GEd Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Sadece almancası var sanırım henuz yeni konu açmayalımda, Settlers online var birde piyasada ageof vari. http://www.diesiedleronline.de Oyun görüntüsü çok iyi duruyor, betada şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 videoya baktım da AOE direk fail! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 marco polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 http://www.curse.com/keys/age-of-empires-online/default.aspx curse beta key dağıtıyor denemek isteyen varsa oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 games for windows live gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Oyun harika olmuş fakat umarım releasedan sonra parayla ufo falan satmaz bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 parayla olsa olsa wololo satalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 parayla bişi satılmıycağını sanmak hayal aleminde yaşamakla eşdeğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oynayan oldu mu? ben indirmeyi dahi başaramadım da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 key aldıysan gfw-marketplace indirmen lazım. orada anasayfada my account > redeem codedan keyi gireceksin. oyun listene geliyor zaten oradan indir işte. oyun ilk başta güzel geldi bana fakat insan görevlere fazla dayanamıyor. her görevde aynı şeyleri yapmak bayıyor. villager çıkar, kaynak topla, ordu kur falan filan. kurduğun ordu veya şehir sende kalmıyor, her görevde baştan yapmak zorundasın. item sistemi güzel olmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ben oynuyorum parti invite atın bana ehe nik: Shewky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 marketplace indirdim ama kuramadım ya, hotfix istiyor, hotfix'in de TR versiyonu yokmuş, kaldı öyle. Var mıdır çözümü acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bilmem... Level 12yim şu an yok mu başka oynayan oyunu? Eğer Varsa bana ulaşsın bi gecede level 30 olacaz onunla. Online savaşta bi karşı taraf resign edicek bi ben öyle öyle xp - para akacak ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 age of empires online rts değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 of böle level kasılıosa oyun baştan sıçmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 abi games for windows accountum ingiltere'ye bağlı görünüyor, nasıl değiştiricem bunu? billing adress'i dolduramıyorum haliyle. ulan buldum değiştirmeyi de, türkiye yok aralarında. daha doğrusu bu xbox live ile bağlantılı bişey heralde, oradan değiştirtiyor. ne saçma şeymiş lan ayar oldum yardım edin löl yani. ingiliz post code sistemini öğrenmek için wikiden örnek aldım da anca kabul etti kdsfjgk abi böyle bişeyin türkiyeyi desteklemiyor olması ne kadar gerzekçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 benim de billing adres amerika görünüyordu denemekten vazgeçtim :D amerika post code örneği versenize bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 GFWL var o yuzden para verseler oynamam sunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 videosuna baktım, grafikleri gördüm, kapattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gfwl kuruluymus zaten biraz kurcaladim lvl 5 felan oldum. oyun cok kotu degil (henuz). baya bi yapacak sey var crafting felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ekleşelim bari, benim gfw ismi Xynocide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ekledim agalar, yanliz online olan yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Gangren82 ekleyin bilolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 http://forums.ageofempiresonline.com/forums/permalink/49244/49247/ShowThread.aspx#49247 release olduktan sonra devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 oynamak istiyorum ama şu wipe olayından dolayı tutuyorum kendimi sdfg boşa uğraşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar