NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 ve 5 rezalet ama açık ara iğrenç olan 4tü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 homm 4 iyi beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4'te en azından seriyi ilerletmeye filan uğraştılar ama çok ilgsiz kaldı oyun. yoksa güzeldi be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 3'ten ötesi teferruat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 kötüydü bildiğin ya. 3 kral, hala oynanır he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4'ün tek kötü yanı yaratıkların da haritada dolanması ve heroların savaşa girebilmesiydi. Yoksa campaign olsun, hikayesi olsun, skill-spellbook olsun güzel oyundu 4. Son oyunu (5) 3'e özenip yaptılar, olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4'ün en güzel yanı yaratıkların da haritada dolanması ve heroların savaşa girebilmesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Herkesin görüşü kendine ama 5 neden beğenilmiyor bi türlü anlamadım.3 kadar mükemmel olmayabilir ama gayet oynanabilir bi oyun.4 felaketti ama gercekten orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 teki skill sistemi fena değildi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 iyiydi sadece biraz cilaya ve contente ihtiyacı vardı 5 = abomination Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 4 güzeldi ya seviyordum ben, ben 3 ve 4'ü oynadım ama en çok 4'ü oynamıştım. 5'e de şöyle bir baktım ama mmo'lardan kafamı kaldırıp da oynamamıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 oynayan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 En son 2 campaign, 1 multi map, 3 ırk vardı, onun üstüne birşey gelmediyse, hayır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 skill tree olayi iyi guzel, oyun basi pathfinding filan secebiliyoruz ama, spelleri skill pointle ogrenmek sacmalik otesi, ayrica her elementin buyulerinin ayri skille spell power almasi daha bir sacmalik.Oyunda cok az buyu var, buyu okulu basina 1 bilemediniz 2 damage buyusu var. buyu sistemini duzeltmezlerse cidden kotu olacak oyun. Ha bir negatif unsurda soyle, mesela Pathfinding aldiniz, bunu upgrade liyip gelistiremiyorsunuz, Fix bir value ile geliyor. Bazi skillerin upgrade i var, lojistikten ornek veriyim, 1. skill %x arttiriyor movement i, lvl 5 de alabildiginiz alt skill ise, madenleri, resourcelari alirken ve kale vs ziyaret ederken movement point yemiyor fakat sizin movementinizi arttirmiyor daha fazla, bunun otesindede logistic skilli yok. Skill Tree nin yontulmasi lazim kisaca, yoksa herolar fixed olacak. Ayrica tavernden Hero alirken, adamin speciality si vs si yok. Cok banal, Tavernde Super bir hero bulmanin mutlulugunu yasatmiyor aptal oyun. Su anda ki betada 3 den fazla irk var. (inferno haven necropolis birde caponlar, 1 irk daha vardi sanirim ama bakmam lazim). Ha bir diger begenmedigim unsur ise adamlar direk japon koymus irk olarak, japon aksani filan, tabii creaturelar kappa sharkmen vs tadinda. Ubisoftun her oyunu boyle zaten, 6-7 ay sonra cikartmasi gereken oyunu beta phase de release ediyor (bkz, Assasins Creed Brotherhood Multi), oyun kendini oynatiyor ama 3 ay oynanma suresi oluyor. Yani bir homam 3 degil bu oyun onu bir kere bilin. Oynanir bir kac ay guzelce, ama yillar sonra tekrar yukleyip oynamazsiniz. ilginc birsey eklemisler iyi mi kotu mu daha karar veremedim, Townlarin Territory si var, town alinmadan dusman gelip mine lari alirsa sizden, ertesi gun size geri donuyor minelar. Minelari almak icin once kalenizi almasi lazim.Bu nu sanirim oyunu coluk cocukta oynayabilsin diye eklemisler, Boyle bir korumanin amacini gercekten cozemedim, homam3 un en onemli unsurlarindan biridir aslinda, Kalenin civarindaki minelari koruyacak ordu birakmazsan patlarsin. Siege buda bir enteresan, kalenin ortasinda bir tower var ve bu towerin icindeki range creature a tower inmeden dalamiyorsunuz. Towerin kendi hpsi var, bu towerin icindeki creature range ve obstacle penalty almiyor. Ha Guze birsey eklemisler birde, Obstaclelarin arkasina gecince creaturelar range attacklardan daha az damage aliyor. Grafik: Haritada dusuk poligon kullanilmis gene koseli bazi seyler, combatlar fena degil fakat bu gunun grafik kartlarinin teknolojisinde bir grafik motoru yapmamis ubisoft, sizde boyle birsey beklemeyin oyundan, kiyasladigimizda homam 3 un grafiklerinin akiciligi bu oyunda yok. simdilik bu kadar. Oyunun cikmasina 3 ay var, bunun 1 ayi cd bastirma vs dersek, Ubisoftun bu oyunu adam etmek icin 2 ayi var. Bu da biraz zor gozukuyor. Saglikli bir oyun yapmalari icin release i en erken Christmas a hatta easter a ertelemeri lazim. Yoksa homam 3 den sonra cikan diger homam rezaletlerinden hic bir farki olmayacak oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Spell ler sadece kendi okulundan sp almıyor, sp den ve ekstra olarak skill olan okul talent inden de puan alıyor. Siege de de, kuledeki okçuya dmg verebiliyorsun, kulenin kapısını hedef alman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 bak guzelmis bunlar bilmiyordum. Ama genede spell point arttiran skill sadece universal olsa daha guzel olurmus gibi geldi bana. (evet universal skill de var spell point icin farkindayim ama 1 lvl i X buyu okulundan yapilan buyulere 2 spell point vermek icin harcamak cok sacma, bu kadar sacma birseyinde oyunda bulunmasina anlam veremiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Earth magic, air magic vs. den bahsediyorsan, hep vardı bunlar ki bence bazı büyülerde ustalaşabilmek için gayet güzel bir sistem. Şimdi öyle değil ama mass slow için earth, mass haste için air gerekmesi gibi. Şimdi utility sanırım bu tür büyüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Prime'da var baya bi büyü. Slow, Haste, Mana arttırma, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Gangren said: Prime'da var baya bi büyü. Slow, Haste, Mana arttırma, vs. Yine de pek yeterli değil bence. Heroes of MIGHT and MAGIC ne de olsa. Bu sefer Might kısmı güzel tutmuş da Magic olmamış pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 4'ün spell sistemi gibi olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Demosu çıkmış ben de dün gece indirdim. 4.3gb boyutunda. http://www.fileplanet.com/221898/220000/fileinfo/Might-&-Magic-Heroes-VI-Demo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 evet biraz baktım bende bug buldum griffonu kaleye savunma olarak koyuyorum adam saldırınca griffonun özel yeteneğini kullanıyorum mal gibi kalıyo sonra hata felan veriyo oyundan atıyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 very low da bile cok kastı benim laptop poff değiştirme vakti geldi anlasılan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=UBP5Iwjqnhw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar