esasiunnn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Seperate said: closed betada gold falan atıyolardı günlük ,kalktı mı o ,illa para mı vermek lazım ? evet artık gold atmıyorlar :) 2500 gold 22 tl kadarcık :) sende premiumsuz goldsuz rahatlıkla td kasabilirsin.tabi preye nisbeten daha yavaş bir şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 t8'e kadar gelinir uzun sürse de ama öteye geçilmez premium'suz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 T8den sonrasını düşünmüyorum şimdilik zaten ,oynuyorum güzel vakit geçiyor ,22 lirada verilmeyecek bir rakam değil ancak oyun sanırım hala betada ,şimdiden tank,premium vs satılıyor,bu oyun release şeklinde olmayacak mıydı ,verip parayı alacaktık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 oyun release oldu.Clientte beta yazıyor hala beta clientini kullandıkları için yada gerek görmediler bilmiyorum.Oyun güzel evet bende heavy tankımın yanına spg kasıyodum oyundan soğudum:)Millet clan savaşları felan yapıyor daha test etmedim ama eğlencelidir herhalde tabi çoğunluk tier 10 tanklardan oluşuyor baya bi süre göremem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Premium'la benden başka zarar etmeyi başaran var mı acaba?Çok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 tier 8den sonra iyi oynamak gerekiyo yoksa para kaybı yaşanıyo ha bende konigster var her mermi 1100 credit yani ıskalarsam veya sekerse adamın zırhından cok fena koyuyo:) yani mermi parası götürüyo baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 evet, tier 9'da rahatça 30k para kaybediyordum eğer birkaç tane tutturamazsam. para başlıca dmg üzerinden hesaplandığı için %1 kalan adamı vurunca da zarar ediliyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 1.1k bir mermi mi? Hey maaşallah.Bende T6 vk3601H var.Bahsettiğim oyunda 1k zarar ettim.Çoğu kaybedilen oyundada aşırı az credit geliyor.Daha düşük tierli tanklarda kar oranı daha yüksekti.Kaybettiğim zaman durum çok vahim oluyor.Allahtan Scout yapıp yapıp çıktığım tanklar var da, credit farmlayabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 TD ler rahat ya para konusunda premiumsa. jagdtigerla 30k+ kar ettiğim oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Valla T6 vk3601 işkence kaybedilen oyunlara bakıyorum t2 tankın getirisi daha fazla.T6 ile 10k credit gelir var 7k tamir 1k mermi.T2 ile 3k credit 0,6k tamir.Oyun mu oynayalım farm mı yapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan? :p dmg verme ve para kazanma mantığıyla oynamayınca kesin para kaybediliyor. maçı kazanıp gene para kaybetmeniz mümkün t9'da eğer önden con rambo gibi çıkarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 abi t9 a fln ulaşmak ömür ister bu ne kaç aydır oynuorm daha 3-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 premiumsuz ulaşamazsın zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 1 haftadır oynuyorum anca tier 4 Pz IV alabildim. ona da en sonuncu 7.5 cm lik topu taktından sonra oyun keyif vermeye basliyor. Fiyatlar dengesiz olmuş gibi. Bir alman VK medium tanklarına rusların yada amerikanın ilk heavy lerinin iki katını veriyorum. KV , T1 heavy ler 300 bin civarıyken en ucuz alman heavy si tiger 1.500 lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tier farkı var arada. KV ile Tiger bir değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 heavy, medium denmesine bakma, tier'lere bak. kv de heavy, maus da heavy çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Arkadaşlar VK 3601H anamı ağlattı resmen.Kazanılan oyunda dahi gelirin yarısından fazlası tamir ve mermiye gidiyor.En iyi para kasabileceğim araç nedir?Tank, spg, hangi aracı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tank destroyerlar ile iyi para yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 107'li, tamamen terfi edilmiş kv şu anda en iyi sanırım para için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 evet yahu KV gerçekten süper, mesela KV-3 de var bende ama KV çok daha iyi kazanıyor... ayrıca KV ile arada bir girip XP biriktirirseniz S-51 SPG de alabiliyosunuz kısa sürede ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Taskiranus said: Arkadaşlar VK 3601H anamı ağlattı resmen.Kazanılan oyunda dahi gelirin yarısından fazlası tamir ve mermiye gidiyor.En iyi para kasabileceğim araç nedir?Tank, spg, hangi aracı tavsiye edersiniz? pre hesap yoksa uğraşma zaten. Eğer pre hesabınla zarar ediyorsan yine uğraşma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Pre hesap var evet.Ancak bahsettiğim tankla oynadın mı bilmiyorum.Bu tankla oynayana kadar hiçbir sıkıntı yoktu.Aşırı yüksek bir tamir masrafı var.Takdir edersin ki bazı oyunlarda senin tankın t6 iken karşına t8-t9 lar geliyor.Tek atışta bile patlayabiliyorsun.Doğal olarak hiçbirşey yapamadan oyun dışı kalıyorsun.Yani bahsettiğin yetenek olayı bazen devreye giremeyebiliyor.Bazı tanklarla sadece oyuna girip afk iken patlayıp kaybetmene rağmen credit artıya geçerken bazı tanklarla rakiplere hasar vermene rağmen kaybettiğinde eksi creditlere geçebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Alman tarafında şu an o tankla oynuyorum. Tankı fullemediysen bir miktar zorluk çekmen normal. Ama yinede eksilere düşmemen gerekir. Dediğin t8-t9 tanklar dengin değil. Zaten bulaşmaman gerekiyor onlara. Tabi kendinden yüksek tier tanklara zarar vermen exp ve kredide artışa neden oluyor. Bir çeşit risk yani. Muhtemelen oynayış stilinde bir hata vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 double post olmuş ne alakaya yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 3-4 tier üstünde tanklardan bile delici değil de patlayıcı tür mermilerle XP olmasa da en azından para kazanman mümkün tabi önde gitmemek şartıyla :) inceden sotelenip birkaç kez tutturdun mu sonra patlasan da iyi para geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar