ajmet Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 ben wii de fps oynamaktan cok keyif aliyordum simdi siz killzone yi boyle anlatinca cok heveslendim.xboxu satip yeniden ps3 camiasina geri donmeye karar verdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 bandrole takılmış galiba o yüzden yok halen türkiye de sharpshooter la helgast edition falan. bu arada sharpshooter button mapping yapıyor abi. ayrı bi motion controller değil alet. move ile arasında fark buluyorsanız olay tamamen psikolojik demektir. kafanızda bi fark yaratıyorsunuz ve ona göre garip ve kullanışsız geliyor size. Sharpshooter ın avantajı şu aslında. şimdi bir elinizde move diğer elinizde gamepad/nav controller varken destek alamıyor kollarınız. tek başına bi fps oyununu gamepad le oynadığınız zaman 2 eliniz gamepad i tuttuğu için aslında sol kolunuz sağ sağ kolunuz sol kolunuzu destekliyor. Move ve nav controller u ayrı ayrı kullandığınızdan 2 elde genelde havada duruyor eğer oturarak oynamıyorsanız. Normalde gamepad le oynarken dirseklerinizide bir şekilde vücudunuza değdiriyorsunuz zaten. Sharpshooter tek parça olduğu için aslında mantıken kullanımı daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 move um olsaydı alırdım da şimdi 450 kaat verilmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Tamam mani işte o nedenlerinden biri zaten. Olayı silah tutuyormuş hissi kazanmak. Ekranda adama aim-down-sight yapıp ateş etmek. Hatta şöyle bir ayar olsaydı süper olurdu. Silahı normal kenardan tutup ateş ederken, birden göz hizasına getirdiğimizde oyunda da red dot sight'tan bakma moduna geçse mesela. Aboww. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 şuna uyuz oluyorum. millet bavulla ülkeye oyun sokuyor. Resmi olarak gelecek olan ve türkçe seslendirme vs herşeyi olan oyunun limited editionı falan halen gelmiyor normal zamanında ya. Sonra neden millet yurtdışından, spotçulardan vergisiz alıyor. Nedir bu bürokrasi mi engelliyor, devletin organları mı her halta çomak sokuyor. Bi taraftan dandik dükkan sahibi 10 larca oyunu sokuyor ülkeye zerre vergi vermeden, diğer taraftan koskoça şirket, Sony gibi bi firmanın distribütörü sorun yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tamam da arasında fark olmadığını bende biliyorum da ikisini de test etmiş biri olarak şunu rahat söyleyebilirim ki, sharpshooteri le oynamak move'da oynamaktan daha zor, siz eminim silahı öyle görünce arcade makinelerindeki House of Dead tarzı bir performans bekliyorsunuz, ama kesinlikle değil, ucunu ancak 2-3 cm oynatabiliyorsunuz, daha fazla oynatırsanız karakter kendi etrafında dönmeye başlıyor. Dipçik atarken mesela silahı yukarı doğru kaldırmanız gerekiyor, bazen onu şarjör değiştirme olarak algılayabiliyor. Çünkü belirli bir düzlemde yapmanız gerekiyor o hareketi, Sharpshooter'i sağa doğru çevirince şarjör değiştiriyor ama illahi çevirmek gerekiyor, hafif hareketleri bazen algılayamıyor. Bana çok kullanışsız geldi, hoş gözüküyor olabilir ama kullanışsız. Move'a alışmak daha kısa sürdü öyle diyeyim. Move'un bir güzelliği de illahi ileri doğru tutmak zorunda olmayışımız, ben bir kol ileride nişan alır gibi yapıyordum. Kolum yorulunca indiriyor bel hizasında oynuyordum falan, o rahatlığı da var. Sharpshooter çok sınırlıyor oyuncuyu, en azından beni aşırı derecede sınırlandırdı. Hiç eğlenmediğim gibi test ettiğim özellikler arasında en kısa oynadığım da oldu diyebilirim. En çokta 3D'yi oynadım gerçi, harikaydı asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 darkrider oyunun sensibility ayarları ile oynadın mı? belki sens ayarları ile oynayarak daha rahat bi kullanış elde edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Kafanın hemen dönememsi için dönme sınırını azaltıyorsun. Ortada ki dikdörtgen alanı büyüyor ve böylece dönmüyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 yok sens ile ben uğraşmadım ama benimle gelen arkadaş yapmıştı. Pek rahat olmadığını söylüyordu yine, ama eminim benimkinden iyidir az da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=V04FDWj2TNE türk sineması lağvedilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DarKRideR said: En çokta 3D'yi oynadım gerçi, harikaydı asdfdsa darkrider sizin ev nerdeydi geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evde değil abi, lansman partisinde oynadım asdf evde düz controller ile, 1080p'de oynuyorum asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 oyunun muziği çok iyi ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya oyunda hafif yavaş lık mı var.benim televizyon falan mı kaldırmıyor nedir oynayışını etkilemiyor ama sanki böyle bi yavaşlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 benden başka mesaj atan yok buraya ahaha abi inanılmaz göz yorucu olmus.3d den dolayı mı ? hele o yeşil map var bi tane.aman allahım gözlerim yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 3D modda zaten gözlerin bayağı bir ağrıyor, hatta ark patlamalarında vs. benim gözlerime ağrı giriyordu. o orman bölümü de normal zamanda bile gözleri kör ediyor, 3d halini hiç görmedim ama hayal etmek bile istemiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 silah ve skill yetersiz geldi.eğer ilerde başka açılmıosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 acilmiyor, ayrica silahi falan gectim haritalar ve oyun modlari da yetersiz. etrafta bissuru daha iyi fps var. 1 hafta oynadim meh diyip biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 kill zone berbat bi oyundu hala berbat mi yane single playeri en kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 warzone modu güzel bence da silahlar ve skiller baya yetesiz.bide bi silahın aynısını diğer classa da açıosun bazı.bari her classta farklı silah olsaydı bence o kadar kötü deil oyun.single oynamadmı ama multisi güzel baya.ilk oyundaki sensivity problemide yok :) güzel patch yapsalar oyun çok daha güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Ya oyun tercihlerim çok kötü, tezgahlardan da 5-10 liraya almıyoruz sonuçta Ps3 oyunlarını DC Universe, Fight Night falan aldım geçen direk sıkıldım attım kenara, multisi götürsün beni istiyorum oynadığım oyunun öneriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 multisi götürür ya da sniper çok fena.hem sınırsız gorunmez.hem radarda gorukmuyor genel olarak iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 3 hafta geçmiş, halen 1 milyonu göremedi. Hayal kırıklığı oldu biraz. Multisi zayıf diyorlar rakiplerine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 rakipleri hangisi misal ben beğendim kz3 ya.bana kalsa bfc2 ye devam ederdim ama dolu server bulamamaya başlamıstım :) bu arada hangi bölgeden oynuyosunuz.eu mudur en lagsız battlefield 3 cıkana kadar idare eder fps olarak multide tabi silah ve skill olayı kısıtlı geldi bana.silah olayı özellike çok mal olmus.bari her sınıfın ayrı bi silahı olsaydı 3-4 tane silah var anasını satim.bi patch falan gelse bari sniper hele çok saçma.hem tek atış alıyor.hem sınırsız gorunmez.hemde radarda gozukmuyor.en azından tacticianın radarında gözükmemesi ayrı bi mallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 multisini ben çok beğendim nesi zayıfmışki? kz2 nin üstüne baya koymuş adamlar ve güzel olmuş gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar