Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TV

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
degirmenderede teledunya diye bisi var, goruntu kalitesi muhtesem, ama hd yayini az.

ben tivibu kullaniyorum ama yetiyorda artiyor bile. digiturke de geri doncem yillardir sadece nbatv icin sinema paketi aliyordum, diyecem bana ozel fiyat cekin sadece nbatv olsun. cik derlerse kapattiracam digiturku tamamen.
Mesaj tarihi:
sehir efsanesi dolasiyor bi tane, cinden bi alet aliyormussun boyle herseyi kiriyormus digiturk d-smart fln tum sifreleri kirabiliyormus.

baska bir sehir efsanesi de digiturk yaninin kirildigini bir sekilde buluyormus, direk dava aciyormus vs
Mesaj tarihi:
O şifrelerik kırıldığını duydum ben de, lakin şehir efsanesi olan kısmı kırıldığının anlaşılması kısmıdır muhtemelen. Ki hiç duymadım öyle bi dava,çıkardı ortalığa duyulurdu.
Mesaj tarihi:
6 7 sene kadardır digiturk kullanıyoruz lan biz :D .puanımız o kadar birikmişki o digi plus receiveri veriyorlarmış eski üyelere alsak mı artısı nedir bilen valmı?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
valla üçünede sahip birisi olarak bence digiturk'ten vazgeçmemeye bak. telefon açıp yıllık taahhütte bulunduğunda yeniden 30'a düşürürler sanırım. evde digiturk plus, d-smart ve kablolu var. en çok izlenebilir içerik digi'nin kanallarında. belki şimdi öyle gelmiyor olabilir ama ayrılıp başka bir dijital platforma geçtiğin zaman fark ediyorsun. d-smart'da normal uydunun discovery channel falan olanı gibi ama o kadar kanal olmasına rağmen birkaç kanal hariç aşırı nitelikli yayın yapan yok. kablolunun hd destekleyen kutuları fena değil, şuan için digi'deki kadar kanal yok ama bence gelecek vaat ediyor..
  • Yeni Oluştur...