batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Art oynarken çalılık fln içine girin ozaman ateş ve hareket etmedikçe ve düşman yakınınza gelmedikçe görülmezsiniz.Ayrıca art oyunun başında çok güçlü fakat biraz seviye atladığınızda heavy tanklarla beraber oyuna girdiğinizde işlemediğini görüceksiniz.Spglerde lvl atlamakta bayağı bir fazla exp istediğinden işkenceye hoşgeldiniz.Son olarak eğer dibinize bi tank geliyosa kuş bakışı ekrandan çıkın normal ateş edin vurma şansınız byağı artıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1 eylüle kadar servarlar kapandı. Şu linkten detaylı bakabilirsiniz. aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Şansa bak bende bırakmışdım oyunu iyi olmuş, tiger almadan PZIV le olacak iş değil. Hani o arada t34 gitseydim daha çok iş yapardım oda medium tank ama zırhı daha kalın, gunu daha güçlü, manevra kabiliyetide daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Serverlar kapalı çünki büyük bi patch geliyo.Low reset atılıyo bütün tanklar tier1 e çekilcek.Var olan tanklarınız ve ekipmanlar aldığınız fiyattan size parası iade edilcek.Yeni sistemler var denenmesi için herkese 5k gold veriliyor.Amerikan tanklarıda eklenebilir sanırım.Arkadaşlar ile squadron oluşturup aynı oyunda premade yapabilcez.Baya güzel şeyler var yani oyun iyi yönde ilerliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 oba iyiymiş ben de oynayamadım diye üzülüyodum yoldayken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Süper tekrar indireyim o zaman t34 deneyeceğim bu sefer :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 aynen direk t34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bende oynuyordum bir süredir. Tier4 SPGs (Grille) Tier6 Medium Tank (VK3601(H)) Tier4 Tank Destroyer (Hetzer) yapmıştım. Low Reset ile hepsini ruslara ve tek bir tanka basıcam. Yarın Amerika server açılacak bakalım. Oyundaki nick'im de serkanay. Yeni patch ile Squad ve clan olayı aktif olacak sanırım. Toplanalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 alicanfirestorm benim de, eklersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Geldi server, 5k gold yollamışlar çok duygulandım. Benide ekleyebilirsiniz ismim Buzx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 gelmişte xpler resetlenmemiş o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Şu an sadece Amerika Server'ına geçiş yaptık. Yeni patch geldiğinde Hesaplara Low Reset atılacak. Tahminimce önümüzdeki hafta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oohoo :D önümüzdeki hafta okulum açılıyo benim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ohoo işimiz var o zaman. Kırolar neden şimdiden reset atmamış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 B1D9863ED0-A637191D5D-DAEE7A4598-O99733 bana beta key gelmis ama bende var zaten. ilk gelen kapar :) http://game.worldoftanks.com/registration/ bu linkten kayit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Gittim tekrar pz35 aldım, Bütün upgradelerinide bitirdim, en azından light kategori tanklarla savaşıyorum, oynamanında bir keyfi oluyor en azından, ayrıca o tankla ilgli bütün researchleri bitirince bir tane opsiyorun açılıyor aldığınız xp yi crew traininge haracayabiliyorsunuz böylece adamlar daha çabuk seviye alıyor. Bir kaç güne patch gelirmiş diyorlardı oyun içinde chatte bakalım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Benden de bir kapış o zaman, buyrun aslanlarım benim. 873E38CEC1-EAA48B1528-1E60B5391B-R78685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 İyi güzel de 3 oyun oynadım sadece 1 kill yapabildim. Upgradeleri yapıyorum sonra onları satın alıyorum ama mesela en son oyun adamın teki one hit k.o yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oyunda tierlere göre ayrılmış kapışmalar yok da ondan.bide 2 tier üstü tanka karşı imkanı yok karşı koymanın.yaeni başladıysanız hiç dierlerine takılmadan heavy tanka geçmek için çabalayın.td oldum bırak bi atışda öldürmeyi yakın mesafeden 6 isabetli atışla zarar veremedim heavylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Churchil çok leş sakın almayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Batukhan benide ekleyin taktik maktik yaparız.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ne ekliyonuz yaw .beni de ekleyin millet çok mal oynuyo pati gücü kuralım .isim : Yumzuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 KV ne dandik tankmış arkadaş yahu, ben hata yapıp eşşek topunu aldım 152mm midir nedir, sakın ha almayın onu çok rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 gleoddyn said: Benden de bir kapış o zaman, buyrun aslanlarım benim. 873E38CEC1-EAA48B1528-1E60B5391B-R78685 Kimse almamis sanirim ben sahiplendim tesekkurler :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Gel gel. Aramıza hoşgeldin. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar