valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 demem :( hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: valequenta said: off bu bjkliler de tam akbaba. dagilin kuslar. valequenta said: bjk liler geldi beyler olu taklidi yapin 45dk sonra gelin deme ama? :( edik: alt tarafı tribünlerle ilgili basit bşey söyledim, bi devre takımı ıslıklayıp, ikinci devre desteklemek çok savunulucak bişeymiş gibi kalkıp ortamı gerdiniz. abi tamam da şu halde, şu ortamda söylenecek şey mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 valequenta said: demem :( hadi eyvallah Ya ciddiye almışsın da alay etmek için yazmıştım. İstediğim topiğe girer yazarım kurallara uyduğum süre boyunca, sen sanki BJK transfer topiğinde yatıp kalkmıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 REİS varsa http://img2.blogcu.com/images/a/s/l/aslanci/milan_baros4353.jpg problem yok ayrıca KEWELL! Maçı yorumlamayacam, sinirim bozuluyo boş yere düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: valequenta said: demem :( hadi eyvallah Ya ciddiye almışsın da alay etmek için yazmıştım. İstediğim topiğe girer yazarım kurallara uyduğum süre boyunca, sen sanki BJK transfer topiğinde yatıp kalkmıyosun. soyle sacma igneleyici tarzda laflar soyluyorsun sonra fakir edebiyati yapiyorsun. acikcasi gidipte BJK topigine "8 ulan yeter ulan" falan yazmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 escape said: abi tamam da şu halde, şu ortamda söylenecek şey mi o? sizin bjknın liverlpoola yenildiği tpoikteki gibi zaa yazmadım, aklımın ucundan bile geçmedi. ne alıgan çıktınız yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: ilk yarıda üç üç diye bağıran tribünler birden takımı desteklemeye başladı lol :D e tamam işte gayet tutarlı taraftar. ilk yarı da 3 3 3 diye tempo tuttu ikinci yarı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ntvspor'da Rıdvan: FBde santrfor olmak zor, GSde kaleci olmak zor. Tam bi şerefsizlik şu yorumu yapmak. Özet olarak, ikinci maçta böyle bi sürpriz olmaz, kewell, arda, baros gibi adamlar tek başına yenebilirler bu takımı. Son bi not olarak da söylemeden geçemiycem ki şu topiğe girmeden önce galatasarayın yenmesini istiyodum hakikaten, bakalım rövanşta nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: Ntvspor'da Rıdvan: FBde santrfor olmak zor, GSde kaleci olmak zor. Tam bi şerefsizlik şu yorumu yapmak. neymiş şerefsizlik bu lafta ki anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 FEBE HEP ATAK MIND OYNUYO HEP BOMBALIYO SADECE GOL BULAMIYORUZ GESE ÇOK BASİRETSİZ SÜREKLİ ATAK YİYİYO ÇOK KÖTÜLER PF BİDE FENERİ ÇOK SEVİYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi hep soluyorum yine dicem: bazı şeyleri götünüzden anlamaya bu kadar kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Bahsi geçen kişi rıdvan ve biz bu lafı götümüzden anlıyoruz? Helalinden bi zaa var sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi adamın orda demek istediği 2 takımda senelerdir sorun yaşıo o bolgelerde. yalan mı yani adamın solediği şey?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Adam rıdvan diyoruz bide o ince mimikleri eklenmiştir söylerken, combo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mokoko said: aktiftablet said: Ntvspor'da Rıdvan: FBde santrfor olmak zor, GSde kaleci olmak zor. Tam bi şerefsizlik şu yorumu yapmak. neymiş şerefsizlik bu lafta ki anlamadım? ya kelime anlamıyla diil lafın gelişi söyledim, i**elik yazmak yasak olduğu için. Baya pis bi gülüş atarak durup duruken FB konusulurken soktu o lafı araya. Şerefsizin gerçek manasıyla demedim yani, uyardığın için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 rıdvan ne kadar pislik bi adammış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ı love you rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ya birak abi nesini seviosun ya adam bildigin pis fenerli iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 aktiftablet said: mokoko said: aktiftablet said: Ntvspor'da Rıdvan: FBde santrfor olmak zor, GSde kaleci olmak zor. Tam bi şerefsizlik şu yorumu yapmak. neymiş şerefsizlik bu lafta ki anlamadım? ya kelime anlamıyla diil lafın gelişi söyledim, i**elik yazmak yasak olduğu için. Baya pis bi gülüş atarak durup duruken FB konusulurken soktu o lafı araya. Şerefsizin gerçek manasıyla demedim yani, uyardığın için teşekkürler. mac sonu rıdvanın o yorumunu duyunca güldüm lan.sanki 2-3 farkla yenmisde fener oyuna bütün oyuncular katkı yapmıs forma sansı bulmak zor gibi konusmus. ama yazık yani fener yenecegi takıma kaybediyor umarım rövansta turu getirecek skoru elde eder unutmadan zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oha lan gs topagıymıs,gs de turu alır gelir kasmaz die düsünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Llama said: aktiftablet said: ilk yarıda üç üç diye bağıran tribünler birden takımı desteklemeye başladı lol :D herkez bjk taraftarı olmamaz :) Evet, yeter yıldırım demirören diye sezon sonu bağırdınız abi. Bir quaresma bir guti transferine de tavsınız. Herkez olamıyor bjk taraftarı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Takımın diğer eksiklerini geçtim,Reykard Aykut'u oynatmaya devam ettikçe ne ligde ne Avrupa'da bir halt yapamayız.Yaptığı hatalara rağmen inatla oynatıyor,adamın beyninden şüphe etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bu gs bu sene toparlanamaz. raykardada abanmayin gidin polata abanin. raykardin elinde kadro yok adam ne yapsin kimi oynatsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 "raw power" said: Takımın diğer eksiklerini geçtim,Reykard Aykut'u oynatmaya devam ettikçe ne ligde ne Avrupa'da bir halt yapamayız.Yaptığı hatalara rağmen inatla oynatıyor,adamın beyninden şüphe etmeye başladım. demek ki ufuk çok daha kötü ki bunu oynatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 devrede onuru nincalıyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Abi ben para almam aykut'un yerine oynamak için. Çok ciddiyim daha iyi kaleciyim, gerçekten diyorum. Hatta babam bende eğitim aşkı görmeseydi şu an aykut'un yerinde olabilirdim, kaçtı o fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar