yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/thread/419230 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 soelive da çıkan andrew kesin youtube a düşer. böyle bişey olamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 noldu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 yetenek yarışması vardı herkes yeteneğini sergiliyordu. bu çıktı sadece sohbet etti ve jüride yetenek nerede diye sorunca bozuldu gitmek istedi, sonra geri dön dediler döndü falan. dram yaşandı. utanç dolu bir andı. yalnız neredeyse her blizzcon u izlemiş birisi olarak soe eventında çoook daha fazla eğlendim. sınırsız alkol olduğundan ötürü ve yaş ortalaması da 40 üstüydü rahat bir şekilde inanılmaz geyik döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Evet arkadaşlar oyun patlar https://twitter.com/DaveGeorgeson/status/565587111353778179 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Of abi Camelot'a kadar en büyük umudumuz burada yatıyordu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Crowfall hype da 1. sıraya yükselmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 oha gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2015 Sirket el degistirince normal bunlar .. Iki sene once cikacak landmarki becerip bitiremezsen sutlanirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 evet umut bağladığınız bir MMO daha gümledi. çıkmadan gümledi bu sefer üstelik. MMO oynayacaksanız gidin WoW oynayın hepsi orda yapıldı ve yapılacak yeni bir şey olursa orda yapıyolar yine, yeni farklı bir MMO diye bir şey yok yani. MMO diye gelmeyin daha bana süpürgeyle kovalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 wow yokluktan güzel geliyordu insanlara. Ha bide oyuna 5 saat girip 4 saatini banka üstünde zıplayanlar vardı, onları saymıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Artık var mı ? isim ver biz de bilelim :) yokluk dan oynuyoruz diyosun işte wow dan iyisi yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 neyin yoklugu lan binbir turlu mmo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 yokluktan derken eskiyi kastetmiştim ben. wow u zamanında nasıl oynamışım kendime şaşıyorum yani.. Her pvp sezonu hesabı açtırıp, aynı sorunları yeniden yaşıyordum. Pve sinden zaten oldum olası nefret ettim. Sanki ben oyunu değil oyun beni oynuyor gibi hissettiriyor wow un pve si. Zaten farklı oyunlarda pve yaparken bile eğleneceğimi gördükten sonra wow benim için hayal... Açıkcası pve nin bile eğlenceli olabileceğini düşünmemiştim. Bu karamsarlık ve ön yargının tek sebebi wow dur benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 oyun iptal diye bir yerlerde mi yaziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 iptal değilde ekibi değiştirmişler anladığım kadarıyla. business modelin değişmesi de baya olası tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Yoo yazdim ya gladmir. Iptal vs yok sadece ekipten elemisler bir kac. Abicim kac senedir landmark cikaracaklar sozum ona. Ya zaten f2p eqn bekleme bosa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 f2p olmasının bir mahsuru yok oyun p2w e dönmediği sürece. poe'de f2p ama p2p'lerden iyi. demek istediğim yeni gelen yönetim veya ekip neyse, olayı kozmetik seviyesinde tutmayıp p2w kökleyebilir daha çok para kazanmak için. defalarca yapıldı - beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Valla sahsen ben f2p oyuna baglanamadim daha, su forumda da bilmiyorum f2p oyunu iki aydan fazla oynayan varmi, ha forumumuzda wow harici mmoyu iki aydan fazla oynamisligimizda yok ya neyse :) Poe garip bi ornek oldu bu arada. Tam mmorpg degil kafamdaki birde onunda cozemedigi problemler ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 2 aydan fazla oynayan var, birçok oyunu. poe'de business model olarak gayet solid eksikliği yok. mmorpg olmasına gerek yok zaten, oyunun detayları değil business modelinden bahsediyoruz. benzerini zaten gw2 yapıyor eğer mmo olsun illa diyorsan. in-game store'da satış var ama seni hiçbir noktada para harcamaya zorlamıyor. 500 dolar harcayanla 0 dolar harcayan arasında competitive seviyede fark oluşmuyor. sattığı şeyler kozmetik veya elzem seviyede olmayan oyunu kolaylaştıran şeyler gibi. default 4 çanta slotu verirken, para ile 5. açması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 gw2 gibi olsun iste benim en dusuk beklentim o yani. p2p. dedigim gibi ben sevemedim baglanamadim hic bir f2p oyuna. keske guzeli olsada oynasak surda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 kozmetik satışla başarı sağlamış bir f2p varsa alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Wisp galiba, post da bir oyun daha gumledi demisde, kafadan oyun iptal mi oldu acaba tepkisini vermistim. F2p olsun da, EQ yahu bu, nerdeyse butun MMO social network umun olustugu oyun. Toplanir yine oynariz bunu, aha buraya yaziyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Ucan piranalara kadar sonra kacariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2015 sadece uçsa neyse, bir de takip ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar