Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 paticikte witcherı beğenmeyen adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 MUH-TE-ŞEM bitti. hala gameplay yok tension yok atmosfer diyenler var. oyunun sonunu anlamadıklarını düşünüyorum bariz bir şekilde. would you kindly twisti muhteşem bir twistti evet ama buradaki twist ve olayların sonuca bağlanması oynadığım en iyi oyunlardan biri olarak yerini alır. gameplayi hiçbirşey yapmayıp kızın yanında koşsaydık bile hikaye yeterli. paticik anlamadığı şeyi sevememiş birkez daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 salağız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 https://www.facebook.com/yaseminarslan.official Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 arcane said: http://i.imgur.com/GnBJNtn.jpg Adam ağlayıp durmuş da bunları kaldıracak konsol var mı ki? Özellikle büyük şehirleri ve gelişmiş yapay zekayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bana daha çok sen konsollar için ağlamışsın gibi geldi FPS = PC masterrace |^^^^^^^^^^^^^^||____ |.The WHO GIVES A | ||’??|??_ _ | __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|) |(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 naalaka be bilader? yazdığımı bi kere daha oku istersen. hatta iki kere oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Finklorpeyniri said: MUH-TE-ŞEM bitti. hala gameplay yok tension yok atmosfer diyenler var. oyunun sonunu anlamadıklarını düşünüyorum bariz bir şekilde. would you kindly twisti muhteşem bir twistti evet ama buradaki twist ve olayların sonuca bağlanması oynadığım en iyi oyunlardan biri olarak yerini alır. gameplayi hiçbirşey yapmayıp kızın yanında koşsaydık bile hikaye yeterli. paticik anlamadığı şeyi sevememiş birkez daha anlamadıgı seyı sevmemıs mı ?? illa senın için MUH-TE-SEM dediğin sey benim içinde mi muhteşem olmak zorunda.. biraz fazla kendini önemsiyorsun gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 inanılmaz bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 o nası bi ses allahını seversen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abiler infinıt olmuş ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 adam grafige 4 yıldız vermıs ahah..oyunun en ıyı yanı grafık gerisi faso fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Abi bizde videocast yapan adamların topu niye böyle yahu. 1 kişi gördüm şuana kadar "konuşabilen". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 baya kötü ya. normal konuşmak gerek bu tür şeylerde. hafif arkadaşlarla geyik yaparmışçasına. böyle dünyanın en kötü haber spikeri gibi okursanız rezalet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 reviewleri gordum merak ettim patiye geldim.. classic :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 reviewlar sana göre, yanlış gelmişsin dsfdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 total pesküviti sadece sesi için izliyom ben asdf, yani ses önemli bu işlerde infınıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Sonu çok güzeldi. Tek sorun 1 ve 2'deki atmosferi yaşayamadım. Aynı mekanlardan çok sık geçtik filan. Fazla bir beklenti vardı. 1-2 kusuru olabilir ama genel olarak çok güzel bir oyun. Sonunu hayranlıkla izledim & oynadım. Ama 1 ve 2'ye göre kolaydı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 sonu inanılmazdı. tüylerim 15 dakikadır diken diken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ben baya beğendim oyunu. hikayesi de yeterince güzeldi ama beklediğim oyun şuydu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Peki oyunun sonundan sonra ne oldu? [video]http://youtu.be/EFhhBLWzTZ4?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 müthiş olmuş oyun begenmeyenin azına kuş reis işesin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 arcane said: http://i.imgur.com/GnBJNtn.jpg iiyice alıstılar zaten bu "pre-rendered" in game demo hazırlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 hikayesi falan umrumda degil ama gameplay olarak surukleyiciligi yok tatata diye ustume cullaniyo dusmanlar o videodaki akicilik yok oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar