utopia Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tebrikler len :) banu hocanınsa iki kere tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dayı olmak lame. abim adam olsa çoktan AMCA olmuştum lan. Can Amca. kusursuz. tebrikler oğuz dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bence dayı amcadan, teyze haladan, anane de babaneden daha güzel. Ben hala olucam ama iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 1 adet 12 yaşında erkek 1 adet 2 yaşında dünyalar tatlısı bi mercimeğe dayılık yapıyorum dayı > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Pyro said: Bugün 14:10 civarı dünyaya geldi yeğenim. Gerçi sadece ayak parmaklarını görebildim daha =) sağlıkla büyüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 güncelde hem hala hem dayı diye 2 topak olunca noluyoruz lan dedim ama farklı konularmış :D bu arada ufaklığa mutlu ve uzun ömürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Herkese teşekkürler, yarın görebilecez sonunda keratayı =) napae said: Abbooo congrats. Adı ney? Dorukhan utopia said: tebrikler len :) banu hocanınsa iki kere tebrikler. Evet onun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ulan biz olamadık bi türlü dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Sparkcaster said: helal dayıli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kendi dayımı çok sevdiğimden dayı olmayı istiyorum, abla evlendi yakında oluruz herhalde. dayılar hep iyidir, hele genç ise en güzeli. teprik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 5 senedir dayıyım tek erkek yeğenim var on numara bi tane rc helikopter aldım uçuramadı dandikmiş ya da bozuk ona üzülüyorum aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben teyzeyim, herkese tavsiye ederim. o kadar tatli bi his ki böle zamanla görceksin. elalemin veledleri icin HEYAAATTA YAPMAM dedigin seyleri yapabildigini görceksin. kiz arkadasin icin yapmadigin fedakarliklari onlara yapcan FELAAAN. hayir diyince icin gitcek. diyemiceksin böyle. ben hala üzülüyorum, arada onlara hitler youth muamelesi cekiyorum da dsfkh yok lan o kadar degil de, cok tatlilar ya kizamiyosun, kizinca da kötü hissediyosun. zirliyolar falan. yine 5 saat rehin alip sponge bob izlettirmeye kalksin yine hayor derim. stockholm sendromü oluyo sonra canim. olmaz. büyümesine sahit olcaksin bi kere, daha güzeli var mi. cok özledim essek sipalarini of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 @vanil alt tarafı bi bebek abartma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 bebeklikten cikip konusmaya basliyo ya, o evreler cok iyi oluyo. bebekken sadce kucagina alip abucibibi yaparsin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kolunu bacağınızı ısırıp, üstünüze tükürükler saçmasından sonra baya soğuyacaksınız. ben şahsen aynı odada bulunmamaya çalışıyorum özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Devamı gelecek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 offf yaslandik hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 maşallah yea ısırmalık tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Dayı olmak güzel şey ya. İki tane yeğenim var benim de. Büyüdüler artık da, küçükken çok şeker oluyorlar. Bir de yanlarına gofret veya çukulata ile gidersen bir ömür daaaayıııı daaayyıııı :D İlk yeğene yetişemedim ama ikinci yeğene ben vermiştim ismini. :) Kerata çok sevimliymiş ayrıca. Hehehe. Allah analı babalı dayılı büyütsün. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 of ne kadar tatlı bi bücürmüş, tam yemelik. seni görünce tanıyıp, sevinme belirtileri gösteriyor mu? güle güle büyütün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 off cocuk kel dogmus ya, dayiya benzicekse yandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar