Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Art oynarken çalılık fln içine girin ozaman ateş ve hareket etmedikçe ve düşman yakınınza gelmedikçe görülmezsiniz.Ayrıca art oyunun başında çok güçlü fakat biraz seviye atladığınızda heavy tanklarla beraber oyuna girdiğinizde işlemediğini görüceksiniz.Spglerde lvl atlamakta bayağı bir fazla exp istediğinden işkenceye hoşgeldiniz.Son olarak eğer dibinize bi tank geliyosa kuş bakışı ekrandan çıkın normal ateş edin vurma şansınız byağı artıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Serverlar kapalı çünki büyük bi patch geliyo.Low reset atılıyo bütün tanklar tier1 e çekilcek.Var olan tanklarınız ve ekipmanlar aldığınız fiyattan size parası iade edilcek.Yeni sistemler var denenmesi için herkese 5k gold veriliyor.Amerikan tanklarıda eklenebilir sanırım.Arkadaşlar ile squadron oluşturup aynı oyunda premade yapabilcez.Baya güzel şeyler var yani oyun iyi yönde ilerliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende oynuyordum bir süredir.
Tier4 SPGs (Grille)
Tier6 Medium Tank (VK3601(H))
Tier4 Tank Destroyer (Hetzer) yapmıştım. Low Reset ile hepsini ruslara ve tek bir tanka basıcam. Yarın Amerika server açılacak bakalım.

Oyundaki nick'im de serkanay.

Yeni patch ile Squad ve clan olayı aktif olacak sanırım. Toplanalım derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim tekrar pz35 aldım, Bütün upgradelerinide bitirdim, en azından light kategori tanklarla savaşıyorum, oynamanında bir keyfi oluyor en azından, ayrıca o tankla ilgli bütün researchleri bitirince bir tane opsiyorun açılıyor aldığınız xp yi crew traininge haracayabiliyorsunuz böylece adamlar daha çabuk seviye alıyor. Bir kaç güne patch gelirmiş diyorlardı oyun içinde chatte bakalım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...