BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 NE OLDU LAN TRABZON DA MI BIRAKTINIZ PUANCIKLARI EKİ EKİ EKİ geyik bir yana iki takımda iyiydi be ama alexin sonradan oyuna girmesine şaşırdım trabzon da bugünkü gibi oynasın eler liverpoolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Hayatımda ilk kez yapıorum Fenerliler bakmasın Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 bu arada ilk 4 de istanbul takımı yok AAHAHAHAHAHA lig süper başladı böyle de gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzon maçları ne hikmetse aşırı güzel geçiyor. seyir keyfi hadsafhada. izleyin izletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 2-2 degil 3-2 beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 liverpool eler ts yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BabacumMostors said: bu arada ilk 4 de istanbul takımı yok AAHAHAHAHAHA lig süper başladı böyle de gitsin MUHTEŞEMMM OLUR.. Valla var ya tadından yenmez. Son haftaya kadar Bursa Trabzon çekişsin, Büyükler de Sivas puan kaybetsin diye beklesin, üçüncülük umuduyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripsouL Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BabacumMostors said: NE OLDU LAN TRABZON DA MI BIRAKTINIZ PUANCIKLARI EKİ EKİ EKİ geyik bir yana iki takımda iyiydi be ama alexin sonradan oyuna girmesine şaşırdım trabzon da bugünkü gibi oynasın eler liverpoolu yalvarıyorum futboldan anlıyomusun ya.. of.. off.. " Trabzon bugunku gibi oynasın eler liverpool'u .. " tekrar okuyorum..hata yapmıyım.. " Trabzon bugunku gibi oynasın eler liverpool'u .. " Trabzon bugunku gibi sağ kanadı öle bi bıraksın bakıyım o liverpool napıyo o trabzonu. Bugunku gibi apaçi apaçi 6-7 kişi hurraaa diye fırlasın hızlı hücüm, çabuk cogalırız biz tripleriyle o liverpool napıyo o trabzonu 3 pasta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Başka ne gibi şeyler olur trabzon bugün ki gibi oynarsa ? Betimlemelerine bayıldım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 trabzon bugünkünün yarısını oynasın liverpoola 5 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Farinal said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 vivavale said: Farinal said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Rewendor said: Alex'e gelince, Messi kafa topunda çok mu etkili, geriye çok mu geliyor yardım etmeye :) HAH ne güzel demişsin Rew, bunu anlatmak lazım... Herkese ayni şeyi yaptık ki biz. Jardel'e bile en bomba döneminde takımına yardım etmiyor ile başlayıp, GOL sevinci/kutlaması yapmıyora kadar götürmüştük. Alex gibi kaç sporcu geldi bu memlekete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Süper maç oldu valla,bence iki takımda iyi oynadı..Trabzon'un orta sahası hakikaten çok iyi,Alanzinho'nun kötü oyununa rağmen,kanatlara çok iyi açıldılar,ortada iyi top tuttular,Trabzon taş gibi takım... Ben Fener'i de beğendim,arkada inanılmaz boşluklar verdiler belki ama ortada basıyorlar en azından,koşuyorlar,dikine,ortaya giriyorlar,daha önce dediğim gibi bizim yapamadığımız herşeyi yapıyorlar...En azından ayağa paslı oynuyorlar,hücum varyasyonları var,bizim gibi birtek kanatta sıkışmıyorlar...Açıkçası Aykut birşeyler oturtmaya çalışıyor ve bence de şu an burada Alex'in yeri yok... Transferleri de iyi.. Fener dün yenildi ama,Trabzon şu haliyle ligin en güçlü 2-3 takımından biri,iki takım da bizi bu halimizle perişan eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 arkadaşa bakıp çıkıcaktım Gutierrez said: vivavale said: Farinal said: ZAAAAAAAAAAAAAAAA za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 istatistikçiler doluşun gene rörörö deyin, tıpkı şampiyonluğunuzun gittiği maçtaki gibi. AĞBİ EZDİK EZDİK EZDİK YENEMEDİK deyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 fener colmana dua etsin farkın açılmaması için elinden geleni yaptı hatta o kadar abarttı ki penaltı atışını bile yatmış kalecinin üzerine vurdu gerçi ikinci yarı başında gol makinesi teofilo ve şov makinesi yatara biraz dikkatli olsalardı henüz 60. dakika dolmadan 5-2 , 6-2 gibi bir skor olacaktı trabzon doğru yolda, inşallah bozulmadan ve gazlanmadan devam eder aykut dilmen doğru yolda, cuma sabahı ntvspora transfer olması işten bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 sexdrugsrocknroll said: liverpool eler ts yi.ahaha bu ne teselli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tabıkı lıverpool bızı eler ama yenebılme ıhtımalımız oldugunu dusunuyorum. bu sepepten bıletımı aldım maca gıdıyorum heehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 tharkas imzanı güncelle:D liverpoolun bizi eleyebileceğini sanmıyorum.şenol fb maçı öncesi açıklama yapmıştı liverpool maçını almamız için önce fener maçıyla bi coşku yaratmamız gerek şeklinde. adamın amacı avrupada ilerlemekti fener sadece yol oldu ona. fenerliler çoktan liver tarafından almışlardır biletlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ts iyi top oynuyor cok cılgın bi sene olacak yıllar sonra bunuda gördüm ya tmmdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 harrykewell Biz collmana teşekkür edelimde ilk yarı bireysel hatalardan erken 2 gol yemesek 4-4-2 trabzonun daha atağı yok. Trabzon aykuta dua etsin. Şuan FB'den iyi takım ama bu maç böyle kolay olmazdı Trabzon için. Aykut Cristian ve Blica'ya rahat 3 puan için teşekkür etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Ayrıca taraftardan stadın ambiansından bu kadar etkilenen hakemlerle işimiz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Aykut'un elinde alternatif var da mı otnaymadı? bence çok iyi kadro çıkardı,tek hatası alexi biraz geç oyuna almaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Stoch, Alex kafadan 2 alternatif sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar