Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Trabzonspor - Fenerbahçe / 23.08.2010 / 21.00 »

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

NE OLDU LAN TRABZON DA MI BIRAKTINIZ PUANCIKLARI EKİ EKİ EKİ

geyik bir yana iki takımda iyiydi be ama alexin sonradan oyuna girmesine şaşırdım

trabzon da bugünkü gibi oynasın eler liverpoolu

yalvarıyorum futboldan anlıyomusun ya..

of.. off..

" Trabzon bugunku gibi oynasın eler liverpool'u .. "

tekrar okuyorum..hata yapmıyım..

" Trabzon bugunku gibi oynasın eler liverpool'u .. "

Trabzon bugunku gibi sağ kanadı öle bi bıraksın bakıyım o liverpool napıyo o trabzonu.
Bugunku gibi apaçi apaçi 6-7 kişi hurraaa diye fırlasın hızlı hücüm, çabuk cogalırız biz tripleriyle o liverpool napıyo o trabzonu 3 pasta..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Alex'e gelince, Messi kafa topunda çok mu etkili, geriye çok mu geliyor yardım etmeye :)

HAH ne güzel demişsin Rew, bunu anlatmak lazım...

Herkese ayni şeyi yaptık ki biz. Jardel'e bile en bomba döneminde takımına yardım etmiyor ile başlayıp, GOL sevinci/kutlaması yapmıyora kadar götürmüştük.

Alex gibi kaç sporcu geldi bu memlekete?
Sosyal ağlarda paylaş

Süper maç oldu valla,bence iki takımda iyi oynadı..Trabzon'un orta sahası hakikaten çok iyi,Alanzinho'nun kötü oyununa rağmen,kanatlara çok iyi açıldılar,ortada iyi top tuttular,Trabzon taş gibi takım...
Ben Fener'i de beğendim,arkada inanılmaz boşluklar verdiler belki ama ortada basıyorlar en azından,koşuyorlar,dikine,ortaya giriyorlar,daha önce dediğim gibi bizim yapamadığımız herşeyi yapıyorlar...En azından ayağa paslı oynuyorlar,hücum varyasyonları var,bizim gibi birtek kanatta sıkışmıyorlar...Açıkçası Aykut birşeyler oturtmaya çalışıyor ve bence de şu an burada Alex'in yeri yok...
Transferleri de iyi..
Fener dün yenildi ama,Trabzon şu haliyle ligin en güçlü 2-3 takımından biri,iki takım da bizi bu halimizle perişan eder...
Sosyal ağlarda paylaş

fener colmana dua etsin

farkın açılmaması için elinden geleni yaptı

hatta o kadar abarttı ki penaltı atışını bile yatmış kalecinin üzerine vurdu

gerçi ikinci yarı başında gol makinesi teofilo ve şov makinesi yatara biraz dikkatli olsalardı henüz 60. dakika dolmadan 5-2 , 6-2 gibi bir skor olacaktı

trabzon doğru yolda, inşallah bozulmadan ve gazlanmadan devam eder

aykut dilmen doğru yolda, cuma sabahı ntvspora transfer olması işten bile değil
Sosyal ağlarda paylaş

tharkas imzanı güncelle:D

liverpoolun bizi eleyebileceğini sanmıyorum.şenol fb maçı öncesi açıklama yapmıştı liverpool maçını almamız için önce fener maçıyla bi coşku yaratmamız gerek şeklinde. adamın amacı avrupada ilerlemekti fener sadece yol oldu ona.

fenerliler çoktan liver tarafından almışlardır biletlerini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...