arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bugün isyan ettim nerede bu DLCler diye said: Ken Levine ✔ @IGLevine The downside of starting on DLC after the game is done is there will be a delay on information on said DLC. Thanks for your patience. ebesinin plasmidi izninizle. 3 tane DLC olacağı dışında hiçbir detay yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Gameplay olarak meh, plot ve setting olarak gayet win. Sonu da şahaneydi. OST seçimleri 10/10, peşimden Handyman kovalarken bi tear'e yaklaştım belki Carbine mermisi falan verir diye, Fortunate Son çalmaya başlayınca o gazla mermisiz dövdüm hırboyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 season pass DLClerinini hala çıkarmamışken araya 5 dolara silah upgrade DLCsi sokuşturmaları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 season pass olayina tobe ettim ben en son borderlands 2'den agzim yandi.. s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Bugün dergi ilüstrasyonlarına bir tane Lutece sıkıştırdım gazete okuyan adam olarak. Agustosta bakıp bakıp gülücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ben bunu bitirim ya, 4th of july da geldi, tam zamani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 10 nomero olmuş. Kaede fails in a spectacular fashion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yılın oyunları bioshock infinite, tomb raider ve last of us (henüz bitirmememe rağmen) ama bioshock infinite senaryosu bir başka. adamlar yazmış aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 keske oynanis da bir baska olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 İndirimle aldım, pek vakit olmadığı için fazla ilerleyemedim henüz başlarda sayılırım da hikaye akışıyla ilgili bi sorum olcak, çok detay vermeden cevaplarsanız sevinirim sdf Oyun konuya biraz fazla çabuk daldı gibi, ana karakter (adını bile unuttum lol) şu deniz fenerinin tepesindeki kapıyı, içinde olan olayları falan "HAS NOLUYOZ LA" diye şaşkınlıkla karşılarken, 77 numaralı topu çektikten sonra olan olaylara çok çabuk karışılık verdi, bi de vigor konusuna da biraz çabuk aşina oldu gibi geldi bana. Ana konunun altında bi zamanda yolculuk ya da ne bilim paralel evren olayı yatıyo gibi, bu bahsettiğim konular onunla mı alakalı? Adam defalarca farklı evrenlerde/zamanlarda bunu denemiş de başarılı olamamış gibi bi hissiyata girdim. Var mı böyle bi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Olabilir. Çok fazla detaya girmeden cevap verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Oh müthiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 şimdi bitirdim epic olmuş oyun. 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Eeeee hani dlc? Multiplayeri yok, farkli son yok arada elinin bandajli olmasi gibi minik seyler disinda bir olay yok. Replay value in 0 otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oyunu mal mal bitirip en son hikaye ne diye araştırma yaptım, sonunda da ağladım. nasıl hiç etmişim oyunu diye. devamı gelir mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Devamlı sağmıyacakları oyunları yapmıyorlar. Mutlaka devamı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 kami said: oyunu mal mal bitirip en son hikaye ne diye araştırma yaptım, sonunda da ağladım. nasıl hiç etmişim oyunu diye. devamı gelir mi bunun? ben de bi türlü bitiremedim ya. sürekli adam vurmaktan bıktım biraz. hikayeyi de unuttum 2-3 haftada bi oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Anca oynayıp da bitirebildim de harikaymış lan of tadı damağımda kaldı. 10/10 vericektim de sırf AI biraz aptal diye 0.1 puan kırcam 9.9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hala DLC yok mal gibi season pass aldıydım. Refund hakkımı bunun için yakasım var o derece uyuz oldum şu heriflere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 http://www.dlcentral.co.uk/ps3/ps3news/bioshock-infinite-dlc-alert-first-expansion-news-probably-incoming/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 YAŞASIIIIIIIIIIIIIIIIIN http://fragtist.com/makale.aspx?m=1257 Bioshock Infinite o muazzam hikâyesiyle etrafı kavurup geçeli aylar oluyor. (Hikâyeyle ilgili kafasında soru işaretleri olanları hemen buraya alalım!) Bu süreç içerisinde, normalde oyunların çıkışından hemen sonra önümüze şişirilmiş fiyat etiketleriyle çıkarılan DLC'lere karşı ortak bir nefret besleyen oyuncular, resmen Irrational Games'in kurucu ortağı Ken Levine'e hikâyeyi biraz daha açıklığa kavuşturacak Bioshock Infinite DLC'sini bir an önce çıkartması için yalvarır duruma geldiler. Konu hakkındaki sessizliğini büyük ölçüde koruyan Levine ise, gerekli açıklamayı Temmuz ayının sonlarında yapacağı dışında bir bilgi paylaşmayı reddetmişti. Eh, önümüzde Temmuz ayına dair pek bir şey kalmadı, ancak gergin bekleyiş sürüyor. Ancak anlaşılan o ki, bugün içerisinde beklediğimiz duyuruya kavuşacağız. Zira Ken Levine, bizzat kendi twitter adresi üzerinden "Yarın için çok heyecanlıyım." diyen bir tweet atmış durumda. Bu tweet üzerine takipçilerinin saldırısına maruz kalan Levine, "Yarına ne hazırladığımı görmek için takibe devam edin." diyerek heyecanlı kalabalığı biraz sakinleştirmeye çalışsa da, biz de en az o kalabalık kadar heyecanlıyız doğrusu! Hadi Ken, duyur artık şu DLC'yi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Keşke korsanlasaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 oha, küfür etsen daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Facebook sayfalarında her duyurularında altına küfür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 arcane said: Keşke korsanlasaymışım. yemin ediyorum, su oyuna verdigim fp evlat acisi gibi oturdu.. swtor verdigim para kadar koydu resmen pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar