MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adnan sezgini alıp monte edicen topları teker teker. ilk yarıda yarattığımız baskı tamamen bursanın çekilmesindendi. transfer diye bağırıyor takım hala. bi de kim yıkanmıyor inatla onu bulmaları gerek.
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Yok yok şu takım bundan iyi oynamaz kapasite bu, daha iyi kadro ne çıkarcaksınız ? iyide oynadık bu kadar oynar bu takım. Hani hatalı kadro falan yok ortada ldeki sakatlarla maksimum kadromuz bu, Adnan Sezgine sevgilerle
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ahahahahaha helal team. Gsnin oynadığı karşı takıma iddaada banko vericem.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 hatalı olan yönetim.reykardı gönderip kendini temize cıkarır klasik :)
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu arada küme düşersek hala galatasaraylı kalacak kaç kişi var burda he dfs
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: vivavale said: escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Allah cezanı vermesin bu ne lan bu kadroda ters bi durum söleyin bana? En basta 4 sakat var o kadroda :p
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 keşke 3 üde yeseydik.lanet olsun böyle yönetime.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sadece 2. yarıyı izledim. GSnin pozisyonu yok. Arda'nın çaprazdan frikiği dışında golle alakası yoktu hatta. Bursa sadece vakit geçirmek için kontratakları topa basarak harcadı, daha çok gol bulabilirdi.
Evr Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Llama said: Red said: yalnız reykardın ardayı cıkmaması resmen baskıdandır ben olsam ardayı 30da cıkarırdım adamın performansı sürekli eksilere düşüyor gsli arkadaşlara hep diyorum ardanın kafa başka bişeyde adam sanırsam gitmek istiyor transfer dönemi bitmeden o adamdan hayır gelmez size Arda futbolcu değilki kimseye hayır gelmez,felaket bir yetenek var ama aklı başka yerlerde, öyle çürür gider Avrupaya giderse 2 sene sonra şutlarlar sonra gelir Eskişehirspor,Bucaspor falan Anadolu turnesine çıkar.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu arada 2 0 yenilen takımda maç sonuna kadar 1 değişiklik yapılmasıda baya komik yani.
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: vivavale said: escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Allah cezanı vermesin bu ne lan bu kadroda ters bi durum söleyin bana? serkan kurtuluş sağ bek
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mokoko said: bu arada 2 0 yenilen takımda maç sonuna kadar 1 değişiklik yapılmasıda baya komik yani. ronaldo formayı giyememiş bi türlü, yetiştiremedik.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mokoko said: bu arada 2 0 yenilen takımda maç sonuna kadar 1 değişiklik yapılmasıda baya komik yani. komik değil bence çok acı birşey cunku sokacak adamyok :)
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yeni statta artık bi 10 bin kişi anca olur.inş uefadanda eleniriz
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 birazdan üşüyoruz reis spamlari baslar... gg(s) ------- Haldün üstünel die bagıyolardi.. Bende İbrahim üzülmez anladm lol :D diyolar herhalde 37lik adam nabıo siz 20 yasnda kıclar kalkmıo :D allahtan yanls duymsm :D --- unutmadan: zaaaaaaaasaray
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mokoko said: bu arada 2 0 yenilen takımda maç sonuna kadar 1 değişiklik yapılmasıda baya komik yani. oynayanlardan daha iyi adam mı var kenarda. gereksiz yazılar yazmayın
escape Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Szasstam said: escape said: vivavale said: escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Allah cezanı vermesin bu ne lan bu kadroda ters bi durum söleyin bana? En basta 4 sakat var o kadroda :p iyi de ben hemen haftaya bununla cıkalım demedim. kadro bu şekilde olmalı dedim. ayrıca serkan kurtuluş sağ bek diyen arkadaş karpativ maçında son dakikalarda serkanın sol açıkta ne işi vardı?
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 kurtuluş sol da oynayabiliyor. şu baltanın bitikliğinden sonra alır zaten formayı o da. neyse, 4. hafta kimle oynuyoruz? haftaya eses gg zaten.
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Haftaya da sevgilimiz eskişehir boru hattını tamamlar, of of
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 applev0dka said: birazdan üşüyoruz reis spamlari baslar... gg(s) ------- Haldün üstünel die bagıyolardi.. Bende İbrahim üzülmez anladm lol :D diyolar herhalde 37lik adam nabıo siz 20 yasnda kıclar kalkmıo :D allahtan yanls duymsm :D --- unutmadan: zaaaaaaaasaray biz burdayız en azından, takım yenilince topikten firar etmiyoruz. :)
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 mecbur girdi abi serkan karpativ maçında :D kimi alacaktı sola ufuk umu
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 escape said: vivavale said: escape said: http://www.incicaps.com/images/dff.jpg ŞU OLMALI ULAN ŞU!! Allah cezanı vermesin bu ne lan bu kadroda ters bi durum söleyin bana? kewell, arda, pino, batdal, baros orta sahanın gerisine gelmez. orta saha yol geçen hanı olur. 15. dakikada cana kırmızı görür. ondan sonra da gg rmk?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi volkanı neden atmamış ya, hakemler çok kötü başladılar sezona çok. Hafataya eskişehir deplasmanı, değişik fanteziler olabilir.
Öne çıkan mesajlar