Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
auto-loader olayı açık alanda çok feci ya, amerikan ağacı gelecek yamada değişip tier 10 us heavy 120mm'ye düşünce bütün dipiesçiler fransıza geçecek herhalde.

yeni amerikan t9-t10 heavy'ler pek iyi görünmüyor kağıt üzerinde ama bakalım. ondan sonraki yamada da rus ağacı değişecekmiş. is-4'ün yerini alacak tank nerflenmiş is-4'e benziyor her açıdan, e75'e mi geçmem gerekecek bakalım.

premium'suz is-4 bile zarar ediyor gün sonunda. demin top gun & sniper oldum kazandığımız maçta, 1000 credit bile kar etmedim sanırım. kaybedersek kesin 10000-30000 (iyi kayıptan kötü kayıba) filan zarar yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

keyfine bakıcaksın. baska yolu yok.

belli tanklar var sınıfında iyi performans gösteren. t34'ün seri ve yüksek penetreli bi top takılmıs hali gibi (unuttum modelini şimdi bakarım isterseniz) o tankalra geldinmi daha bi keyifli oluyo işte. patlatamadığından kacıyosun, patlatabildiğini patlatıyosun, senden kacanı kovalıyabiliyosun.

medium tank ağacının böyle bir güzelliği var xp ve para kasarken. heavy'de kacmak kovalamak yok, senden daha heavy cıkarsa karsına bittin.
Sosyal ağlarda paylaş

7thBreath said:

bende t54 e gitmeye çalışıyorum daha yeni açtım, bt-7 yi anca aldım daha :D. Ama çok tırt bi hal aldı oyun para yapamıyorum nerdeyse. En hızlı nasıl credit yaparım var mı güzel metodlar.

premium + dmg vermek

med tanklar para yapmak açısından bayağı yetersiz, pershing dışında vurup iyi dmg verebilen med yok zaten. o da kağıt bayağı.

en verimli credit max upgrade'li 107mm'li kv.

öte yandan bt-7'de bile para sıkıntısı çekiyorsan t54'ü unut, paranın sular seller gibi akıyor olması lazım tier 6-7'ye kadar tier 8-9'da tutunabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

yok en alttaysanız genelde is4/e75 filan patlatıyor direkt siz aim bitiremeden, önden kimseye dmg verilmiyor t7 heavy'ler hariç. top-tier'ken ama dikkatli oyunla yokediyorsunuz herşeyi.

zaten bu yüzden 7.2'de t6'ya alınacak kv-2 tareti heh.

yalnız harbi fransız tankları çok ahmakça bir hareket, tareti çevirene kadar patlatıyorlar kaçacak yer yoksa direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
7.2 geldi sonunda ve amerikan ağacı değişti, yeni tier 10'ları pek etkileyici gelmedi hull front hariç (kağıt üzerinde de bayağı silikti tank zaten) ama henüz oynama fırsatım yok, deneyim yorumu yazamıyorum.

sanırım sırada rus ağacının değişimi var, benim is-4 tier yükselmeden bir ara fırsat bulup oynamak istiyorum heh. sonra aşırı pahalı ve kasış olur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Sürekli alman tanklarını nerfliyorlar, şimdi de KT'yi büyütmüşler sanırım sovyet tanklarının da boyutlarını küçültmüşler. Tamam rus firması olabilirsin de bu kadar da op yapılmaz ki sovyetler. Alman tanklarının weak spotları eşek kadar, sovyetlerin ki küçük ya da yok denilecek kadar az. Sonra almanların üstün ateş gücü yok. Hele e75 128 mm'lik silahı saçma sapan kaçırıyor. Yani kağıt üzerindeki isabet oranı yok. Hele e100 tamamen saçma sapan bir tank satın almaya bile gerek yok.

Açıkçası oyunu silmemek için kendimi zor tutuyorum. Zaten baya zamandır da oynamıyorum. Eğer oyuna yeni başlayacak olanlar varsa, heavy-medium-light tank oynayacaksanız direk olarak sovyet oynayın. Spg için alman iyidir, başka da bir numarası yok almanların. Güzelim alman tanklarını heder etmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...