Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bide bu adamlar oynasa ne olur ki :P ligin en çok gol yiyen takımı buca.burda bucanın fenerden 1 puan bile alabilceğini düşünen varmı ki :)
Mesaj tarihi:
Ediz kaza yaptığı için antrenmana katılamamış, mazeretini söyleyince bugün affedilmiş. Koray da sakat olduğu için çıkartılmış. Öyle yazıyor en azından şimdi maratonda falan.

Orhan Ak sakatmış yaw, o kötü oldu.
Mesaj tarihi:
Red said:

manisa çok kötüymüş demek

bizde gs iyi oynadı diye sevindik

bursa 2-0 yaptı hemen manisaya ahha

ben izlemedim, o yüzden kazandı GS, haftalardır her maçı izliyorum GS kaybediyo, sezon başında bi iki beraberlik ve galibiyet izlemiştim, onun dışında her izlediğim maç kaybedildi. GB maçı mıydı neydi, ilk yarıya yetişemedim trafikteydim, 3-0 olmuş, ikinci yarıya yetiştim 4-2 bitti maç (izlediğim kısım skoru 2-1 yine yitik), geçen hafta başka programım vardı, izlemedim GS kazanmış. Ama bu akşam maçı izlicem, boşa heveslenmeyin, yeniliyoruz yine.
Mesaj tarihi:
gfdgfdgfdhhj

1995-96 sezonunun son haftasında Trabzonspor, Avni Aker'de Eskişehirspor'u 7-1 yenmiş ve Kırmızı- Siyahlılar bu sonuçla küme düşmüştü. Trabzon ise Fenerbahçe'nin Van deplasmanında kazanmasıyla şampiyonluk ümitlerini tüketmişti

BUNU TÜM TÜRKİYE BİLİYOR!
Eskişehirspor'un Yaşar isimli amigosu, Trabzon'dan 7-1'in intikamını aldıklarını söyledi. Yaşar, "Fener'e de maçı sattık. Bunu tüm Türkiye biliyor" dedi.
Mesaj tarihi:
demirören farkli abi bu dönem :D sacma hareket etmiyor.. (biraz amatör branslari salladi)

gazete almasi olayinin etkisi nasl olcak senye görucez bakalım.. ben artık transfer sezonuna bir besiktasli olarak daha ümitle bakıyorum
Mesaj tarihi:
emenike
sezer
selçuk seneye fenerde

seneye 25. haftada ilan ederiz şampiyonluğumuzu.
gs ve bjk ilk 10'a girseler iyidir. ben bi 5 senelik seri bekliyorum bu takımdan. aykut hoca fatih terime gösterecek patronun kim olduğunu, hakemle haluk ulusoyla gelen 4 senelik gs şişirmecesi de son bulacak.
Mesaj tarihi:
Ghostcrawler said:

emenike
sezer
selçuk seneye fenerde

gs ve bjk ilk 10'a girseler iyidir. ben bi 5 senelik seri bekliyorum bu takımdan. aykut hoca fatih terime gösterecek patronun kim olduğunu, hakemle haluk ulusoyla gelen 4 senelik gs şişirmecesi de son bulacak.

ne içiyorsan bize de ver, böyle kafa görmedim
Mesaj tarihi:
Ghostcrawler said:

emenike
sezer
selçuk seneye fenerde

5 kesmez.en az 10
  • Yeni Oluştur...