Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

peste hızlı adam oldu mu cüsse olmasa da yardırıyordu. fifada cüsseli adam kağnı hızında koşsa da top kaptırmıyor. mehmet batdal bildiğin efsane oldu açtığım ligde, anca maçların yarısından sonra keşfedebildim bu tanrısal yeteneği ve adam nerdeyse gol kralı oluyordu her maç golü var.
Sosyal ağlarda paylaş

buralarda bi yerde calım atılmıyo demistim lafımı geri alıyorum.. ertesi gun gene kafede 2v2 yardırırken farkettim ki atabiliyomusum hatta biraz abartıp orta sahadan kale onune kadar calımlarla gidebiliyomusum.. =))

suan sinir oldugum 2 sey war uzaktan gol yok ve omzunu biri yapısınca avuta kornere taca kadar kosuyosun bu yani sut pas hic biseyden hayır yok
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

abi bi de be a proyu anlamadım ya. pesteki gibi bi şekli yok mu bunun, yeteneklerimizi kendimiz belirliyoruz direk başlarken, saçma yani.

Ben kaleci açtığım için anlamadım bunu da kaleci yaratmak da normal adam yaratmakla aynıydı, öyle kendin özellik seçmiyodun, fiziğini kendin belirliyodun ona göre ufak oynamalar oluyordu. Ha gidip virtual pro'nla değil de random bir adamla be a pro oynuyorsan özellikleri kendi seçtiriyor olabilir de zaten o modun esas olayı virtual pro'nla oynamak, öyle oynayın daha iyi.

Tabi her türlü PES'in exp sistemi ezer. Arena'da 3 gol attın o zaman finishing'ine +5 puan demesi falan komedi. İnsanlara achievement kastırmak da iyidir, oyuna ek bir tat katar ama oyuncunun yetenekleriyle ilgili olmamalı o. Sadece personality+ özellikleri ve yeni kıyafetler/gol sevinçleri falan için achievement olmalı, geri kalanı exp sistemiyle olmalı normal..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda adam gibi abanma olmamasından nefret ediyorum. Kaleye 1 metreden sonuna kadar bastığımda ağlara yapıştırması lazımken "abanmak=topu dikmek" diye eğitim almışlar gibi topu dikiyorlar ve o küfredermiş gibi abanarak gol atma zevkini yaşatmıyor oyun bize.

Dün de arkadaşın defansının ve kalecisininin aptal hatasını öyle bir şutla cezalandırmak istemiştim ki Huntelaar bunu yaptı:

Huntelaar reyis

PS: Oradaki nicke dikkat etmeyin lütfen, UK PSN accountunu öylesine açmıştım sadece dlc için kullanırım diye ama sonra FIFA 10 dğer accountumda bozulunca bunda devam etmek zorunda kaldım. O isim hiç kullanılmayacaktı yani normalde :(
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Oyunda adam gibi abanma olmamasından nefret ediyorum. Kaleye 1 metreden sonuna kadar bastığımda ağlara yapıştırması lazımken "abanmak=topu dikmek" diye eğitim almışlar gibi topu dikiyorlar ve o küfredermiş gibi abanarak gol atma zevkini yaşatmıyor oyun bize.

Dün de arkadaşın defansının ve kalecisininin aptal hatasını öyle bir şutla cezalandırmak istemiştim ki Huntelaar bunu yaptı:

Huntelaar reyis

PS: Oradaki nicke dikkat etmeyin lütfen, UK PSN accountunu öylesine açmıştım sadece dlc için kullanırım diye ama sonra FIFA 10 dğer accountumda bozulunca bunda devam etmek zorunda kaldım. O isim hiç kullanılmayacaktı yani normalde :(

Şu golü bile atamayan adam gelip bana fifa iyi diyorsa kıçımla gülerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...