mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 müşteri bela gibi ya simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> yemeğim gelmedi ben çok açım :/ simge> hemen kontrol ediyorum. simge> sizi kısa bir süre bekletiyorum. nimet çakmak> bide çabuk gelsin diye burger king oley yazmıştım yemediler demek :/ nimet çakmak> simgecim otomatikse bu yazılar çok kızıcam nimet çakmak> kendi kendime hayıflanıyorum burda nimet çakmak> pc ye mi anlatıyorum uleeeen :/ simge> şuan restorana ulaşıyorum. nimet çakmak> ooo derdimizi pc ye anlatıyoruz ne gunlere kaldık nimet çakmak> <3 nimet çakmak> sana kalp yaptım simge nimet çakmak> sevdin mi nimet çakmak> :d simge> hayır nimet hanım operatör ile görüşüyorsunuz. nimet çakmak> yemeği gelmeyen müşterilerinizi oyalamak istemez misinz nimet çakmak> bi nebze olsun açlığımı unuturum simge> restoran yetkilisi siparişinizin yaklaşık 10 dakika içerisinde size ulaşacağı bilgisini verdi. nimet çakmak> ama 1 saat beklemiş oluyorum o zaman nimet çakmak> bi bahaneleri var mıydı simge> paket servisinde oluşan yoğunluk nedeniyle gecikme olmuş, bu sebeple sizden çok özür diliyorlar. nimet çakmak> sağol simgecim nimet çakmak> ben de sana puan vereyim hadi bu kıyağımı unutma :p nimet çakmak> 5 verdim keşke daha çok verebilsem nimet çakmak> :/ nimet çakmak> ahaha simge> teşekkür ederim, afiyet olsun. nimet çakmak> ben kapatmadan kapanmıyo mu bu nimet çakmak> :d nimet çakmak> gelene kadar konuşabiliriz simge> hayır, siz kapatmadan kapnmıyor. nimet çakmak> bence kesin aşkı memnu izliyosun nimet çakmak> waaay nimet çakmak> noldu simge küstük mü nimet çakmak> müşteriyle konuşmamalar falan simge> siparişlerinizle ilgili yardımcı olabileceğim başka bir konu var mıdır? nimet çakmak> bak açık bırakıyorum iki dakka dinlen diye hiç anlamıyosun iyilikten nimet çakmak> dakika sayıyorum burda senle nimet çakmak> gerçek adın simge mi nimet çakmak> siparişimle ilgili bişey dicem nimet çakmak> ordamısın nimet çakmak> oooooo kayıt oluyo yazdım bunu simgee oooo simge> evet, sizi dinliyorum nimet hanım. nimet çakmak> feysbukun var mı nimet çakmak> merak ettm seni nimet çakmak> istersen arkadaş olabiliriz nimet çakmak> :) nimet çakmak> kadının biri mutfaga gitmiş hamile kalmış neden? nimet çakmak> çay koymuş nimet çakmak> eheheheh nimet çakmak> :d nimet çakmak> 10 dakka doldu kankiii nimet çakmak> öleyim mi açlıktan nimet çakmak> senin hatrına sinirlenmiyorumda okdar muhabbetimz var dye simge> siparişiniz kısa bir süre içerisinde size ulaşacaktır nimet hanım. nimet çakmak> burda olmana öyle seviniyorum ki nimet çakmak> o kırmızı yazıyı görünce nimet çakmak> ben okuyorum nimet çakmak> bence sende okuyosun nimet çakmak> boğaziçili alıyo diyolardı nimet çakmak> he mi simge nimet çakmak> aramızdaki bu resmiyete bi son verelim ama simgecim sen bana nimet hanım demeyi bırak nimet çakmak> yemeğim nerde nimet çakmak> :) simge> hemen restoranla görüşüyorum nimet hanım. nimet çakmak> sen yorulma bebişim ben ararım kaçtı numara nimet çakmak> 444 king mi simge> restoran yetkilisi siparişinizin yolda ve size ulaşmak üzere olduğu bilgisini verdi nimet çakmak> waaaay kanka çok hızlısın yaa nimet çakmak> bi yere kaybolma hadi bekleyelim nimet çakmak> bugun konsere gitcektim bende nimet çakmak> gidemedim :/ nimet çakmak> ne tarz seviyosun sen nimet çakmak> sizin işinizde zor tabi nimet çakmak> benden rahatsız mı oldun kanka nimet çakmak> :/ nimet çakmak> neden cevap vermiyosun yasak mı nimet çakmak> soruyorum hiç cevap yok olmuyo böyle simge simge> siparişlerinizle ilgili yardımcı olabilirim sadece. nimet çakmak> yardım istemiyorum ki soru soruyorum cano nimet çakmak> sen mi arıyosun bizim evi gülüm nimet çakmak> :d simge> hayır nimet hanım. nimet çakmak> ay dedm şikayet mi etti beni nimet çakmak> vallahi üzüldüm hala da çalıyo nimet çakmak> yalancı nimet çakmak> sensin nimet çakmak> yemeğim nerde onu söyle nimet çakmak> :( nimet çakmak> gelsin çıkcam simge> hayır nimet hanım ben aramıyorum. nimet çakmak> nimet çakmaklamı görüşüyorum dedi kapattım gülüyodum alınma istedm nimet çakmak> km bilir neydi nimet çakmak> sen aradın mı restaurantı nimet çakmak> 70 dakikadır yemek bekliyorum nimet çakmak> az bi yardımcı ol nimet çakmak> cır cır cır simge> sizi burger king'den aramışlar. nimet çakmak> ahahah simge> sipariş durumunuz hakkında bilgi vermek için. nimet çakmak> nesi varmış simge> siparişiniz 10 dakika içerisinde elinizde olacakmış. nimet çakmak> haaa nimet çakmak> sağolsunlar nimet çakmak> demek 10 dakka daha birlikteyiz :) nimet çakmak> bence sen de benden hoşlandın nimet çakmak> çok iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum ben nimet çakmak> <3 nimet çakmak> part time mı çalışıyosun nimet çakmak> iş varsa ben de geleyim nimet çakmak> yanyana oluruz nimet çakmak> :d nimet çakmak> ohoooo simge> çalışmak istiyorsanız [email protected] adresine cv'nizi gönderebilirsiniz. nimet çakmak> vaaaay sen de beni istiyosun bana iş atıyosun vaaaaay nimet çakmak> :d simge> sizin yorumunuza cevap verdim nimet hanım. nimet çakmak> bebişim yaaa nimet çakmak> sıkmıyorum dimi seni nimet çakmak> 2 dakika tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana nimet çakmak> :d nimet çakmak> ay feysbuka dalmışım nimet çakmak> seni bulcam ama nimet çakmak> soyadın ne acabaa nimet çakmak> karşim benm yemegim geldi nimet çakmak> afiyet olsun demek yokmu simge> afiyet olsun nimet hanım. nimet çakmak> hadi çıkayımda sen de rahatla nimet çakmak> sıkıcı müşterilere geri dön nimet çakmak> gelirim yine simge> iyi akşamlar. nimet çakmak> sçs simge> tekrar afiyet olsun. nimet çakmak> ayyyy canım yaaa nimet çakmak> sen de beni hiç bırakmak istemiyosun nimet çakmak> söz gelcem nimet çakmak> :d çağlar> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> simge hanımla görüşebilir miyim? nimet çakmak> benimle o ilgileniyordu nimet çakmak> yazdıklarım geliyomu çağlar> bir saniye. görüşme aktarılıyor. lütfen bekleyiniz... simge> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> hakkını helal et simge> nasıl yardımcı olabilirim nimet hanım? nimet çakmak> helal et nimet çakmak> simgecim nimet çakmak> beni hatırladın dimi nimet çakmak> unutmuş olamazsın nimet çakmak> yeriniz etilerde dimi nimet çakmak> ben de boğaziçi üni.nin orda arkadasıma gelcem nimet çakmak> ugrarım sana da nimet çakmak> istermisin nimet çakmak> sipariş vercem nimet çakmak> hadi birazda iş konuşalım simge> siparişinizle ilgili yardımcı olabileceğim bir konu var mıdır nimet hanım? nimet çakmak> var simgecim nimet çakmak> konsere gidemedim nimet çakmak> cok sinirliyim nimet çakmak> tatlı ne yesem acaba nimet çakmak> yardım et hadi simge> sitemiz üzerinden detaylı arama kısmından bulunduğun adr4ese sipariş gönderen tüm tatlıcıları görerek sipariş verebilirsiniz. nimet çakmak> ama ne yesem sen söyle istiyorum bebişim nimet çakmak> müşteriyi sallamıyosun demek nimet çakmak> sana puanım dohuz ganka simge> nimet hanım malesef hangi tatlıyı yiyeceğinize ben karar veremem. nimet çakmak> neden bebeğim nimet çakmak> çokta artistsin yani nimet çakmak> hakkını helal ette cıkayım simge> ben görevimi yaptım nimet hanım,, helal etmemi gerektiren bir hakkım yok. nimet çakmak> vaaaay kralsın gülüm nimet çakmak> çıkayım madem yarın yine gelirim nimet çakmak> hadi görüşürüz kank nimet çakmak> iyi ki tanıdım seni nimet çakmak> byebye demek yok mu simge> iyi akşamlar nimet hanım. nimet çakmak> iyi akşamlar gülüm simge> hoşçakalın. nimet çakmak> ama ben çıkmak istiyorum sen bırakmıyosun nimet çakmak> valla da sen beni sevdin nimet çakmak> :d nimet çakmak> hadi çıkıyorum nimet çakmak> hiç istemiyosun biliyorum kayıt olmasa yazcaksın ama kader işte etilere gelince ugrayacagm sana nimet çakmak> öptüm gülüm nimet çakmak> bakıyorumda yine cevap yok nimet çakmak> :/ simge> hoşçakalın nimet hanım nimet çakmak> hoşçakal bebişim mete> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> selam mete nimet çakmak> bişey sorcam nimet çakmak> simge hanım akşamları mı çalışıyo nimet çakmak> yoksa isimler uyduruk mu nimet çakmak> biz simgeyle arkadaş oldukta nimet çakmak> :) sezin> merhaba, size nasıl yardımcı olabilirim? nimet çakmak> sezincim meteyi baglar mısın nimet çakmak> iki çift lafım olcak ona sezin> benim yardımcı olabileceğim bir konu var mı nimet hanım. nimet çakmak> benimle mete ilgileniyodu sezin> mete bey şuan hatta. nimet çakmak> ona bagla nimet çakmak> düşük puan vercem ona beklerim nimet çakmak> ben kapatmadan beni kapattı ayıp etti nimet çakmak> kusura bakmasın nimet çakmak> simgenin arkadasıysa o baska sezin> sizi kısa bir süre bekletiyorum. nimet çakmak> bekliyorum canım nimet çakmak> sen de mi boğaziçinde okuyosun nimet çakmak> öyle rivayetler var nimet çakmak> ben marmaradaym nimet çakmak> seni de en az simge kadar sevdim nimet çakmak> en iyi çalışanınız simge ama nimet çakmak> yapcak bişey yok üzgünüm :/
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 rutin her gece yaptığımız dialoglar bunlar. bi numarası yok
yav Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sonunu getiremedim ama ilk kısmı iyiydi baya fds
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu daha güzel said: http://img519.imageshack.us/img519/7129/ezgi.jpg tesekkür ederim muzaffer bey =)
salvation Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 herkes bende daha neler var filan demiş de abi hepiniz yemeksepetinde mi çalışıyosunuz nassı yani?
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oo bende neler neler var bu bişi mi
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bende de kalp var ss koyunda gülelim madem
CrAyZz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 inci sözlükten bir tiple görevlinin yazışması vardı sonra görevlininde incici olduğu ortaya çıkıyodu o daha efsane
Öne çıkan mesajlar