Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Adebayor Robinho'yu geçtim Carew bile gelse 2 sene tutamaz kimseler bu takımı. En çok da necipe seviniyorum. Seneler sonra alt yapıdan adam gibi biri yetişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 quaresma'nın çıkardığı 3 top vardı carew tarzı bi oyuncu olsa eminim ki üçüde goldü. Bir santrafor çok acil şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hala necip'i beğenmeyenler war..(yada çekemeyenler) devsirme aurellodan 21321kat iyi bir oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 evet acilen forvet lazım. yazık oluyor o paslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Sağ bekteki erhan da yeterli değil yalnız. Ortaları falan çok kötü. Ekrem sakat mı bilmiyorum ama o oynamalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ekrem sakat evt. toparlıyamadı bi kendini. oraya zati o gelicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 abi o necip e futursuzca dalan kasapa en az 2 mac ceza lazım kim para veriyor onlara anlamıs da degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hakem çık lan dışarı demiş,maç sonu röportajını dinledim adamın emoya bağlamış o laf üzerine ahahahaha ODUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 guti bu sezon asist kralı olur, öğrencisi necipte önümüzdeki 9 seneye damgasını vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 çık lan dışarı az bile, ben olsam küfür ederdim. Adam öldürmeye teşebbüs resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 bizim rakip hiç bir zaman 11 kişi tamamlıyamıcak herhalde bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Inb4 'hakemler sürekli beşiktaşın rakiplerine kırmızı kart gösteriyorlar' QQ :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 mac sonrasına baktım bülent baskannn vardı özlemisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o ediz denen adama yaptığı hareket sonrası futboldan men verilmeli. 19 yasında cocugun kafasına ucan tekme atılır mı? üstüne bir de necip yerde kıvranırken oralı olmuyor. Bu edizi alıcaksın ıslak sopayla 1 saat döveceksin anca sinir gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 o halde buca maçları seyircisizde oynamalı.. ediz kırmızı kart gördü ve dışarı çıkarken bütün bucalılar ediz diye bağırdı ve alkışladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 28 yaşında adama atsa tekmeyi normal yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hala nesi tartışılıyo ki pozisypnun, gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 tartışmıyoruz ki :) direkt kırmızı hatta ceza bile gelsin bence. sadece "19 yaşındaki çocuğa nasıl kıydınız be" gibi bir tavır olunca, hareketi dramatize etmenin anlamının olmadığını belirttim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 yıllardir arda üzerinden cok dramatize yapılıyor bu ülkede.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birseysorucam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 ardanın bacak 10 santim gövde ve üzerine 1 metre tipine soktuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 easy tiger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 applev0dka said: yıllardir arda üzerinden cok dramatize yapılıyor bu ülkede.... Siz böyle dramatize ettikçe, dizinde daha çok krampon izi olur Necip'in. Biz Arda'yı nasıl şımarttıysak, basın pohpohladıysa, Ediz, Yalçın vb. adamlar bilendi maçlarda, bırakın kendi halinde gelişsin çocuk. Aynı hataya düşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hakemler gerekli kartları göstersin. Dün bucanın sol beki ve musanın 2. sarıyı görmesi gerekirdi. Ediz'in ilk sarı kartında faul verdi, kırmızı çıkartması gerekirken (bariz gol şansı ) sarı çıkarttı. Hadi 1 tane es geçilir ama 3 tane birden, aynı maçta aynı takıma nasıl es geçiliyor? plzenden daha sert oynadı buca, plzen 9 kişi kalınca sertlikte kalmadı, o maçın hakemi cidden harika maç yönetti. Tekme falan olmadı. Oyuncular yapacaklarının cezasız kalmayacağını anlayınca yapmıyor. Ama böyle hakemler oldukça, ardada, necipte çok tekme yer. Cezasız kalıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 q7 için 2 asist 1 kırmızı kart gördürttü demiştil de necip 10 dakikada 2 sarı 1 kırmızı aldırdı haha. necip kendini bozmaz böyle devam ederse çok iyi olur. direk avrupanın en iyi takımlarına gider o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar