Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

ya vurdugum yer dısında baska seylerın etkısı var mı? sankı tepeden vurunca zırhı delebiliorm falan.

en guzel eslestırmeler t2 lightlara gelıo hehe ondan en keyıflısı o sımdılık.

bıde bu zırh delıcı mermı zırhı delemezken zırh delıcı olmayan zırhı delıp dmg verıo
dafuq?
Sosyal ağlarda paylaş

zırh delici merminin delmeyip patlayan merminin delmesi çok zor bir ihtimal.Patlayan mermiler her halükarda zarar veriyorlar zırhın dışında çarpınca patladıkları için ama zırh delici mermiye göre çok az hasar verirler.Genelde t95 için kullanılırlar :D
Evet dmg ve zırh delme olarak vurduğun yer çok önemli.Genel anlamda tankların turetlerine vurmamalısın.Eğer tankın arkasındaysan çekinme yağdır mermiyi en zayıf zırh tüm tanklarda arka zırhtır.Bunun yanında ön taraftaki zırhın alt kısımlarından çoğu tanka hasar verebilirsin.Çok yakın mesafedeysen turetin üzerindeki gözetleme kulesinden vurursan tüm tanklara istisnasız hasar verirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu german tree gittim basindan beri. Bir PzII, grille birde tiger ım var. Tiger disindakilerle gayet keyifli oluyor. Tigerla oynayayım diyorum hoop en yüksek tier tankların arasına koyuyor hurda oluyorum 2 dk da. Sözde ön zırhı iyi aletin bir kere sektirdigini görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

tiger gerçek yaşamda t34'lere karşı kullanılırken zırhı iş yapıyordu da oyundaki eşleştirme sistemine göre anti-tiger olarak ondan sonra geliştirilen tankların arasına konuyor. tiger h genel olarak oyunun en kötü heavy'si filan olan kabul edilir bu yüzden. tiger p iyi ama. (ironik şekilde rl'de onaylanmayan prototip lol)
Sosyal ağlarda paylaş

tiger ve kingtiger ı tankdestroyer gibi kullanmanı öneririm heavy tank gibi değil :D e-75 geçince rahatlarsın ama kingtiger için beklentin yüksek olmasın geleni gideni alır tureti hariç. Tüm alman heavy lerin accuracy si diğer milletlerin tanklarına göre çok üstün.O yüzden rahatlıkla uzaktan nişan alıp geriden geriden çalışabilirsin. Ben öyle oynadım tabi seçim senin.

Not : Kingtiger çok fazla ammo rack hasarı alıyordu beni deli etmişti.Eğer düzeltmedilerse wet ammorack kullanmanı tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben gecen sene falan birakmistim bu oyunu kv-2 de kalmisim, baya bisi degismis araya baska tanklar girmis.

su an durum nedir? rus heavy gitmek istiyodum zamaninda baya iyilerdi, su an durum nasil? ISler falan

simdi canim cekti premium falan alicam. amerikadan falan mi baslasam tekrardan bi tavsiye verin
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

ben gecen sene falan birakmistim bu oyunu kv-2 de kalmisim, baya bisi degismis araya baska tanklar girmis.

su an durum nedir? rus heavy gitmek istiyodum zamaninda baya iyilerdi, su an durum nasil? ISler falan

simdi canim cekti premium falan alicam. amerikadan falan mi baslasam tekrardan bi tavsiye verin

Heavy tanklar için

Fransızlar : zayıf zırh, yüksek hasar, yüksek hız
Almanlar : sağlam zırh, orta hasar, orta hız
Ruslar : sağlam zırh, orta hasar, orta-yüksek hız
Amerikalılar : orta zırh, orta hasar, orta hız

Benim izlenimim bu şekilde.Hoşuna giden oyun tarzına göre seçersin.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ruslar oyundaki en yüksek dmg e sahip tanklar sanırım. Alt tier heavy tankları bile 122mm lik top takıyor hayvan gibi vuruyorlar. KV lerin armor ı fena degil.

Ama tiger ölüm gibi gerçekten ya. motorunu upgrade edemedim zaten daha en son 8.8 mm lik top takılı güzel vuruyor ama her geleni de alıyor be kardesim. Turret den mermi yedigi zaman direk deliniyor zaten. snipe takılıyorum bende accuracy güzel gercekten ıskalamıyor pek.

Şu an için bıraktım şahsen tiger hiç keyif vermiyor. Destroyer basladim ilk defa hetzer leyim gayet güzel. HE mermi koyuyorum heavy lere bile süper vuruyor. bide grille im var onda hiç sıkıntı olmuyor zaten arty ler sahane support yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

betadayken oynamıştım da 1-2 el oynayayım 5-6 tier tank yapsam yeter diye yüklüyorum bunu. account alırken invite code var mı diye soruyo varsa bana yollasanıza bi faydası olur belki

abi hiç kasmasan daha cok eglenirsin eminim. Yüksek tier e ciktikca karsina cikanlar baya yüksek tier oluyor. Sen çizik atamıyorken adamlar tek mermide yarı hp ni alıyor. çok sıkıcı bir hal alıyor oyun. O ara tierler gerçekten müthis ezik kalmis.T1-3 arası cok güzel. T3-5 arası eh. T5-8 arası berbat.
T2-3 elit bir td yap daha cok eglenirsin heralde
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaşlar, 3,06 gb lik güncelleştirmesini yaptı oyunu kurdum yani. OYNA seçeneğine basıyorum beyaz client penceresi açılıp kapanıyor ve oyun ekranı gelmiyor. Windows 7 kullanıyorum ekran kartını güncelleştirdim ve antivirus programınıda kapattım sorun devam ediyor. yardım ederseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...