Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

off arkadaş nerden hatırlattınız, ne güzel kaldırmıştım rafa fifa'yı ultimate team ile geri dönüş yaptım ...

2 gündür başka birşey oynamıyorum.

Şuan kötünün iyisi bir takım kurdum işte, fenney diye bir forvet çıktı çok iyi işler yapıyor sdfsd

Yattara'yı satın aldım trade'den fakat kullanamıyorum. Yani kullanırsam beginner seviyesindeki turnuvaya katılamıyorum safds inat ettim single turnuvada kasmıyorum açılsın diye üst kademeler niye aldım bilmiyorum.

Off çok sardı. Haftaya izmit dönüşü gold'a tamamlarım takımı artık
Sosyal ağlarda paylaş

abi ultimate teki forvetim benim carlos vela sırf o golü atsın diye arsenal alıp 4-4-1-1 de onu forvete koydum ben ahaudsha her maç 3 tane ondan atıyorum :p

maç resmen satranç gibiydi defansın bokunu çıkardık çok bayık geçti maç bi yerden sonra artık saçma sapan yerlerde skill movelar yapmaya başladım sıkıntıdan

ama haklısın lanet bi gol o hava toplarını düzeltmeleri lazım gerçekten
Sosyal ağlarda paylaş

ultimate oynayında takas falan döndürürüz kendimizce bi komunite oluştururuz falan güzel olur

mesela bana gold tercihen italyan ama ingilizde olabilir 4-4-1-1 favori formasyonu olan sağ bek lazım
sağ bekim formu iyi sabri
ama adam gerçekten sabri ya acil lazım varsa sizde takas makas yaparız bişeyler
bende 4 tane takım var şuan
biri 2 yıldızlı bronze 1-2 silver oyuncudan oluşan
biri 3 yıldızlı silver oyunculardan oluşan
biri 4 yldızlı italyan/ingiliz milli takım
biri 4.5 yıldızlı as takım
Sosyal ağlarda paylaş

squads dayken üçkene bas görücen.
karşındaki adamın kadrosu ne kadar iyi olursa olsun eğer team chemistryin iyi olursa ve iyi oynuyorsan yenebiliyosun gayet.
ben higuan benzema mesut cambiasso lucio vs li kadrosu olan bi adamı overallı 75-80 arasında değişen 99 team chemisty e sahip 4.5 yıldızlı takımımla 4-0 yendim mesela o yönden güzel team chemisty önemli baya
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

[video]http://www.ea.com/soccer/videos/ugc/49954911?feature=oembed" width="459">

buralardan vurulan r2ler genelde gol oluyo çok basarsanız şuta ama bu attığım en şahanesiydi heralde.

yapma be abi , drogbayla anelkayla oralardan zar zor atabiliyorum. genelde sen nasıl atıyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

oha şok oldum şu anda.
abi ben fifa10da pataküte atıyodum şimdi niye atamıyorum peki ya.
hele ki drogba ve anelkanın traitslerinde finesse shot da var.

örnek olarak vıdeoda golun atıldıgı yerden yukarı+plase , şutuda 3/4 veya az daha doldur. yanlış mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...