mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 müşteri bela gibi ya simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> yemeğim gelmedi ben çok açım :/ simge> hemen kontrol ediyorum. simge> sizi kısa bir süre bekletiyorum. nimet çakmak> bide çabuk gelsin diye burger king oley yazmıştım yemediler demek :/ nimet çakmak> simgecim otomatikse bu yazılar çok kızıcam nimet çakmak> kendi kendime hayıflanıyorum burda nimet çakmak> pc ye mi anlatıyorum uleeeen :/ simge> şuan restorana ulaşıyorum. nimet çakmak> ooo derdimizi pc ye anlatıyoruz ne gunlere kaldık nimet çakmak> <3 nimet çakmak> sana kalp yaptım simge nimet çakmak> sevdin mi nimet çakmak> :d simge> hayır nimet hanım operatör ile görüşüyorsunuz. nimet çakmak> yemeği gelmeyen müşterilerinizi oyalamak istemez misinz nimet çakmak> bi nebze olsun açlığımı unuturum simge> restoran yetkilisi siparişinizin yaklaşık 10 dakika içerisinde size ulaşacağı bilgisini verdi. nimet çakmak> ama 1 saat beklemiş oluyorum o zaman nimet çakmak> bi bahaneleri var mıydı simge> paket servisinde oluşan yoğunluk nedeniyle gecikme olmuş, bu sebeple sizden çok özür diliyorlar. nimet çakmak> sağol simgecim nimet çakmak> ben de sana puan vereyim hadi bu kıyağımı unutma :p nimet çakmak> 5 verdim keşke daha çok verebilsem nimet çakmak> :/ nimet çakmak> ahaha simge> teşekkür ederim, afiyet olsun. nimet çakmak> ben kapatmadan kapanmıyo mu bu nimet çakmak> :d nimet çakmak> gelene kadar konuşabiliriz simge> hayır, siz kapatmadan kapnmıyor. nimet çakmak> bence kesin aşkı memnu izliyosun nimet çakmak> waaay nimet çakmak> noldu simge küstük mü nimet çakmak> müşteriyle konuşmamalar falan simge> siparişlerinizle ilgili yardımcı olabileceğim başka bir konu var mıdır? nimet çakmak> bak açık bırakıyorum iki dakka dinlen diye hiç anlamıyosun iyilikten nimet çakmak> dakika sayıyorum burda senle nimet çakmak> gerçek adın simge mi nimet çakmak> siparişimle ilgili bişey dicem nimet çakmak> ordamısın nimet çakmak> oooooo kayıt oluyo yazdım bunu simgee oooo simge> evet, sizi dinliyorum nimet hanım. nimet çakmak> feysbukun var mı nimet çakmak> merak ettm seni nimet çakmak> istersen arkadaş olabiliriz nimet çakmak> :) nimet çakmak> kadının biri mutfaga gitmiş hamile kalmış neden? nimet çakmak> çay koymuş nimet çakmak> eheheheh nimet çakmak> :d nimet çakmak> 10 dakka doldu kankiii nimet çakmak> öleyim mi açlıktan nimet çakmak> senin hatrına sinirlenmiyorumda okdar muhabbetimz var dye simge> siparişiniz kısa bir süre içerisinde size ulaşacaktır nimet hanım. nimet çakmak> burda olmana öyle seviniyorum ki nimet çakmak> o kırmızı yazıyı görünce nimet çakmak> ben okuyorum nimet çakmak> bence sende okuyosun nimet çakmak> boğaziçili alıyo diyolardı nimet çakmak> he mi simge nimet çakmak> aramızdaki bu resmiyete bi son verelim ama simgecim sen bana nimet hanım demeyi bırak nimet çakmak> yemeğim nerde nimet çakmak> :) simge> hemen restoranla görüşüyorum nimet hanım. nimet çakmak> sen yorulma bebişim ben ararım kaçtı numara nimet çakmak> 444 king mi simge> restoran yetkilisi siparişinizin yolda ve size ulaşmak üzere olduğu bilgisini verdi nimet çakmak> waaaay kanka çok hızlısın yaa nimet çakmak> bi yere kaybolma hadi bekleyelim nimet çakmak> bugun konsere gitcektim bende nimet çakmak> gidemedim :/ nimet çakmak> ne tarz seviyosun sen nimet çakmak> sizin işinizde zor tabi nimet çakmak> benden rahatsız mı oldun kanka nimet çakmak> :/ nimet çakmak> neden cevap vermiyosun yasak mı nimet çakmak> soruyorum hiç cevap yok olmuyo böyle simge simge> siparişlerinizle ilgili yardımcı olabilirim sadece. nimet çakmak> yardım istemiyorum ki soru soruyorum cano nimet çakmak> sen mi arıyosun bizim evi gülüm nimet çakmak> :d simge> hayır nimet hanım. nimet çakmak> ay dedm şikayet mi etti beni nimet çakmak> vallahi üzüldüm hala da çalıyo nimet çakmak> yalancı nimet çakmak> sensin nimet çakmak> yemeğim nerde onu söyle nimet çakmak> :( nimet çakmak> gelsin çıkcam simge> hayır nimet hanım ben aramıyorum. nimet çakmak> nimet çakmaklamı görüşüyorum dedi kapattım gülüyodum alınma istedm nimet çakmak> km bilir neydi nimet çakmak> sen aradın mı restaurantı nimet çakmak> 70 dakikadır yemek bekliyorum nimet çakmak> az bi yardımcı ol nimet çakmak> cır cır cır simge> sizi burger king'den aramışlar. nimet çakmak> ahahah simge> sipariş durumunuz hakkında bilgi vermek için. nimet çakmak> nesi varmış simge> siparişiniz 10 dakika içerisinde elinizde olacakmış. nimet çakmak> haaa nimet çakmak> sağolsunlar nimet çakmak> demek 10 dakka daha birlikteyiz :) nimet çakmak> bence sen de benden hoşlandın nimet çakmak> çok iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum ben nimet çakmak> <3 nimet çakmak> part time mı çalışıyosun nimet çakmak> iş varsa ben de geleyim nimet çakmak> yanyana oluruz nimet çakmak> :d nimet çakmak> ohoooo simge> çalışmak istiyorsanız [email protected] adresine cv'nizi gönderebilirsiniz. nimet çakmak> vaaaay sen de beni istiyosun bana iş atıyosun vaaaaay nimet çakmak> :d simge> sizin yorumunuza cevap verdim nimet hanım. nimet çakmak> bebişim yaaa nimet çakmak> sıkmıyorum dimi seni nimet çakmak> 2 dakika tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana nimet çakmak> :d nimet çakmak> ay feysbuka dalmışım nimet çakmak> seni bulcam ama nimet çakmak> soyadın ne acabaa nimet çakmak> karşim benm yemegim geldi nimet çakmak> afiyet olsun demek yokmu simge> afiyet olsun nimet hanım. nimet çakmak> hadi çıkayımda sen de rahatla nimet çakmak> sıkıcı müşterilere geri dön nimet çakmak> gelirim yine simge> iyi akşamlar. nimet çakmak> sçs simge> tekrar afiyet olsun. nimet çakmak> ayyyy canım yaaa nimet çakmak> sen de beni hiç bırakmak istemiyosun nimet çakmak> söz gelcem nimet çakmak> :d çağlar> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> simge hanımla görüşebilir miyim? nimet çakmak> benimle o ilgileniyordu nimet çakmak> yazdıklarım geliyomu çağlar> bir saniye. görüşme aktarılıyor. lütfen bekleyiniz... simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> hakkını helal et simge> nasıl yardımcı olabilirim nimet hanım? nimet çakmak> helal et nimet çakmak> simgecim nimet çakmak> beni hatırladın dimi nimet çakmak> unutmuş olamazsın nimet çakmak> yeriniz etilerde dimi nimet çakmak> ben de boğaziçi üni.nin orda arkadasıma gelcem nimet çakmak> ugrarım sana da nimet çakmak> istermisin nimet çakmak> sipariş vercem nimet çakmak> hadi birazda iş konuşalım simge> siparişinizle ilgili yardımcı olabileceğim bir konu var mıdır nimet hanım? nimet çakmak> var simgecim nimet çakmak> konsere gidemedim nimet çakmak> cok sinirliyim nimet çakmak> tatlı ne yesem acaba nimet çakmak> yardım et hadi simge> sitemiz üzerinden detaylı arama kısmından bulunduğun adr4ese sipariş gönderen tüm tatlıcıları görerek sipariş verebilirsiniz. nimet çakmak> ama ne yesem sen söyle istiyorum bebişim nimet çakmak> müşteriyi sallamıyosun demek nimet çakmak> sana puanım dohuz ganka simge> nimet hanım malesef hangi tatlıyı yiyeceğinize ben karar veremem. nimet çakmak> neden bebeğim nimet çakmak> çokta artistsin yani nimet çakmak> hakkını helal ette cıkayım simge> ben görevimi yaptım nimet hanım,, helal etmemi gerektiren bir hakkım yok. nimet çakmak> vaaaay kralsın gülüm nimet çakmak> çıkayım madem yarın yine gelirim nimet çakmak> hadi görüşürüz kank nimet çakmak> iyi ki tanıdım seni nimet çakmak> byebye demek yok mu simge> iyi akşamlar nimet hanım. nimet çakmak> iyi akşamlar gülüm simge> hoşçakalın. nimet çakmak> ama ben çıkmak istiyorum sen bırakmıyosun nimet çakmak> valla da sen beni sevdin nimet çakmak> :d nimet çakmak> hadi çıkıyorum nimet çakmak> hiç istemiyosun biliyorum kayıt olmasa yazcaksın ama kader işte etilere gelince ugrayacagm sana nimet çakmak> öptüm gülüm nimet çakmak> bakıyorumda yine cevap yok nimet çakmak> :/ simge> hoşçakalın nimet hanım nimet çakmak> hoşçakal bebişim mete> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> selam mete nimet çakmak> bişey sorcam nimet çakmak> simge hanım akşamları mı çalışıyo nimet çakmak> yoksa isimler uyduruk mu nimet çakmak> biz simgeyle arkadaş oldukta nimet çakmak> :) sezin> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> sezincim meteyi baglar mısın nimet çakmak> iki çift lafım olcak ona sezin> benim yardımcı olabileceğim bir konu var mı nimet hanım. nimet çakmak> benimle mete ilgileniyodu sezin> mete bey şuan hatta. nimet çakmak> ona bagla nimet çakmak> düşük puan vercem ona beklerim nimet çakmak> ben kapatmadan beni kapattı ayıp etti nimet çakmak> kusura bakmasın nimet çakmak> simgenin arkadasıysa o baska sezin> sizi kısa bir süre bekletiyorum. nimet çakmak> bekliyorum canım nimet çakmak> sen de mi boğaziçinde okuyosun nimet çakmak> öyle rivayetler var nimet çakmak> ben marmaradaym nimet çakmak> seni de en az simge kadar sevdim nimet çakmak> en iyi çalışanınız simge ama nimet çakmak> yapcak bişey yok üzgünüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 rutin her gece yaptığımız dialoglar bunlar. bi numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 işi gücü yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bunlar gibi onlarcası var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 nekibu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 troll master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sonunu getiremedim ama ilk kısmı iyiydi baya fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu daha güzel said: http://img519.imageshack.us/img519/7129/ezgi.jpg tesekkür ederim muzaffer bey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 herkes bende daha neler var filan demiş de abi hepiniz yemeksepetinde mi çalışıyosunuz nassı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oo bende neler neler var bu bişi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bende de kalp var ss koyunda gülelim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 inci sözlükten bir tiple görevlinin yazışması vardı sonra görevlininde incici olduğu ortaya çıkıyodu o daha efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar