sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Van Şubesi tarafından dağıtılan Ramazan yardım poşetlerinden 'referanduma hayır' bildirileri çıktı. http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1014840&title=addnin-ramazan-yardiminin-icinden-referanduma-hayir-propagandasi-cikti Metodu kapmış amcalar, karşı atağa geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 beyaz eşya =? oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 salçalı makarna... öff hiç iştah açıcı bişiy deil :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Hehe, kömür paketide var mıymış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 abi ben diyorum akp beni memur yapsın 10 sene hergün akp akp diye gezerim ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yardımın içine bunu koymak hiç olmamış. yani yardımlardan oy toplamak ayrı bir boyut (i.e AKP), yardım paketlerinin içine propaganda koymak ise onun bir üst seviyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 zaman said: Atatürkçü Düşünce Derneği, siyasi parti gibi 'referanduma hayır' çalışması yapıyor. ne alaka sivil toplum örgütü anayasa hakkında fikir belirtemez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 blood for blood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Yurtlarla başlandı, makarnayla devam. Düşmanı kendi silahıyla vuruyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 akp 45 derece sıcaklıkta kömür dağıtırken garipsenmeyecek bir kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Komurun zamani, sicakligi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 vivavale said: blood for blood fight fire with fire hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 başka türlü olmaz ztn bu işler.en çok makarna veren akzanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 CaNNi said: Komurun zamani, sicakligi olmaz madem olmaz neden her dağıtım seçimler ve referandum öncesine geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bir TRT miz yok ki oradan yapalım :/ Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Acıktım ya makarna yapayım. İçinden evette çıksa yicem hayırda şansa ne denk gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Demek ki neymiş? Gün gelip yapacaksan bir şeyi, daha önceden atıp tutmayacakmışsın o konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Onlar yapabilir ki yani sonuçta ülkeyi satmıyorlöredwqdqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Bana çamaşırmakinası+blaşıkmakinası verene üst üste 2 seçim oy atarım, pazarlığa açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 su ADD yi de en az AKP kadar sevmiyorum. al birini vur otekisine zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu paketlerden 2 bin adet dağıtmayı düşünüyolarmış. her birinde 4 paket makarna ve bir kiloluk salça olacak... 8 bin paket makarna artı 2 bin kutu salça yani... 1 paket makarna 2 tl olsa salça da 3 tl olsa... 22.000 TL dağıtacaklar yani. Hadi toptan aldılar diye 20.000 olsa... Bu mudur ADD nin gücü ... şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 siaysi parti diil STK add, haliyle devletten secim yardimi filan alman gibi bir terbiyesizlik yapmiyor, veya devletin imkanalrini kullanip dagitamiyor buzdolaplarinia adsfasdf o diilde dun nufusta isim vardi maltepede, alt kat akp ilce baskanligi cokda kalabalik ust kat baktim cok sira var indim asaga, selaminaleykum ile oepningi yaptim dedim bu anayasa isi ne olcak, konustuk tartistik biraz filan cok begendigimi, seckinlerin artik seckin olmiycagini ve patideki tatlisu liberallerinden ogrendigim daha nice cumle kalibini soyledim klimali zaten, sogukta bi cola turka ikram ettiler, dedim yukarsi cok kalabalik bole bole, adam yolladi aradan isimi yaptirdi getirdi sagolsun, cikarkende evdekilere goturiyim diye 4 paket kurukahveci mehmet efendi kahvesi ile bol bol icraat ve referandum kitapcigi olan bir torba verdi <3 <3 <3 no moral faggotry nabza gore serbet = kazandirir referandum gunude evet bastim diyip sandevuc ile meyve suyu otlanicam kapidaki partililerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Aldarion said: 1 paket makarna 2 tl olsa salça da 3 tl olsa... 1 paket makarna 2 tl mi :S nerede yaşıyorsunuz siz ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 İyi yaf o zaman. Hep böyle referandum, seçim falan olsunda biraz bizde söğüşleyelim adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar