Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BioShock: Infinite

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MUH-TE-ŞEM bitti. hala gameplay yok tension yok atmosfer diyenler var. oyunun sonunu anlamadıklarını düşünüyorum bariz bir şekilde.

would you kindly twisti muhteşem bir twistti evet ama buradaki twist ve olayların sonuca bağlanması

oynadığım en iyi oyunlardan biri olarak yerini alır. gameplayi hiçbirşey yapmayıp kızın yanında koşsaydık bile hikaye yeterli.

paticik anlamadığı şeyi sevememiş birkez daha
Mesaj tarihi:
arcane said:

http://i.imgur.com/GnBJNtn.jpg

Adam ağlayıp durmuş da bunları kaldıracak konsol var mı ki? Özellikle büyük şehirleri ve gelişmiş yapay zekayı.
Mesaj tarihi:
bana daha çok sen konsollar için ağlamışsın gibi geldi

FPS = PC masterrace

|^^^^^^^^^^^^^^||____

|.The WHO GIVES A | ||’??|??_ _

| __ FUCK TRUCK __ l ||__|__|__|)

|(@)(@)****(@)(@)****|(@)**(@)
Mesaj tarihi:
Finklorpeyniri said:

MUH-TE-ŞEM bitti. hala gameplay yok tension yok atmosfer diyenler var. oyunun sonunu anlamadıklarını düşünüyorum bariz bir şekilde.

would you kindly twisti muhteşem bir twistti evet ama buradaki twist ve olayların sonuca bağlanması

oynadığım en iyi oyunlardan biri olarak yerini alır. gameplayi hiçbirşey yapmayıp kızın yanında koşsaydık bile hikaye yeterli.

paticik anlamadığı şeyi sevememiş birkez daha

anlamadıgı seyı sevmemıs mı ?? illa senın için MUH-TE-SEM dediğin sey benim içinde mi muhteşem olmak zorunda.. biraz fazla kendini önemsiyorsun gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
baya kötü ya. normal konuşmak gerek bu tür şeylerde. hafif arkadaşlarla geyik yaparmışçasına.

böyle dünyanın en kötü haber spikeri gibi okursanız rezalet olur
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sonu çok güzeldi. Tek sorun 1 ve 2'deki atmosferi yaşayamadım. Aynı mekanlardan çok sık geçtik filan. Fazla bir beklenti vardı.

1-2 kusuru olabilir ama genel olarak çok güzel bir oyun. Sonunu hayranlıkla izledim & oynadım. Ama 1 ve 2'ye göre kolaydı sanki.
  • Yeni Oluştur...