Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Tanks

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

oyun release oldu.Clientte beta yazıyor hala beta clientini kullandıkları için yada gerek görmediler bilmiyorum.Oyun güzel evet bende heavy tankımın yanına spg kasıyodum oyundan soğudum:)Millet clan savaşları felan yapıyor daha test etmedim ama eğlencelidir herhalde tabi çoğunluk tier 10 tanklardan oluşuyor baya bi süre göremem herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

1.1k bir mermi mi? Hey maaşallah.Bende T6 vk3601H var.Bahsettiğim oyunda 1k zarar ettim.Çoğu kaybedilen oyundada aşırı az credit geliyor.Daha düşük tierli tanklarda kar oranı daha yüksekti.Kaybettiğim zaman durum çok vahim oluyor.Allahtan Scout yapıp yapıp çıktığım tanklar var da, credit farmlayabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftadır oynuyorum anca tier 4 Pz IV alabildim. ona da en sonuncu 7.5 cm lik topu taktından sonra oyun keyif vermeye basliyor.

Fiyatlar dengesiz olmuş gibi. Bir alman VK medium tanklarına rusların yada amerikanın ilk heavy lerinin iki katını veriyorum.
KV , T1 heavy ler 300 bin civarıyken en ucuz alman heavy si tiger 1.500 lerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Pre hesap var evet.Ancak bahsettiğim tankla oynadın mı bilmiyorum.Bu tankla oynayana kadar hiçbir sıkıntı yoktu.Aşırı yüksek bir tamir masrafı var.Takdir edersin ki bazı oyunlarda senin tankın t6 iken karşına t8-t9 lar geliyor.Tek atışta bile patlayabiliyorsun.Doğal olarak hiçbirşey yapamadan oyun dışı kalıyorsun.Yani bahsettiğin yetenek olayı bazen devreye giremeyebiliyor.Bazı tanklarla sadece oyuna girip afk iken patlayıp kaybetmene rağmen credit artıya geçerken bazı tanklarla rakiplere hasar vermene rağmen kaybettiğinde eksi creditlere geçebiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Alman tarafında şu an o tankla oynuyorum. Tankı fullemediysen bir miktar zorluk çekmen normal. Ama yinede eksilere düşmemen gerekir. Dediğin t8-t9 tanklar dengin değil. Zaten bulaşmaman gerekiyor onlara. Tabi kendinden yüksek tier tanklara zarar vermen exp ve kredide artışa neden oluyor. Bir çeşit risk yani. Muhtemelen oynayış stilinde bir hata vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...