adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 digiturk'e zam gelmiş aile paketi vardı eskiden aylık 30 lira iken kampanya bitmiş 50 lira olmuş şimdi yeni bi arayışa girdik gönlümde hd kablo tv almak var ama yinede bi danışmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 dsmart hd full paket var sadece 39 lra ve sadece ligtv var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 d smartda mı lig tv var? anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sadece ligtvli digiturk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Bekle IPTV alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 yok aile için alıncağı için evde maç izliyen bi ben varım ki o da sadece fenerin maçları ki onuda barda arkadaşlarla izlediğim için daha bol kanal seçenekli bişeyler lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 degirmenderede teledunya diye bisi var, goruntu kalitesi muhtesem, ama hd yayini az. ben tivibu kullaniyorum ama yetiyorda artiyor bile. digiturke de geri doncem yillardir sadece nbatv icin sinema paketi aliyordum, diyecem bana ozel fiyat cekin sadece nbatv olsun. cik derlerse kapattiracam digiturku tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 digiturk vardı bizde film ve dizi kanalları süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Digitürk bizde var, kapattırıyoruz. D-Smart hoş diyorlar En iyisi uyducu bulucan kırdırıcan şifrelileri gogo keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 sehir efsanesi dolasiyor bi tane, cinden bi alet aliyormussun boyle herseyi kiriyormus digiturk d-smart fln tum sifreleri kirabiliyormus. baska bir sehir efsanesi de digiturk yaninin kirildigini bir sekilde buluyormus, direk dava aciyormus vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 O şifrelerik kırıldığını duydum ben de, lakin şehir efsanesi olan kısmı kırıldığının anlaşılması kısmıdır muhtemelen. Ki hiç duymadım öyle bi dava,çıkardı ortalığa duyulurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 cin efsanesi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 6 7 sene kadardır digiturk kullanıyoruz lan biz :D .puanımız o kadar birikmişki o digi plus receiveri veriyorlarmış eski üyelere alsak mı artısı nedir bilen valmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 valla bende bi olay duydum.400 lira veriosun dsmart digiturk alayını izliosun sonsuza kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 olayın adı da dream box'muş hatta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 magicbox = kanal on? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 tv ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 valla üçünede sahip birisi olarak bence digiturk'ten vazgeçmemeye bak. telefon açıp yıllık taahhütte bulunduğunda yeniden 30'a düşürürler sanırım. evde digiturk plus, d-smart ve kablolu var. en çok izlenebilir içerik digi'nin kanallarında. belki şimdi öyle gelmiyor olabilir ama ayrılıp başka bir dijital platforma geçtiğin zaman fark ediyorsun. d-smart'da normal uydunun discovery channel falan olanı gibi ama o kadar kanal olmasına rağmen birkaç kanal hariç aşırı nitelikli yayın yapan yok. kablolunun hd destekleyen kutuları fena değil, şuan için digi'deki kadar kanal yok ama bence gelecek vaat ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 digiturkten zor kurtuldum. çok tv izlemediğimden tivibu yeterli geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 dsmarttan digiturk'e geçtik lig tv dalgasına. o kart+modül işi sarılmıyormuş artık. dsmart bence daha başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 abı benım dedıgım olay dreambox olabılır belkı, nedir o bi bilen kullanan var mi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 hem discovery hem nat geo oldugu icin en iyisi kablo tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 en iyi tv ölü tvdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 fede çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar