Desqpio Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bu çok iyiymiş yau, alan olursa ben de alacağım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ha rustan almışsın ha polonyalıdan. komşu dükkan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yok almayın daha 26sını bekleyin region lock yoksa alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 sonra bitmesin deal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 xcom bitebilir malum preorder deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 xcom,kotu zaten np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ne kadar guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 dayanamadım aldım ben gmg'den. bioshock, civ 5 ve xcom yanında geldi. pre-load da bitti şimdi, 26 mart'a kadar beklemece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 GMG keyleri koymuş. Şimdiden indirebiliyoruz. 17 GB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 çok heyecanlıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 haydi bismillah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 RE6 yukluyorum bio ile arasında kararsız kalmıştım ama RE6'yı seçtim. aksama da bio'yu indirmeye başlarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 deli inceleme puanlari aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 kötü olması imkansız olan oyun serilerinde başı çekiyor sanırım bioshock. normal review puanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 ken levine'a o konuda güveneceksiniz ağalar. elizabeth'in memeler ufaldı mı tek endişe o ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yine bir gamersgate vakası. 20% indirimini kullanmak için http://www.gamersgate.co.uk/bioshockinfinite "If you have the 20% discount tied to your account, you can get it to apply if you're willing to drop the choose-your-own bonus game. Just remove that game from your cart, add a 50 cent hearts of iron iii dlc to cart (or anything else, that's just the cheapest thing atm) and the 20% discount will reappear. New deal: Bioshock Infinite, Bioshock 1, and XCOM for $47 plus $22.40 credit." > "Then I went back to the front page and clicked through again to the Bioshock Infinite purchase page and received a message saying "You have pre-ordered Bioshock Infinite and may choose one of the following games for free" where I was presented with the bonus game option once again." "Here's your reward for cheating the system!" haha %20 indirimi olana 47$'a bioshock infinite, bioshock 1, xcom, mafia 2 birde 22$'lık blue coin veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 5% indirim ile nasıl 60'dan 44 oluyor orasını anlamadım? bir de sonradan patlamıyor mu bu şekilde alanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 aslında oyun zaten 45.5$ 2$ indiriyor doğru diyorsun bi esprisi yok yani o kadar. ama zaten amaç burda 20% discountu kullandırtmadıkları için böyle yöntemle aşmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/25/bioshock-infinite-pc-review/ guzel inceleme olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 coinle gider season pass alırsın indirimin kralı olur da ben matematiğini çözemedim. neyse onu geçin de sonradan patlıyor mu bu tarz buglar? ben zaten aldım da arkadaş için soruyorum, aldıktan sonra refund etmesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 yok refund falan olmaz. season pass alıcam herhalde evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gmg sirketi uzerimize yapicakmis nerdeyse, almicaktim oyunu ama bu teklif karsisinda alayim bare adfas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 gg'inki oyle oluyorsa,keske bekleseymisim,insane deal cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 abi 47$'a şunları aldım totalde bioshock infinite ve season pass, xcom, bioshock 1, mafia 2, trine 2 ve dlc'si birde indirimi kullanmak için aldığım shogun 2 dlcsi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar