Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killzone 3

mani

Öne çıkan mesajlar

bandrole takılmış galiba o yüzden yok halen türkiye de sharpshooter la helgast edition falan.

bu arada sharpshooter button mapping yapıyor abi. ayrı bi motion controller değil alet. move ile arasında fark buluyorsanız olay tamamen psikolojik demektir. kafanızda bi fark yaratıyorsunuz ve ona göre garip ve kullanışsız geliyor size.

Sharpshooter ın avantajı şu aslında. şimdi bir elinizde move diğer elinizde gamepad/nav controller varken destek alamıyor kollarınız. tek başına bi fps oyununu gamepad le oynadığınız zaman 2 eliniz gamepad i tuttuğu için aslında sol kolunuz sağ sağ kolunuz sol kolunuzu destekliyor. Move ve nav controller u ayrı ayrı kullandığınızdan 2 elde genelde havada duruyor eğer oturarak oynamıyorsanız. Normalde gamepad le oynarken dirseklerinizide bir şekilde vücudunuza değdiriyorsunuz zaten.
Sharpshooter tek parça olduğu için aslında mantıken kullanımı daha rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam mani işte o nedenlerinden biri zaten. Olayı silah tutuyormuş hissi kazanmak. Ekranda adama aim-down-sight yapıp ateş etmek.

Hatta şöyle bir ayar olsaydı süper olurdu. Silahı normal kenardan tutup ateş ederken, birden göz hizasına getirdiğimizde oyunda da red dot sight'tan bakma moduna geçse mesela. Aboww.
Sosyal ağlarda paylaş

şuna uyuz oluyorum. millet bavulla ülkeye oyun sokuyor. Resmi olarak gelecek olan ve türkçe seslendirme vs herşeyi olan oyunun limited editionı falan halen gelmiyor normal zamanında ya. Sonra neden millet yurtdışından, spotçulardan vergisiz alıyor.

Nedir bu bürokrasi mi engelliyor, devletin organları mı her halta çomak sokuyor. Bi taraftan dandik dükkan sahibi 10 larca oyunu sokuyor ülkeye zerre vergi vermeden, diğer taraftan koskoça şirket, Sony gibi bi firmanın distribütörü sorun yaşıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da arasında fark olmadığını bende biliyorum da ikisini de test etmiş biri olarak şunu rahat söyleyebilirim ki, sharpshooteri le oynamak move'da oynamaktan daha zor,

siz eminim silahı öyle görünce arcade makinelerindeki House of Dead tarzı bir performans bekliyorsunuz, ama kesinlikle değil,

ucunu ancak 2-3 cm oynatabiliyorsunuz, daha fazla oynatırsanız karakter kendi etrafında dönmeye başlıyor. Dipçik atarken mesela silahı yukarı doğru kaldırmanız gerekiyor, bazen onu şarjör değiştirme olarak algılayabiliyor. Çünkü belirli bir düzlemde yapmanız gerekiyor o hareketi, Sharpshooter'i sağa doğru çevirince şarjör değiştiriyor ama illahi çevirmek gerekiyor, hafif hareketleri bazen algılayamıyor.

Bana çok kullanışsız geldi, hoş gözüküyor olabilir ama kullanışsız. Move'a alışmak daha kısa sürdü öyle diyeyim. Move'un bir güzelliği de illahi ileri doğru tutmak zorunda olmayışımız, ben bir kol ileride nişan alır gibi yapıyordum. Kolum yorulunca indiriyor bel hizasında oynuyordum falan, o rahatlığı da var.

Sharpshooter çok sınırlıyor oyuncuyu, en azından beni aşırı derecede sınırlandırdı. Hiç eğlenmediğim gibi test ettiğim özellikler arasında en kısa oynadığım da oldu diyebilirim.

En çokta 3D'yi oynadım gerçi, harikaydı asdfdsa
Sosyal ağlarda paylaş

warzone modu güzel bence

da silahlar ve skiller baya yetesiz.bide bi silahın aynısını diğer classa da açıosun bazı.bari her classta farklı silah olsaydı

bence o kadar kötü deil oyun.single oynamadmı ama multisi güzel baya.ilk oyundaki sensivity problemide yok :)

güzel patch yapsalar oyun çok daha güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

rakipleri hangisi misal

ben beğendim kz3 ya.bana kalsa bfc2 ye devam ederdim ama dolu server bulamamaya başlamıstım :)

bu arada hangi bölgeden oynuyosunuz.eu mudur en lagsız

battlefield 3 cıkana kadar idare eder fps olarak

multide tabi silah ve skill olayı kısıtlı geldi bana.silah olayı özellike çok mal olmus.bari her sınıfın ayrı bi silahı olsaydı

3-4 tane silah var anasını satim.bi patch falan gelse bari

sniper hele çok saçma.hem tek atış alıyor.hem sınırsız gorunmez.hemde radarda gozukmuyor.en azından tacticianın radarında gözükmemesi ayrı bi mallık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...