Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes Of Might & Magic VI

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Yaşlandıkça oyun beğenmiyorum sanıyorum ama gerçekten civ5 de homm6 da çok sıkıcı oyunlar. Devir "casual gamer" devri olduğu için herşeyi çok basitleştiriyorlar.

O şehirlerin travian gibi olmasını herkes eleştiriyor zaten, bir update ile çözecekleri açıkladılar ama uzun sürebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Heroes 5 bence bu oyundan iyiydi özellikle barbar expansionla might kısmının hakkını vermişlerdi.Bir kere hero gelisimi sanırım bu oyunun 10 katı falan iyi.Irksal olarak adam gibi bir sey gelmiyor ki heroya anca repution a göre;ama ne olursa olsun heroes 5 de 6 da oynanıcak oyunlar.3'ün hatrına cok hakkı yeniyor kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Monthius said:

Darksun said:

Güya patch çıkartıp şehir geliştirmeyi güzelleştireceklerdi, oda yalan oldu herhalde, artık expansion da çakarlar.

Daha geçenlerde bir patch Q&A'inde geçti muhabbeti. Çalışıyorlarmış üzerinde, yakında detay vereceklermiş bakalım...

ya allah aşkına ne çalışıyorlar kaç ay oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Steam de %33 indirim ile Gold versiyonunu aldım.

Son patchlerden sonra oyun baya adam olmuş.Castle içi görünteleri çok hoşuma gitti.Heroes 3 tarzı hafif animasyonlu falan.Optimizasyon sorunu kalmamış.

Son çıkan ek paketlerle efsane hero sandro Geri gelmiş.

Ubisoftun salak Uplay programını saymazsak gayet memnun kaldım oyunun bu son halinden.
Sosyal ağlarda paylaş

cok beklerler firma batti, kapatildi studyo: The title was released in October 2011, post-poned from its original launch date of March. The studio was reported in various media to have gone bankrupt as a result of the nature of this development. As of July 2012, the company is no longer operating.

onun disinda 6 bence iyi hem yeni oyuncuyu cekmek icin iyi hem eskileri yeterince tatmin edici. ilk ciktiginda performans fenaydi ondan cok kaybetti.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Steam de %33 indirim ile Gold versiyonunu aldım.

Son patchlerden sonra oyun baya adam olmuş.Castle içi görünteleri çok hoşuma gitti.Heroes 3 tarzı hafif animasyonlu falan.Optimizasyon sorunu kalmamış.

Son çıkan ek paketlerle efsane hero sandro Geri gelmiş.

Ubisoftun salak Uplay programını saymazsak gayet memnun kaldım oyunun bu son halinden.

deluxe ile gold paket arasındaki fark nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

gold: Deluxe edition +sandro ve pirates dlcleri

deluxe: game
Soundtrack.
Artbook/Poster.
One month subscription on Heroes Kingdom.
1 Bonus Single Player Skirmish Map.
4 Dynasty Heroes : Aguirre, Sveltana, Yume and Kraal.
2 Dynasty Weapon : Staff of Cleansing and Staff of Asha’s Eightfold.

normal versiyonu satilmiyor zaten artik mecburen deluxe aliyorsun. Uplaydeki sacma bugumsu 10€ luk indirim seyinden kendi accountum + fake accountla aldim dlcleri de

acikcasi deluxe dan gelen seylerden en kullanislisi Staff of asha ve soundtrack
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...