-Deno- Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 hala ilaçlı oyun mu oynuyorsunuz yav ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 levine gavatına para kazandırıcağıma ilaç içerim hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 anlaşma bağlayıp da biraz daha ucuza satsalar steam kullanıcılarını playstore'cu yaparlar mesela? sonuçta steam key veriyorlar ve steam'in tr şubesi gibi bir konuma gelirler. karşılığında burada reklamını pazarlamasını yaparlar. win - win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 knox said: taksitle satiyorlar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ay heyecanlandim, menuler ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 akilayı heyecanlandırdığına göre 9.5 ign puanı az kalmış oyuna. dr ve steam arasında 20 - 25 lira fark var. retail almam diyordum artık ama çok güzel yahu cover art'ı. premium'u da getirmişler, bi 30 lira daha var normal versiyonuyla ama. bilemedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bioshock 2 bitti mi bakiym senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 150 lira dnr da ya yuh aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 12 saatteyim hard oynuyorum combat cok nadir zorluyor. her koseye girip cikiyorum is bitse de eve gidip tuketsem derdindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ayrı bir mod var oyun zorluğu arttıran onda oynayacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 hard dedigin bu mu.. romslayer said: said: 1999 Mode is an unlockable game mode in BioShock Infinite. Activating it significantly increases the challenge of the game. According to Irrational Games creative director Ken Levine, "[Average gamers] are gonna hate this mode. That's okay - it's not for them." He also warns, "This mode is not going to feel like BioShock." Effects Reduced player respawn points Reduced ammo Any weapon upgrade specializations are permanent Any Vigor upgrade specializations are permanent Enemies inflict greater damage Player has reduced and faster-depleting health http://www.ign.com/wikis/bioshock-infinite/1999_Mode?objectid=14258637 default olmasi gereken gibi duruyor su bold yaptiklarim.. normal modda oynayinca weapon upgradelere respec mi var? ben de bununla (1999) baslayacam heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Spyro said: bioshock 2 bitti mi bakiym senin.. yeppp, iki gün önce bitti. ağzımın sularını akıttı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 evet hard diye çıkardıkları mod un açıklaması o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 easy-normal-hard ve ayrica 1999 var Spyro said: hard dedigin bu mu.. romslayer said: said: 1999 Mode is an unlockable game mode in BioShock Infinite. Activating it significantly increases the challenge of the game. According to Irrational Games creative director Ken Levine, "[Average gamers] are gonna hate this mode. That's okay - it's not for them." He also warns, "This mode is not going to feel like BioShock." Effects Reduced player respawn points Reduced ammo Any weapon upgrade specializations are permanent Any Vigor upgrade specializations are permanent Enemies inflict greater damage Player has reduced and faster-depleting health http://www.ign.com/wikis/bioshock-infinite/1999_Mode?objectid=14258637 default olmasi gereken gibi duruyor su bold yaptiklarim.. normal modda oynayinca weapon upgradelere respec mi var? ben de bununla (1999) baslayacam heralde.. hardda var bunlar (normal ve easyde bilmiyorum)zaten. 1999a gerek yok yani onlar icin. ign yanlis yazmis-update etmemis. ve zaten oyle herseyi upgrade ediyim mumkun degil 3 silah 4 vigor full upgradelendi daha. öldugunuzde para gidiyor(40-50 coin kadar) totalde 3 kere öldüm. ama para yetismiyor upgrade spama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bitti 15 saat played diyor steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bunun hardı bioshock'un normaline denk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 oyun kolay aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Dnra gittim de 150 lira çok pahalı http://www.gamersgate.co.uk/DD-BIOSI/bioshock-infinite şimdi şurdan 29 pounda alsam 90 85 liraya falna gelio buradan almamda bi sakınca yok di mi cd key veriolar download ediom normal steamden vs region vs. muhabbeti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 dün ben ordan almıştım ama aynı fiyata ama promosyon olarak üzerine bioshock 1, xcom, mafia 2 + 16$'lık sitede harcayabileceğin credit vardı. bence bu para verilmez şuan. uk proxy bulup şurdan £23.99'a alabilirsin. tr sitesine yönlendiriyor basınca şuan. http://www.greenmangaming.com/s/gb/en/pc/games/shooter/bioshock-infinite/ proxy, vpn ile alırsan region sorunu yok zaten. gerçi gmg'de sakat millet gamersgate'e sallıyordu da, bu adamlar legit olan keylerin teslimini bile ellerine yüzlerine bulaştırmış millete duplicate keyler gitmiş falan. https://forums.playfire.com/gmg/thread/116728?page=13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 6 pound için vpn falan kasamıcam ya bilmiom nasıl yapılıo :) alırım buradan sorun olmayacaksa, kutulu istiyorum da 150 lira ya şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Premium da 180 pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 steam harici preorder edenler, dlc'yi nasil aktive ediyoruz, olmadi benimki, key mi bozuk aceba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 keyi girdim oldu hacı (gmg) yanlışlıkla industrial revolution keyi falan giriyo olmayasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sana bozuk key yollamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar