adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 şuan sigara içiyorum yanında soğuk kola ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cehennemde kaynar kolayı dökerler artık boğazından.......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cayır coyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 zaten ölmüşüm ceheneme gitmişim acı çeksem nolur çekmesem nolur:D ben bile bişeyler denerim üstümde ölüm riski yok nede olsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Forumda yeni uygulamaya geçilsin, mesela title veya bonzi yerine, nicklerin başına "Hıyar" falan getirilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bende sıcak kola içiyorum dışarda unutmuşum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 smiley maan smiley maan whaaat are they feeding youu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ya sigara-çay/kahve filan neyse de sigara-kola nasıl oluyo . sigara kullanmıyorum da tuhaf bi ikili gibi geldi afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Cassiline said: Forumda yeni uygulamaya geçilsin, mesela title veya bonzi yerine, nicklerin başına "Hıyar" falan getirilsin. terbiyesiz nöbetçiler banlayın * ekşın sahneleri * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ÇakalSaeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 arkadaşlar irade meselesi bu basit bi posttan iradeniz zedeleniyosa ayıp size ayıp utanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 yine bir ramazan, yine kavgalar döğüşler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 adamınbiri said: zaten ölmüşüm ceheneme gitmişim acı çeksem nolur çekmesem nolur:D ben bile bişeyler denerim üstümde ölüm riski yok nede olsa:D geçen bizim arkadaş aynı şeyi diyordu, öldü 2 gün sonra. Dün telefon etti haberler kötüymüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Osuran_boğa said: ya sigara-çay/kahve filan neyse de sigara-kola nasıl oluyo . sigara kullanmıyorum da tuhaf bi ikili gibi geldi afiyet olsun yazın sigara-kahvesi , sigara-kola vs işte. Midem ağrıdır zaman sigara-soda bile yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 o değilde ihlas holding bünyesinde çalışan biri olarak ben, ramazan ayı boyunca ne bok yiyecem onu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 uhsd fake oruç tutcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 bu topikte küfür serbest olsun!!!!!!!!111.............. :X:X:X::XX::XX:X: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Xenocide said: o değilde ihlas holding bünyesinde çalışan biri olarak ben, ramazan ayı boyunca ne bok yiyecem onu merak ediyorum. orjin krem kullan dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 kafirim gururluyum onurluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cık cık cık cık. terbiyesizler. ramazan geldi, bi iskender topiği bile açmamışsınız. ayıp ulan! en azından mantı, yaprak sarma resmi filan koysaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 daha zamanı var onların 2-3 gün içinde kesin açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 şurada ülkelere göre imsakiyeler var grönland falan 19 saat hahah http://www.diyanet.gov.tr/turkish/namazvakti/vakithes_imsakiye.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 lan ben sahuru imsak vaktıne gore yapmadım annamm gittimi simdi bugunku? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ne zaman cikicak ilk olarak hiyarin teki diyodum. daha sabahin korunde cikivermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 calimero said: yine bir ramazan, yine kavgalar döğüşler... söğüş olmasin o ? dovus diyosan o baska bisey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar