fizban Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 bence columbia cok guzel cunku icinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Askerde olduğumdan oynayamamıştım, şimdi bitirdim ne iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 10$ amazonda . weekend sale. almayan kalmasin http://www.amazon.com/dp/B009SPZ11Q?pf_rd_p=1634599922&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1882JJV2EW3GCDA78S91&ref_=acs_ux_hsb_5s_3_DVGOct17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 dlc'leri deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 aldım ama ay sonu anca indiririm heralde. akk sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bunun olacağı minimum 5 dolar aslında, o da önümüzdeki 3-4 ayda olmaz diye düşünüyorum. alınır heralde 10 dolares fiyata artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 High end sistem alın sonra bioshock infinite alın, yazık etmeyin oyuna şöyle masterpiecein tanımı oyunlar kaç senede bir geliyor. Hem de yılbaşında yine indirime girecek illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 bi kısım yerden yere vuruyo bi kısım efsane diyo. ortası yok şu oyun için =) umarım severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oyun belli açılardan bioshock tanımına tam uymuyor gibi gözükse de, oyunda son yılların en önemli baş yapıtlarından. gameplay'de inanılmaz vaatleri yoktu oyunun zaten çıkarken, ama insanlar gameplay hiçbir yenilik sunmuyor diye bağırındı durdu saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 yok deno ilk yayınladıkları videolarda baya fantastik flndı millet o yüzden bekledigini bulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 abi beklediğini bulamamak tamam eyvallah da, beklediğini bulamadığı için oyunu itin götüne sokmak çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 1920lerde geçen, jingoismle eugenicsle bezeli steampunk distopya hikayenin elizabeth derinliğinde female protagonistin üzerinden anlatılması. James cameron şu yukardaki filmi çekse insanlar filmi seyrederek mastürbasyon yaparlar, film kafadan kült olur falan. Ama bilgisayar oyunu olarak çıkınca BİR ÖNCEKİ BİOSHOCKLARLA AYNI GAMEPLAY PLASMID YERİNE VİGOR LOLOL BUNUN İÇİN Mİ BEKLEDİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ahah genç fanboylar rahatsız http://i.imgur.com/5ZER1CR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 -Deno- said: abi beklediğini bulamamak tamam eyvallah da, beklediğini bulamadığı için oyunu itin götüne sokmak çok saçma. aynen öyle, ben gayet boşaldım. bide üstüne fatastiş şeyelr hiç umrumda degildi, artık oyunlarıda film gibi sadece senaryosuna oynuyorum oynarsam, estetik yada edebi birşeyler katarmı diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kaede said: ahah genç fanboylar rahatsız http://i.imgur.com/5ZER1CR.png abi senin teknik olarak herhangi bir oyundan zevk alman imkansız ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ben adilim sevgili deniz 7/10 dan fazlası çalışmaz boğaboku: sonsuza benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kaede said: http://i.imgur.com/5ZER1CR.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Kaede said: ben adilim sevgili deniz 7/10 dan fazlası çalışmaz boğaboku: sonsuza benden yanız göt göt içeri'ye gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bu da iyiydi be http://i.imgur.com/6ltVyaX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 burial 1 saate bitti : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Oha ciddi mi? steamwalletı direk fırlatmak üzereydim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Burial çok iyi de bende de 1.5 saat dayandı bitti bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 kısa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 kısa ama herşeyi yaparsan bir saatte bitmez. hala patato infinite hikayesi. utanmadan bir de skyrail döşemişler rapture'a. mekanlar da bir garipti. rapture'ı baştan yapmışlar yüksek tavanlı falan. alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 gençler bişe sorucam bioshock goty çıksa, oyun + season pass'ten farkı oluyor mu? yani şimdiden bu season pass'i 5 dolara alıp, oyunu da ilerde 5 dolara gömsek, goty mi almış oluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar