Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 pankart süper ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Adamlar ÇOK iyi. Seneye kombine alıp bunlarla maçlara mı gitsem diye düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 kitap acmislar yaaaaaaa hahahahrdfsdf ertggfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2011 adamlar hakkaten müthiş. Çarşı çok iyi çarşı çok yaratıcı derdik, bu adamlar 2-3 ayda çarşıyı sildi piyasadan, başta "belediye takımı zaten adamlar cezalarını belediye ödüyo vergilerimizden, adamlar bizim paramızla küfredicekler" diye homurdanıyordum, böyle eğlenceli grup olacağına pek ihtimal vermmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 yani ben bile taraftarı oldum. Atkımı şipariş verip gidecem artık bende maçlara, bayağıdır zaten takip ediyordum da son haftalarda IBB maçlarını izlerken, Beşiktaş maçlarını izlerken girdiğim hale giriyorum resmen, ikinci takımım oldular asdfsad Hele bugün Bursa maçında kaçan gollerden sonra nasıl çıldırdım anlatamam, artık bende bir IBB'liyim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 . çift mesaj olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Odeon said: ben bundaki "çok iyi"liği anlayamadom. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 ofsaytlı olan pankarta çok iyi dediler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 adamlar geyik adam, çarşı ile aynı kefende değiller bi' kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Ben çok iyi'yi genel olarak adamların yaptıkları iş için söyledim. Geçmiş pankartları da var yani o işin içinde. Hakem haklı beyler, Maç TRT'de izlenir biz niye burdayız? gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=88516 Tita'nın dün 45m den attığı gol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Jaxx said: Odeon said: ben bundaki "çok iyi"liği anlayamadom. :( Sadece pankart açsalar tamam da herkes kitap okuyo o çok iyi olmuş ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Derbi sönük geçecek galiba, daha konusu açılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Maç 3d olcakmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yüzlerine gözlerine bulaştırıcaklar valla lig tv yok tepe göz getirmişlerdi 3 görüntü ya verdiler ya vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 çok mu lazım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dünya derbisi agaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 agalar salon'da verilecek, tahminen ek para istenecek. Bizim millet meraklıdır bu tip saçma şeylere, bayağı bir kişi gider bakkaldan dandik 3D karton gözlük alır, salondan kiralar maçını asdfas iyi ek gelir olacak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Llama said: dünya derbisi agaaa doğru lan unutmuştum bunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Örümcek kamerayı ilk getirdiklerinde tam bi görgüsüzlük durumu olmuştu ya. Adam frikik kullancak yanından geçmişti resmen kamera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Mal bu Ümit Karan ya, adam 3 pozisyon kaçırdı (biri karşı karşıya, ikisinde gelişine voleyi beceremedi), sonra bi de penaltı kaçırdı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 hop gol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 trabzon un kalecisi çok patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 tirabzon hep çevirdi çevirdi maçları ama bu sefer çeviremez fener şampi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar