Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2010 / 2011

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız kaç haftadır diyordum, yine diyorum ki Fener üst üste 6 puan falan kaybetmediği sürece her şekilde şampiyon,

TS, 2. yarıda, hatta 2. yarının da yarısından sonra gerçekten rezalet,

son 3 hafta da gerçekten rezil top oynuyorlar, birkaç kişinin kişisel becerisiyle maç kazanıyorlar. Eğer Fenerbahçe bu hafta puan kaybederse Trabzon'un kendine gelmesi için çok iyi bir fırsat olur bu, ama sanmıyorum aziz yıldırım ayarlamıştır birşeyler asdfads
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Talihsiz yorumlar. Holosko Umut kadar süratli ve güçlü mü?

daha süratli ve daha güçlü bence. ve bitiriciliği de daha düzgün.

ts'li değilim ama umut'un kaçırdığı gollere ben de saç baş yoluyorum
Mesaj tarihi:
Bucaspor'da şok gelişme
İzmir'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bucaspor'da sıcak gelişme... Lig TV'nin haberine göre sarı lacivertlilerin defans hattında forma giyen Koray Çölgeçen ve Ediz Bahtiyaroğlu kadrodışı bırakıldı.
Mesaj tarihi:
Bu arada gsliler yanlış tarafı tutuyor bu maçta, rakibiniz fb değil buca, kümede kalma mücadelesi için o yüzden sevinmeniz lazım bu tarz şeylere.
Mesaj tarihi:
paraları alamadılar diye kulubu dava etti bu iki futbolcu, bu yuzden kadrodısı bırakıldılar.

Masquerade said:

Bucaspor'da şok gelişme
İzmir'de Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Bucaspor'da sıcak gelişme... Lig TV'nin haberine göre sarı lacivertlilerin defans hattında forma giyen Koray Çölgeçen ve Ediz Bahtiyaroğlu kadrodışı bırakıldı.
  • Yeni Oluştur...