Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ben betada oynamıştım onun sebebi artilery veya td ile daha üst seviye tanklara zarar verebilimen olabilir. gerçi ben oynarken gruplandırma hiç yoktu yav t1 t2 ile giriyodun is4 ler eziyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 WoW'a geri döndüğüm ve Diablo 3'ü de aldığım için karakteri satıyorum... Almak isteyen varsa linki vereyim oradan incelersiniz... http://forum.donanimhaber.com/m_60834245/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60834245 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 eşleştirme grupları var, artillery ve td'lerin max tier'i zaten daha düşük. t6 arty ve t9 td ile t10 tankları yokedebiliyorsun zaten rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ya vurdugum yer dısında baska seylerın etkısı var mı? sankı tepeden vurunca zırhı delebiliorm falan. en guzel eslestırmeler t2 lightlara gelıo hehe ondan en keyıflısı o sımdılık. bıde bu zırh delıcı mermı zırhı delemezken zırh delıcı olmayan zırhı delıp dmg verıo dafuq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 zırh delici merminin delmeyip patlayan merminin delmesi çok zor bir ihtimal.Patlayan mermiler her halükarda zarar veriyorlar zırhın dışında çarpınca patladıkları için ama zırh delici mermiye göre çok az hasar verirler.Genelde t95 için kullanılırlar :D Evet dmg ve zırh delme olarak vurduğun yer çok önemli.Genel anlamda tankların turetlerine vurmamalısın.Eğer tankın arkasındaysan çekinme yağdır mermiyi en zayıf zırh tüm tanklarda arka zırhtır.Bunun yanında ön taraftaki zırhın alt kısımlarından çoğu tanka hasar verebilirsin.Çok yakın mesafedeysen turetin üzerindeki gözetleme kulesinden vurursan tüm tanklara istisnasız hasar verirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bu arada bütün tankların tepe zırhı, taban zırhı gibi incedir. O yüzden tepeden delebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 yahu german tree gittim basindan beri. Bir PzII, grille birde tiger ım var. Tiger disindakilerle gayet keyifli oluyor. Tigerla oynayayım diyorum hoop en yüksek tier tankların arasına koyuyor hurda oluyorum 2 dk da. Sözde ön zırhı iyi aletin bir kere sektirdigini görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 tiger gerçek yaşamda t34'lere karşı kullanılırken zırhı iş yapıyordu da oyundaki eşleştirme sistemine göre anti-tiger olarak ondan sonra geliştirilen tankların arasına konuyor. tiger h genel olarak oyunun en kötü heavy'si filan olan kabul edilir bu yüzden. tiger p iyi ama. (ironik şekilde rl'de onaylanmayan prototip lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 2. dünya savasindaki zırhı en iyi tanklardan biriymis ama oyunda pek alakası yok. Gerçekten en kötü heavy lerden biri heralde. King Tiger icin ugrasiyorum umarım o is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tiger ve kingtiger ı tankdestroyer gibi kullanmanı öneririm heavy tank gibi değil :D e-75 geçince rahatlarsın ama kingtiger için beklentin yüksek olmasın geleni gideni alır tureti hariç. Tüm alman heavy lerin accuracy si diğer milletlerin tanklarına göre çok üstün.O yüzden rahatlıkla uzaktan nişan alıp geriden geriden çalışabilirsin. Ben öyle oynadım tabi seçim senin. Not : Kingtiger çok fazla ammo rack hasarı alıyordu beni deli etmişti.Eğer düzeltmedilerse wet ammorack kullanmanı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 KT tiger'dan sonra muhteşem bir tank, bence de tier'indeki en iyi 1-2 tanktan biri. ön tarafı manual sloping yaparsan bayağı dayanıklıdır hull altına aim yapmazsa rakip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 tigerı gecmek de zulüm ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ben gecen sene falan birakmistim bu oyunu kv-2 de kalmisim, baya bisi degismis araya baska tanklar girmis. su an durum nedir? rus heavy gitmek istiyodum zamaninda baya iyilerdi, su an durum nasil? ISler falan simdi canim cekti premium falan alicam. amerikadan falan mi baslasam tekrardan bi tavsiye verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 is-3'ten iyi olmasın KT de iyidir. ayrıca yeni fizik motoru geliyormuş çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Bence fizik motoru hayal kırıklığı olacak ama neyse.. fransız tankları gibi oyunun zevkini kaçıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Phyx said: ben gecen sene falan birakmistim bu oyunu kv-2 de kalmisim, baya bisi degismis araya baska tanklar girmis. su an durum nedir? rus heavy gitmek istiyodum zamaninda baya iyilerdi, su an durum nasil? ISler falan simdi canim cekti premium falan alicam. amerikadan falan mi baslasam tekrardan bi tavsiye verin Heavy tanklar için Fransızlar : zayıf zırh, yüksek hasar, yüksek hız Almanlar : sağlam zırh, orta hasar, orta hız Ruslar : sağlam zırh, orta hasar, orta-yüksek hız Amerikalılar : orta zırh, orta hasar, orta hız Benim izlenimim bu şekilde.Hoşuna giden oyun tarzına göre seçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 abi ruslar oyundaki en yüksek dmg e sahip tanklar sanırım. Alt tier heavy tankları bile 122mm lik top takıyor hayvan gibi vuruyorlar. KV lerin armor ı fena degil. Ama tiger ölüm gibi gerçekten ya. motorunu upgrade edemedim zaten daha en son 8.8 mm lik top takılı güzel vuruyor ama her geleni de alıyor be kardesim. Turret den mermi yedigi zaman direk deliniyor zaten. snipe takılıyorum bende accuracy güzel gercekten ıskalamıyor pek. Şu an için bıraktım şahsen tiger hiç keyif vermiyor. Destroyer basladim ilk defa hetzer leyim gayet güzel. HE mermi koyuyorum heavy lere bile süper vuruyor. bide grille im var onda hiç sıkıntı olmuyor zaten arty ler sahane support yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 betadayken oynamıştım da 1-2 el oynayayım 5-6 tier tank yapsam yeter diye yüklüyorum bunu. account alırken invite code var mı diye soruyo varsa bana yollasanıza bi faydası olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Osuran_boğa said: betadayken oynamıştım da 1-2 el oynayayım 5-6 tier tank yapsam yeter diye yüklüyorum bunu. account alırken invite code var mı diye soruyo varsa bana yollasanıza bi faydası olur belki abi hiç kasmasan daha cok eglenirsin eminim. Yüksek tier e ciktikca karsina cikanlar baya yüksek tier oluyor. Sen çizik atamıyorken adamlar tek mermide yarı hp ni alıyor. çok sıkıcı bir hal alıyor oyun. O ara tierler gerçekten müthis ezik kalmis.T1-3 arası cok güzel. T3-5 arası eh. T5-8 arası berbat. T2-3 elit bir td yap daha cok eglenirsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 öle yapıcam zaten ya tier 5 tank alıcam td heavy medium arty hepsinden öle takılıcam. oyun değil sanki mesaili iş farm yapıp duruyosun.hem düşük tierde daha hızlı oyunlar aşırı camping olmuyor. betada rus - alman tankalarını görmüştüm sırf o yüzden amerikan tanklarına gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Valla rus tanklari arada sirada saglam vuruyor ama o topu almak icin tanka bi ust seviye tankin 5de birini topa sayiyosun, gicik bi olay Oyun cok super eglenceli, diablo III yerine WoT oynuyorum bi sekil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KLoNeR Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Arkadaşlar, 3,06 gb lik güncelleştirmesini yaptı oyunu kurdum yani. OYNA seçeneğine basıyorum beyaz client penceresi açılıp kapanıyor ve oyun ekranı gelmiyor. Windows 7 kullanıyorum ekran kartını güncelleştirdim ve antivirus programınıda kapattım sorun devam ediyor. yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 admin olarak çalıştırıyorsun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 İşsizlik level 10000000 ve sonunda S-51'i açtım. Parasını kasana kadar iman falan kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 premium tank al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar