Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 Paket Makarna ve 1 Kiloluk Kutu Salça = ?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Van Şubesi tarafından dağıtılan Ramazan yardım poşetlerinden 'referanduma hayır' bildirileri çıktı.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1014840&title=addnin-ramazan-yardiminin-icinden-referanduma-hayir-propagandasi-cikti

Metodu kapmış amcalar, karşı atağa geçmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

bu paketlerden 2 bin adet dağıtmayı düşünüyolarmış.

her birinde 4 paket makarna ve bir kiloluk salça olacak...

8 bin paket makarna artı 2 bin kutu salça yani...

1 paket makarna 2 tl olsa salça da 3 tl olsa...

22.000 TL dağıtacaklar yani. Hadi toptan aldılar diye 20.000 olsa...

Bu mudur ADD nin gücü ... şaka gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

siaysi parti diil STK add, haliyle devletten secim yardimi filan alman gibi bir terbiyesizlik yapmiyor, veya devletin imkanalrini kullanip dagitamiyor buzdolaplarinia adsfasdf

o diilde dun nufusta isim vardi maltepede, alt kat akp ilce baskanligi cokda kalabalik ust kat

baktim cok sira var indim asaga, selaminaleykum ile oepningi yaptim dedim bu anayasa isi ne olcak, konustuk tartistik biraz filan cok begendigimi, seckinlerin artik seckin olmiycagini ve patideki tatlisu liberallerinden ogrendigim daha nice cumle kalibini soyledim

klimali zaten, sogukta bi cola turka ikram ettiler, dedim yukarsi cok kalabalik bole bole, adam yolladi aradan isimi yaptirdi getirdi sagolsun, cikarkende evdekilere goturiyim diye 4 paket kurukahveci mehmet efendi kahvesi ile bol bol icraat ve referandum kitapcigi olan bir torba verdi

<3 <3 <3

no moral faggotry
nabza gore serbet = kazandirir

referandum gunude evet bastim diyip sandevuc ile meyve suyu otlanicam kapidaki partililerden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...