escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ben maça gidiyorum gençler hadi öptüm 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 maç hangi kanalda? d-smart? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bi kac gün önce haberlerde rastladım sike yüzünden lig puanları silinmis karpaty nin.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 serdar özkan hala aynı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bana mı öyle geliyor , yoksa alı günkü beşiktaş şu anki galatasaraydan kat ve kat iyi durumda mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 galatasaray baya kötü. ali turan çok top harcıyor. batdalı beğendim iyi toplar indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ayhan öyle mükemmel geri paslar atıyor ki, rakibin orta sahalar potansiyellerini zorlasa böyle güzel pozisyon yaratamaz gs kalesinde. helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 batdal'ı beğendim bende, özlemişim sırtı dönük top alıp dağıtan, hava toplarını isabetli indiren bir santraforu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Batdal baya iyi oynuyor bence bu maçta gol bile attırıodu az kalsın ama ofsayttaydı arda:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 arda berbat, ayhan berbat, ali turan berbat, serdar özkan bildiğimiz gibi. sonra rijkaard rerörö diyor insanlar. 2 adım öteye pas atamayan ortasaha oyuncuları var. sıfıra inmekten korkan kanatlar falan. arda da gidicekse gitsin nereye istiyosa, götünü kaldırmadan o sahada artis artis gezindiği her dakika deliriyorum ekran başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ve 1 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahaha 0-1 :) rahat yeniliyoruz beklediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 abi karpaty geride yakın oynayıp orta sahada da press yapıyor kontra ile çıkıyor. dediğim anda kontradan gol geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 mehmet battalı ilk izlediğimden beri diyorum , bu çocuğu milli takıma alıp üstüne titrenmeli. 2 turnuvada da forvet sıkıntısı çekmeyiz. haa bu arada gol oldu GSli arkadaşlar kızmasın ; sizde bu tezahurat mantığı olduğu sürece ali samiyende avrupa kupası maçı zor kazanılır.. batdal niye çıktı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Ali turanın kanattan yedik yine ne desem bilemedim banlanma tehlikesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 yeni gelenlerden battal dısında at cöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 tek tesellim maça üst oynadım, büyük ihtimal 2 tane daha yeriz dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Batdalı niye çıkardı la bu herif anlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ahaha gol yediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 karpati cakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 hop gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 ney ney? batdal'ı çıkarıp baros'u soktu.. daha dk.35 yahu nabıyon birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 radagast62 said: ney ney? batdal'ı çıkarıp baros'u soktu.. daha dk.35 yahu nabıyon birader? batdal dan bu sene hayır beklemeyin artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar