyleme basvurmus,25 kisilik cinli turistleri rehin almıs,eleman kapmıs m-16 yı önden hastaları,kadınları,yetimleri,dul ve emekli olan 10 kisiyi bırakmıs,sonrası fiyasko zaten. tek söylenecek sey su aslında ''bi an arka sokakları izliyo gibi oldum abi'' :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Viktor said: http://www.youtube.com/watch?v=TlikFd6K-3w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yalnız ct ilk round'da vest+helm almış da mp5 alamamış sanırım, tabancayla girişiyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Otobüse baskında tabanca daha güvenilir olabilir belki ondanbelki yokluktandır. sonuçta adam manyak olsu bütün otobüsü vurur sonrada rahat rahat 2*3 ozel timciye sıkabilirmiş resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 smg'ler de tek atışlık kullanılabiliyor nasılsa, bu tarz operasyonda tabancadan daha mantıklı cek bauer filan değilse kullanıcı. :) yokluk mu artık orası bilinmez ama acemice operasyonun her kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 flashbang yok mu flashbang salla iki tane sonra alalalalallaalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bence swatla dalga gecmek yerine, otobus ureticisini sanlandirmak gerekir. otobus yonetmis direk dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 bu arada evet otobüsün camları standartlara uymuyor, yangın çıksa denize falan uçsa gene ölürdü içerideki herkes. Ön camın lamine olması normal ama yan camların kırılıp masraf çıkarmasın mantığı ile lamine yapılması bütün sorunu oluşturuyor, sadece tempered olması lazım, çekici alıp vurunca camın tamamı aşağı inmesi gerekiyor neyle vurduğun farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 herkes rehine kurtarıcısı olmuş hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar