tantun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Yaşlandıkça oyun beğenmiyorum sanıyorum ama gerçekten civ5 de homm6 da çok sıkıcı oyunlar. Devir "casual gamer" devri olduğu için herşeyi çok basitleştiriyorlar. O şehirlerin travian gibi olmasını herkes eleştiriyor zaten, bir update ile çözecekleri açıkladılar ama uzun sürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Heroes 5 bence bu oyundan iyiydi özellikle barbar expansionla might kısmının hakkını vermişlerdi.Bir kere hero gelisimi sanırım bu oyunun 10 katı falan iyi.Irksal olarak adam gibi bir sey gelmiyor ki heroya anca repution a göre;ama ne olursa olsun heroes 5 de 6 da oynanıcak oyunlar.3'ün hatrına cok hakkı yeniyor kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 civ5 heroes5 ile heroes6 nın toplamından daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Steamden almak isteyen varsa eger 3 tane %50 indirim kuponum var steam trade den veriyim direk(1 nisan a kadar gecerli kuponlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 abi harbiden yaa h3 un sehirler falan superdi ne kadar eski bile olsa grafikler... h3 ten sonra cikarlarin hepsi balon grafik en sevmedigim grafik tipi yani. bide h4 te hero muabbeti saka gibiydi tek heroyla 300 500 kisilik ordulari kesiyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Güya patch çıkartıp şehir geliştirmeyi güzelleştireceklerdi, oda yalan oldu herhalde, artık expansion da çakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Darksun said: Güya patch çıkartıp şehir geliştirmeyi güzelleştireceklerdi, oda yalan oldu herhalde, artık expansion da çakarlar. Daha geçenlerde bir patch Q&A'inde geçti muhabbeti. Çalışıyorlarmış üzerinde, yakında detay vereceklermiş bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Monthius said: Darksun said: Güya patch çıkartıp şehir geliştirmeyi güzelleştireceklerdi, oda yalan oldu herhalde, artık expansion da çakarlar. Daha geçenlerde bir patch Q&A'inde geçti muhabbeti. Çalışıyorlarmış üzerinde, yakında detay vereceklermiş bakalım... ya allah aşkına ne çalışıyorlar kaç ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 steamde indirimli diye deluxe aldım almaz olaydım ya, bütün deluxe alanların cdkeylerinde problem var aldık oyunu oynayamıyoruz, gerçekten bu DRM zımbırtıları insanları korsana yönlendiriyor pirate etsem oynuyordum şuan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Steam de %33 indirim ile Gold versiyonunu aldım. Son patchlerden sonra oyun baya adam olmuş.Castle içi görünteleri çok hoşuma gitti.Heroes 3 tarzı hafif animasyonlu falan.Optimizasyon sorunu kalmamış. Son çıkan ek paketlerle efsane hero sandro Geri gelmiş. Ubisoftun salak Uplay programını saymazsak gayet memnun kaldım oyunun bu son halinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 oyun ilk halinde de iyiydi, sadece town screen'leri yapmakta falan cok gec kaldilar. bi' de rampart sozu vermislerdi ama onu henuz yapmadilar, ona bozuk herkes. bence 3 ve 2'den sonra en iyi heroes 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 cok beklerler firma batti, kapatildi studyo: The title was released in October 2011, post-poned from its original launch date of March. The studio was reported in various media to have gone bankrupt as a result of the nature of this development. As of July 2012, the company is no longer operating. onun disinda 6 bence iyi hem yeni oyuncuyu cekmek icin iyi hem eskileri yeterince tatmin edici. ilk ciktiginda performans fenaydi ondan cok kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 nasi ya? black hole mu batti? ubisoft basibos birakmaz bunu bence. ha evet, ilk ciktiginda bayagi kastiriyordu makineyi. 5'te de ayni problem vardi, 5'ten nefret etme sebebim. yalniz su dragon lore'una uyuz oluyorum yaaaa, iyyyy. neyse ki campaign'i iyi kotarmislar. 3'ten hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Limbic diye bi firma yapti bu Pirates ve Sandro packlerini black hole yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 vay anasini, ubisoft kollamamis adamlari demek ki. neyse iyi oldu, oturup goygoy yapmasalardi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 bu oyunun rpg'si yapılması gerekli, ama ubisoft gibi büyük firmalar çok savruk ve saçma politikalarla ilerliyor, o yüzden göremeyiz hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 laptopta medium uzeri grafik açınca şehire tıklarken takılıyo oyun. nvidia kartlarda yapıyomus bunu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 nefret ediyorum şu heroes'un "moar adam basmaca" olayından. disciples'ın sabit squad olayı gibi yapsan ölürsün sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 vakit geçtikçe düşmanın güçlenmesi muhabbeti mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ordudaki asker sayısını arttırma gerekliliğini diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gayet iyi bence, tek olsa bayardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben de ordu toplayana kadar undead keeper lar bildiğin sayı olarak coşmuşlar. kalpler kırıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Dark_Soul said: Steam de %33 indirim ile Gold versiyonunu aldım. Son patchlerden sonra oyun baya adam olmuş.Castle içi görünteleri çok hoşuma gitti.Heroes 3 tarzı hafif animasyonlu falan.Optimizasyon sorunu kalmamış. Son çıkan ek paketlerle efsane hero sandro Geri gelmiş. Ubisoftun salak Uplay programını saymazsak gayet memnun kaldım oyunun bu son halinden. deluxe ile gold paket arasındaki fark nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 gold: Deluxe edition +sandro ve pirates dlcleri deluxe: game Soundtrack. Artbook/Poster. One month subscription on Heroes Kingdom. 1 Bonus Single Player Skirmish Map. 4 Dynasty Heroes : Aguirre, Sveltana, Yume and Kraal. 2 Dynasty Weapon : Staff of Cleansing and Staff of Asha’s Eightfold. normal versiyonu satilmiyor zaten artik mecburen deluxe aliyorsun. Uplaydeki sacma bugumsu 10€ luk indirim seyinden kendi accountum + fake accountla aldim dlcleri de acikcasi deluxe dan gelen seylerden en kullanislisi Staff of asha ve soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben steamden oyunu alıcam ama benim bir arkadaşım oynuycak. benim steam accoutumdan alsa ben counter strike oynarken o da aynı account üzerinden aynı anda heroesu oynayabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar