Promenader Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 boşu boşuna şifre hede hödö değiştirdik. Tier VII American heavy tank T29 Epic Win. http://worldoftanks.eu/news/4218-special-covering-fire/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 SUNUCU HATASI (NO_LOGINAPP) hatası nasıl çözülüyor bilen var mı? world of tanks dosyasındaki preferencesi sildim düzelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 '' Apdata/roaming klasörünün içindeki wargaming.net klasörünü sil tekrar girmeyi dene '' demiş birisi ama ? [hr] 8.1 test server açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 test serveri oynadım ingilizler direk amerikan çakması olmuş. seri ama az atan top ve kötü zırh. panther m10 alman olmasına rağmen yine amerikan çakması az vurup seri atan top. kısaca ingiliz kasmayın kastırmayın. m10'ada para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 denedim gerçi okulda girmeyi denemiştim belki ondandır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 en rahat kastığım tank t29 olacak sanırım. Stug ve PzIv'den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 bende dün tekrar yükledim oyunu bi ara hışımla silmiştim >:D< mavi lamerler mi ararsın arkadan itip seni öne çıkaran'mı, yerini söyliyen, def haritada hurra saldıranlar, bilimum argo küfürler gani zaten. neyse oyunda chat penceresi nası kapanıyo varmı böyle bi seçenek, tanklarıda sattıydım şimdi T29 heavy veya M18 TD den devam edicem credi anca 1 tanesine yetiyo hangisine devam edim ? (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 T29 elbette. nickin neydi hemen deputy yetkilerimi kullanaraktan seni klana alayım >:D< bu arada yer söyleyenleri screen alıp ticket olarak at. chat ban atıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 başlıyorum oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 KV-1S ile genç Verter'in acılarını çekiyorum! Top desen top değil, Pz IV daha iyi bir topa sahip! Hadi sabretsem 20k. exp. toplasam Reload süresi 15 saniye 122mm.'nin ki insan kanser olur o 20k'yı toplayana kadar! Nasıl kullanılır yahu bu meret! Pz.IV, Stug III ile ilk 5'den inmiyorum, KV-1S ile 6 maçın 3'ünde takımımın sonuncusu oldum! Neyse, o değil de Pz. IV den sonra ne çıkayım? Tiger P, VK3001P gibi ezik bir tankı çekmek için yeteri kadar über bir tank mı (Bkz. 200mm ön zırh)? Yoksa efendi gibi VK3601H mi gitmeli? Oyunda Maus'a kadar gidemem herhalde, max. Tiger 2 görürüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 reload gözünü korkutmasın. çünkü o tierde o penetrasyon ve hasara sahip tank yok kv2 hariç. tiger p'nin zırhı 200 ama yanaklardan ve taretin üstündeki burj dubai'den çatır çatır yiyo. 36'ya gitmek daha mantıklı. bu arada nickin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Encaladium. Tier VI'lara kadar geldim. KV-1S, StuG III'den JagdPzV'e geçmeden mürettebatı %100 yapmaya çalışıyorum, PzIV'den de hangisini alacağıma tam karar veremedim. Hepsinde VI'e geçecek upgrade birikti ama. Hummel'e de 2000xp kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Invitation to user Encaladium has been sent. [hr] VK 36'dan git bence. ikisinide oynadım ve 36 açık ara parçalar. zaten köniş topuyla 88'i açana kadar rahat rahat ilerlersrin. Jpanzer4'ün topuda kendide çok kötü. önden yediğin çoğu atışta motorun ya bozulur yada yanar. tecrübeyle sabittir. ondan bi haftanı ayırıp jpanzere nolife, direk geç jpanthere. stuguda sakla mutlaka para çog lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Apis said: Encaladium. Tier VI'lara kadar geldim. KV-1S, StuG III'den JagdPzV'e geçmeden mürettebatı %100 yapmaya çalışıyorum, PzIV'den de hangisini alacağıma tam karar veremedim. Hepsinde VI'e geçecek upgrade birikti ama. Hummel'e de 2000xp kaldı. ne alacan abi 3601H alacan oyunun en saglam medium tankı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Quel-Thul said: ne alacan abi 3601H alacan oyunun en saglam medium tankı Tiger P'nin de zırhı Tiger'a göre baya iyi olduğundan tereddüt ettim. Ama zaten Tier VII oyuncusu artık zırhların zayıf noktalarını bilir. Evet 3601H iyi fikir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Abi daha iyi ama yandaki yanaklardan çatır çatır yiyo. ayrıca tiger gibi açı verme şansında yok çünkü yanaklar iyice kolay deliniyo. Ayrıca klan davetini kabul etmemişsin hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ben bırakmadan önve Tr3an isimli klandaydım uzun süre online olmayınca atmışlar sanırım nick'im Bravo_zulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ben de klan daveti isterim isim: bahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yolladım ikinizede. [hr] bu arada mumble kullanmak zorunlu. konuşmasanızda girin bi odaya en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Güncelle kapalı. [hr] Buzx patiden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 GreenPeace77 said: yeri burasımıdır kestiremedim neyse. Customer Service Representative (EN/Turkish) Community Coordinator (Turkish/English) edit eksik link. Cust Rep olayı dolu ama Almanca-Türkçe Cust Rep arıyorlar. İş Fransa'da tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 döveceklerdi az kalsın kuralları söyledim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yahu klan ya da arkadaşlık daveti gelmiş gözükmüyor bende? Senin nick ne ben ekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ArtoriusCastus http://worldoftanks.eu/community/clans/500011574-TKPTS/ Şu linkten join de onaylarım. Klanlarda temizlik falan yapıldı baya az kişyiz şu anda. ondan bunlar noob falan deme yani (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 bana noob diyen çarpılır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar